Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
21.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Τοξότες, μην ενδώσετε στο πείσμα

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Ήρθε η ώρα για τα πιο γλυκά πράγματα στη ζωή, Κριέ. Η Σελήνη από τον Ταύρο επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων. Είναι η τέλεια στιγμή για να αναζητήσετε αυτό το μοναδικό αντικείμενο για να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας ή την προσωπική σας αισθητική. Το βλέμμα σας μαγνητίζει οτιδήποτε όμορφο. Επομένως εάν αγαπάτε τα ψώνια τότε θα ήταν καλό να επισκεφθείτε ένα κατάστημα με εκπτώσεις γιατί ετοιμάζεστε να ξοδέψετε πολλά.

Ταύρος

Είναι πάντα ωραίο να βελτιώνεις τον εαυτό σου και είσαι έτοιμος να οδηγήσεις την ζωή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αυτή είναι η συναισθηματική ώθηση που χρειαζόσασταν για να πάρετε νωρίς αποφάσεις και να θέσετε στόχους. Μπορεί αυτή την περίοδο να κάνετε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Δίδυμος

Το ένστικτο σας είναι δυνατό. Μπορείτε πάντα να καταλάβετε ποιος είναι στο πλευρό σας και ποιος όχι. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, η Σελήνη θα βοηθήσει. Διέρχεται από τον τομέα των κρυφών εχθρών. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι εχθροί είναι άνθρωποι. Μπορεί να είναι κάποιες παλιές συνήθειες που σας κρατάνε πίσω ή κάποιο σύστημα στο οποίο βρίσκεστε και δεν σας βοηθάει να πάτε την ζωή σας εκεί που θέλετε.

Καρκίνος

Είναι ωραίο να έχεις μία σχέση στην οποία νιώθεις αγάπη και ασφάλεια. Και για εσάς, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα της φιλίας. Μοιράζετε την ενέργειά σας σε εκείνους που σημαίνουν περισσότερα για εσάς. Είστε ένα από εκείνα τα άτομα που εκτιμούν τους ανθρώπους και τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους να αισθάνονται επιθυμητοί. Σήμερα βρίσκετε έναν τρόπο να είστε πιο ευγενικοί, πιο ευγνώμονες και να δείχνετε ενσυναίσθηση εκεί που φαίνεται ότι δεν υπάρχει συμπόνια.

Λέων

Είστε σε εξαιρετική θέση για να βρείτε μια δουλειά που επιθυμείτε και χρειάζεστε. Η Σελήνη διέρχεται από τον τομέα της καριέρας σας και την κοινωνική σας θέση. Ήρθε η ώρα να ανέβετε επίπεδο. Μπορεί να νιώθετε άνετα σε μια θέση που βρίσκεστε τώρα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μπορείτε να βελτιώσετε την θέση σας. Ξεκινήστε την αναζήτηση εργασίας και δείτε πού σας οδηγεί η ζωή.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις και η ιδέα να επιστρέψετε στα θρανία σας φαίνεται δελεαστική. Η Σελήνη από τον Ταύρο θα ταράξει τον τομέα της εκπαίδευσης. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε πώς να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Παρακολουθήστε ένα μάθημα ή ένα σεμινάριο για την δουλειά σας. Επίσης εάν είστε ειδήμων στον τομέα σας, ίσως θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα μάθημα για να διδάξετε άλλους.

Ζυγός

Ο νόμος της έλξης λειτουργεί υπέρ σας όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Ο Ταύρος που κυβερνάται από την Αφροδίτη στρέφει την προσοχή σας σε κοινόχρηστους πόρου και μυστικά. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο τυχεροί από το συνηθισμένο. Κάποιος σας φέρνει ένα αντικείμενο που αναζητούσατε. Φαίνεται ότι όταν επιθυμείτε κάτι πολύ το σύμπαν το φέρνει στην πόρτα σας.

Σκορπιός

Είναι εντάξει να λέτε «ναι» σε μια σχέση μόνο όταν νιώθετε έτοιμοι, ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν πιο γρήγορα από αυτό που περιμένατε. Η Σελήνη διέρχεται από τον τομέα των δεσμεύσεών σας. Λοιπόν, αυτή είναι η στιγμή να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με έναν νέο σύντροφο ή να αρχίσετε να αφαιρείτε τα εμπόδια της συναισθηματικής ανάπτυξης σας. Μην κάνετε πίσω.

Τοξότης

Μην είσαι πεισματάρης, Τοξότη. Η Σελήνη του Ταύρου διέρχεται από τον τομέα της ρουτίνας. Ήρθε η ώρα να οργανωθείτε και να σκεφτείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεστε τόσα πολλά όσα αρχικά φανταζόσασταν. Στην πραγματικότητα, μπορεί να απλοποιήσετε λίγο τη ζωή σας όταν αφαιρέσετε τους ανεπιθύμητους περισπασμούς.

Αιγόκερως

Δεν είσαι από τα ζώδια που είναι έξω καρδιά. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι νιώθετε έντονα και βαθιά. Η Σελήνη από τον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα του πάθους. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αφεθείτε στα μικρά πράγματα που σας φέρνουν χαρά. Ψήστε χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Φτιάξτε διακοσμητικά για να κάνετε δώρο σε φίλους. Δημιουργήστε μικρά καλλιτεχνικά σχέδια σε κάρτες για να τα χαρίσετε αυτές τις γιορτές.

Υδροχόος

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι εκπληκτική για να την απολαύσεις. Αν θέλεις να την περάσεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, ακόμα καλύτερα. Η Σελήνη από τον Ταύρο θα φέρει εξελίξεις στον τομέα της οικογένειάς. Κάντε αυτή τη χρονιά ξεχωριστή. Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες και δημιουργήστε ένα διαδικτυακό άλμπουμ για να το μοιραστείτε με τους συγγενείς σας.

Ιχθύες

Είστε λίγο συναισθηματικοί και ιδιαίτερα ευαίσθητοι σήμερα ειδικά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Έτσι, είναι δύσκολο να μην γίνετε οι άνθρωποι που λένε αυτά που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι. Αυτό που σας κάνει τόσο εκφραστικούς είναι η Σελήνη στον Ταύρο. Περνάει από τον τομέα της επικοινωνίας και επειδή είναι μία εξαιρετική θέση μπορεί να αναδείξει την γλυκιά σας πλευρά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...