Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
16.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, μπορεί να σας προδώσει κάποιος που δεν περιμένατε ποτέ

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Ήρθε η ώρα να λάβετε πιο σοβαρά υπόψη τις ανάγκες σας και παρόλο που η νέα χρονιά είναι λίγες εβδομάδες μακριά, τα μάτια σας είναι ήδη στραμμένα στην αλλαγή.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της ευεξίας και της υγείας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε μια αλλαγή τρόπου ζωής. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν διατροφολόγο. Δείτε στο διαδίκτυο προγράμματα γυμναστικής.

Σχεδιάστε να πάτε παρέα με έναν φίλο στο γυμναστήριο. Κάνε το να συμβεί, Κριέ. Μπορείς.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση, Ταύρε. Οι τελευταίες εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από μία μεταμόρφωση, έναν μετασχηματισμό, όσον αφορά την αγάπη, και τώρα υπάρχει ένα σημείο που έχει να κάνει με τη λήψη αποφάσεων το οποίο δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του ρομαντισμού σας. Μία σχέση ή μια περιπέτεια γεμάτη πάθος είναι έτοιμη να τελειώσει.

Ήρθε η ώρα να σφίξετε τα δόντια και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις για τα επόμενα βήματα.

Δίδυμοι

Έχετε μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, Δίδυμοι. Ίσως αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν αγορές ή τις τελικές λεπτομέρειες για τις διακοπές σας. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συντονίσετε ποια θα είναι τα σχέδιά σας. Δημιουργήστε αναμνήσεις και επικεντρωθείτε λιγότερο στα δώρα.

Η αξία μίας νέας φωτογραφίας στο οικογενειακό άλμπουμ είναι ανεκτίμητη.

Καρκίνος

Ένα σημαντικό μήνυμα έρχεται σε εσάς αυτήν την εβδομάδα και είναι ένα μήνυμα για το οποίο θα θέλετε σίγουρα να αναλάβετε δράση. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της επικοινωνίας σας, οπότε δώστε προσοχή.

Τα μηνύματα και email που λαμβάνετε αυτή την περίοδο απαιτούν συνήθως μια επείγουσα απάντηση από εσάς. Θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα λαμβάνετε γι’ αυτό θα ελέγχετε συχνά το κινητό σας.

Θέλετε να είστε διαθέσιμοι να επικοινωνεί κανείς μαζί σας όταν χρειάζεται.

Λέων

Ήρθε η ώρα των πληρωμών. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των χρημάτων σας.

Εάν έχετε μια ληξιπρόθεσμη οφειλή ή λογαριασμό ή κάτι υπό διαπραγμάτευση για πληρωμή, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποια ρύθμιση, καταβάλλοντας το ποσό που σας εξυπηρετεί.

Είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις σχετικά με πληρωμές, τραπεζικές συναλλαγές ή δάνεια.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο; Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας, την Παρθένο, τον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για σένα, Παρθένε, καθώς μπορεί να επιλέξεις να ακολουθήσεις έναν νέο δρόμο που βελτιώνει διάφορους τομείς της ζωής σου.

Θα μπορούσατε να κάνετε αίτηση για ένα ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό πρόγραμμα ή ίσως αποφασίσετε να εγκαταλείψετε το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες για να προγραμματίσετε και να καθορίσετε τι είναι αυτό που θέλετε.

Ζυγός

Δεν θα είναι όλοι φίλοι σου, Ζυγέ και μερικές φορές μπορεί ένα άτομο που δεν περιμένεις να σε προδώσει. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των κρυμμένων εχθρών σας.

Μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσει να σας βλέπουν χαρούμενους και θα το δείξουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψετε αυτό που κάνουν, αλλά μην κλείσετε τα μάτια.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα φιλίας και να έρθετε στην ουσία ενός θέματος.

Σκορπιός

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της δικτύωσης σας, και ορισμένες δραστηριότητες προορίζονται για εσάς.

Μπορεί πχ να λάβετε ένα email για να παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση ή να προσκληθείτε να συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο ή να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο, ακόμη και στο εξωτερικό.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείτε ποιες εκδηλώσεις θα θέλατε να παρακολουθήσετε και να πάτε το 2024. Το να κάνετε σχέδια τώρα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολα ταξιδιωτικά σχέδια αργότερα.

Τοξότης

Κάντε αίτηση για μία δουλειά ή εάν είστε ευχαριστημένοι στη δουλειά που βρίσκεστε τώρα, ζητήστε την αύξηση. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα της καριέρας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πιέσετε λίγο,

ώστε να μπορέσετε να πάρετε τα πράγματα που θέλετε από τη ζωή. Εάν κάνετε καλά τη δουλειά σας και δίνετε και παραπάνω από όσα απαιτούνται, τότε μην φοβάστε. Διαπραγματευτείτε.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην πάρετε αυτό που θέλετε στο 100%, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Αιγόκερως

Έχεις πολλή ζωή μέσα σου και είσαι εδώ για να μάθεις και να αναπτυχθείς ως άνθρωπος. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα σας που αφορά στη θρησκεία και τη φιλοσοφία.

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζητήσετε γνώσεις. Εάν βλέπετε ότι έχετε περιέργεια για ορισμένα πράγματα, μην φοβάστε να δείτε podcast ή να διαβάσετε βιβλία σχετικά με το θέμα.

Ο κόσμος είναι έτοιμος να τον εξερευνήσετε και να μάθετε.

Υδροχόος

Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να παραμένουν «ανοιχτά» επειδή η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα των μυστικών σας.

Ένας τομέας της ζωής σας μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια και σκοπός είναι να επουλώσει μια πληγή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε με έναν θεραπευτή, ψυχολόγο ή life coach.

Ο, τι κρατάτε μέσα σας και σας κρατά μακριά από την ευτυχία, μπορείτε να το εξερευνήσετε.

Ιχθύες

Οι γιορτές μπορεί να σου φέρουν και μια πρόταση, Ιχθύ. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης λαμβάνει χώρα στην Παρθένο, τον τομέα του γάμου και των συνεργασιών σας. Μπορεί να συζητάτε με κάποιον για να έχετε μία αποκλειστική συνεργασία.

Μπορεί να είναι καιρός μια σχέση να γίνει πιο σοβαρή και να κάνετε το επόμενο βήμα. Εάν είστε ήδη σε σοβαρή σχέση, ορισμένες αλλαγές στην δουλειά σας μπορεί να φέρουν ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...