Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
24.3 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, οι εχθροί σας είναι υπό έλεγχο

Τι θα συμβεί σήμερα, 9 Νοεμβρίου 2023;

Κριός

Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε αρνητικά, λόγω αϋπνίας χθες το βράδυ, μπορεί να αισθάνεστε “θαμπός”, κάτι που μπορεί να αντικατοπτρίζεται στον τρόπο εργασίας σας. Σας συμβουλεύουμε να αναβάλλετε να κάνετε επενδύσεις στην εργασία σας, μπορεί να πέσετε θύμα συνωμοσίας, συνιστάται να προσέχετε τον αντίπαλο και τους εχθρούς σας. Οι ερωτευμένοι συνιστάται να έχουν υπομονή για να αποφύγουν περιττές λογομαχίες.

Ταύρος

Σήμερα, μπορεί να είστε ευλογημένοι από το φεγγάρι. Μπορεί να λάβετε κάποια μεγάλη παραγγελία με τη βοήθεια επαφών στο εξωτερικό. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες στιγμές, που μπορεί να νιώθετε άγχος, αλλά με κάποιο τρόπο μπορεί να είστε σε θέση να ελέγξετε το άγχος. Συνιστάται στους επενδυτές να κάνουν μακροπρόθεσμες επενδύσεις από την άποψη των γόνιμων κερδών.

Δίδυμοι

Σήμερα, μπορεί να είστε απασχολημένοι στη δουλειά. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην ολοκλήρωση της εργασίας, μπορεί να σας αναστατώσει, αλλά με κάποιο τρόπο μπορεί να βγείτε από αυτήν την ακατάστατη… ατσαλάκωτος. Λόγω φόρτου εργασίας, μπορεί να νιώσετε ψυχική κούραση, να μην μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας. Αλλά τα αδέρφια σας μπορεί να σας υποστηρίξουν και να διατηρήσουν την οικιακή αρμονία.

Καρκίνος

Σήμερα, τα πράγματα είναι υπό έλεγχο, η κρίση των τελευταίων ημερών μπορεί να έχει τελειώσει τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Η εστίασή σας στους στόχους σας μπορεί να είναι καλή. Μπορείτε να απολαύσετε τη δουλειά σας. οι διαφωνίες σας σε συνεργασίες μπορεί να διευθετηθούν τώρα. Δικαστικές διαφορές σε θέματα που σχετίζονται με ιδιοκτησία ενδέχεται να επιλυθούν. Μπορεί επίσης να έχετε κάποιες ρομαντικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για εσάς. Μπορεί να είστε θύμα αρνητικών σκέψεων. Μπορεί να είστε ανυπόμονοι. Η αλαζονεία σας μπορεί να σας απωθήσει από τη λήψη δύσκολων αποφάσεων. Η ζωή σας φαίνεται να έχει σταματήσει κάπου, μπορεί να χρειάζεστε την ευλογία των μεγαλύτερων σας, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε από τις ακατάστατες καταστάσεις. Θα πρέπει να αποφεύγεται η πραγματοποίηση επενδύσεων σε ακίνητα περιουσιακά στοιχεία. Οι ερωτευμένοι θα πρέπει να αποφεύγουν να συζητούν για άχρηστα θέματα.

Παρθένος

Σήμερα, είσαι ευλογημένος από το φεγγάρι, μπορεί να ακούσεις κάποια καλά νέα όσον αφορά την εργασία και την επιχείρηση. Πιθανόν να απολαμβάνετε τις χαρές στη ζωή σας με πλήρη χαρά. Σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να κάνετε επιχειρήματα για άχρηστα θέματα. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας. Μπορεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για την πραγματοποίηση επενδύσεων σε περιουσιακά στοιχεία. Συνιστάται στους φοιτητές να είναι συγκεντρωμένοι στις σπουδές τους.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι καλή για τη δουλειά σας, μπορεί να αποδώσετε καλά σε επίπεδο δουλειάς. Το αφεντικό σας μπορεί να σας δώσει περισσότερη ευθύνη όσον αφορά τις προαγωγές. Οι αντίπαλοί σας και οι εχθροί σας είναι πλέον υπό έλεγχο. Μπορείτε να δανείσετε χρήματα για να δημιουργήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ίσως να σχεδιάζετε να κάνετε κάποιες επενδύσεις για το μέλλον των παιδιών.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να νιώσετε τον εαυτό σας πολύ θαμπό. Μπορεί να σας κάνει τεμπέληδες και απρόσεκτους, είναι πιθανό να μην συγκεντρωθείτε στη δουλειά, η ανυπομονησία μπορεί να σας τραβήξει αρνητικά προς τα κάτω. Η υγεία των παιδιών και του συζύγου μπορεί να σας αναστατώσει. Αποφεύγετε να κάνετε επενδύσεις σε περιουσιακά στοιχεία. Οι ερωτευμένοι πρέπει να αποφεύγουν να διαφωνούν σε οικογενειακά θέματα.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να βρείτε αρνητικούς κραδασμούς γύρω σας, που μπορεί να σας κάνει δυστυχισμένους, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις σε άχρηστα περιουσιακά στοιχεία. Οι φίλοι σας δεν είναι πιθανό να σας υποστηρίξουν σήμερα. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένετε περισσότερα από αυτούς όσον αφορά τη βοήθεια, διαφορετικά μπορεί να σας αναστατώσει περισσότερο. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθείτε τη διαίσθηση πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να μπορέσετε να εφαρμόσετε επιτυχημένα επαγγελματικά σχέδια με την υποστήριξη των υφισταμένων σας. Μπορεί να συμμετέχετε σε κάποια κοινωνική ή οικογενειακή συνάντηση, κάτι που μπορεί να ενισχύσει το δίκτυό σας. Είναι πιθανό να πάτε για σύντομα επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία μπορεί να σας προσφέρουν οφέλη στο εγγύς μέλλον.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα, η οικονομική σας υγεία είναι πιθανό να είναι καλή. Μπορεί να έχετε οφέλη από τις προηγούμενες επενδύσεις σας. Μπορεί να έχετε τον έλεγχο των δαπανών σας σε άχρηστα πράγματα, τα οποία μπορεί να ενισχύσουν τις αποταμιεύσεις σας. Οι ερωτευμένοι να είναι ευγενικοί στη συνομιλία με τον σύντροφο, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις μεταξύ τους.

Ιχθύες

Σήμερα, μπορεί να είστε απασχολημένοι σε θέματα που σχετίζονται με αδέρφια και συγγενείς. Μπορεί να σχεδιάζετε να ξεκινήσετε κάποιο νέο εγχείρημα με τη βοήθεια των αδελφών σας και του δικτύου σας. Είναι πιθανό να λάβετε μια παραγγελία, η οποία μπορεί να αυξήσει την οικογενειακή σας επιχείρηση. Το δίκτυό σας μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εργασία σας. Μπορεί να υπάρξουν κάποια έξυπνα κέρδη μετά από λίγες προσπάθειες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...