Θα μπουν οι Τούρκοι στην Αθήνα και ο Τσίπρας θα κυνηγάει τη Novartis

49

O Τζανακόπουλος μας ενημέρωσε ότι προβληματίζονται στην κυβέρνηση για όσα κάνουν οι Τούρκοι. Το λιμενικό έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τον διεμβολισμό του ελληνικού σκάφους στα Ίμια, σχεδόν 12 ώρες μετά.

Το δε υπουργείο Εξωτερικών έκανε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας μετά από 13 και πλέον ώρες κι αφού τους είχαν «κράξει» τα μέσα ενημέρωσης. Κι αφού βεβαίως ο Ερντογάν είχε ξεσαλώσει λέγοντας τη δική του εκδοχή και απειλώντας με προκλητικό τρόπο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση – προειδοποίηση στην Άγκυρα να σέβεται τις αρχές της καλής γειτονίας. Και το έκανε προτού η Αθήνα ξυπνήσει και κάνει διάβημα και καλέσει τον Τούρκο Πρέσβη να του διαμαρτυρηθεί.

Φαίνεται ότι ο κ. Κοτζιάς είναι απασχολημένος με το όνομα των Σκοπίων και όταν δεν βρίσκεται στην Ελλάδα το υπουργείο βαράει διάλυση.

Μπορεί πάλι να έχουμε μια από τα ίδια από μια κυβέρνηση που φοβάται τη σκιά της ή που αδιαφορεί για το τι γίνεται στο Αιγαίο το οποίο, σύμφωνα με τις αρχές της αριστεράς, ανήκει στα ψάρια του.

Από την άλλη, μιας και θα λυθεί το ονοματολογικό των Σκοπίων, χαρίζοντάς τους τον όρο Μακεδονία, γιατί δεν βάζει ως προτεραιότητα το Μαξίμου την επίλυση των διαφορών στο Αιγαίο; Ποιες γκρίζες ζώνες και πράσινα άλογα; Αφού είναι καλοί νονοί στην κυβέρνηση γιατί δεν βαφτίζουν τα Ίμια… Καρντάκ όπως θέλουν οι Τούρκοι για να τελειώνουμε;

Διαβάστε επίσης:  Η ΔΕΞΙΩΣΗ που σκόρπισε τον κορονοϊό! ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου (και καθηγητή Ιατρικής) Αθ. Δημόπουλο..

Αλήθεια ο υπουργός Άμυνας που χάθηκε αυτές τις ώρες; Μήπως έχει φορέσει στολή παραλλαγής και χάθηκε ανάμεσα στα ηρωϊκά κομάντο; Ή ασχολείται με το πώς θα βάλει φυλακή τους αντιπάλους τους για τη Novartis;

Τα πράγματα είναι δραματικά στα εθνικά θέματα. Από τη μια το χάος με το «Μακεδονικό». Από την άλλη οι Τσάμηδες του Έντι Ράμα κι από τα ανατολικά η συνηθισμένη, αλλά τώρα εξαιρετικά επικίνδυνη Τουρκία.

Η δε ελληνική κυβέρνηση αναλώνει το χρόνο της στη σύσταση «συμμοριών» που στήνουν μάρτυρες, φτιάχνουν δικογραφίες και σπιλώνουν προσωπικότητες.

Θα μπουν οι Τούρκοι στην Αθήνα και ο Τσίπρας θα κυνηγάει τη Novartis. Εκεί έχουμε καταντήσει…

Όμως, η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη και δεν χωράνε παιχνιδάκια. Η κυβέρνηση πρέπει να ξυπνήσει προτού ζήσουμε εθνικές τραγωδίες.

πηγη: antinews