Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
24.1 C
Athens

Θεοδωρικάκος: Η 7η Ιουλίου δικαιώνει την επιλογή των Ελλήνων να εμπιστευθούν τον Κ. Μητσοτάκη

Ημέρα που δικαιώνει την επιλογή των Ελλήνων να εμπιστευθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτήρισε την 7η Ιουλίου ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στη σημερινή επέτειο από την εκλογική νίκη της ΝΔ, κατά την παρουσίαση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδος, που έγινε στη Χαλκίδα και κατά την οποία οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, τον υποδέχθηκαν θερμά.

Παράλληλα τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το δημιουργικό και αποτελεσματικό της έργο αφήνοντας στο χθες όσους δεν μπορούν να υπερβούν τον τεχνητό διχασμό των Ελλήνων και καταστάσεις συκοφαντίας.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στην σημερινή επέτειο ο κ. Θεοδωρικάκος είπε:

«Πιστεύω ότι η ημέρα είναι γιορτινή για όλους τους Έλληνες γιατί ο χρόνος που μεσολάβησε, απέδειξε ότι η επιλογή που έκανε ο ελληνικός λαός, έχει δικαιωθεί. Δικαιώθηκε σε δύο πολύ μεγάλες κρίσεις που αντιμετωπίσαμε αυτό τον χρόνο. Στην τρομερή ασύμμετρη απειλή, που δέχθηκε η χώρα στον Έβρο και στα νησιά, όταν η γειτονική Τουρκία εργαλειοποιήσε τους μετανάστες και επιχείρησε να δημιουργήσει συνθήκες κατάλυσης του ελληνικού κράτους. Και στην πρωτοφανή κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, όπου η πατρίδα μας για μια δεκαετία υπήρξε ‘‘μαύρο πρόβατο’’ στην Ευρώπη και στον κόσμο, μετατράπηκε σε ένα θετικό πρότυπο, σε ένα θετικό παράδειγμα, έγκαιρης αντιμετώπισης του προβλήματος.

Το κράτος προσαρμόστηκε και ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του. Οι Έλληνες βρεθήκαμε ενωμένοι με αλληλεγγύη, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Και η Αυτοδιοίκηση, τόσο οι Περιφέρειες όσο και οι Δήμοι, ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στη δύσκολη αυτή κατάσταση, στα καθήκοντα τους. Έπραξαν αυτό που έπρεπε για να κρατήσουν την κοινωνία συνεκτική και αλληλέγγυα. Συμβάλλοντας στην τήρηση των μέτρων προστασίας και στην πειθαρχία της ελληνικής κοινωνίας, η οποία ήταν πολύ συνειδητή. Αυτή η δύσκολη περίοδος μας γέμισε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι οι Έλληνες στα δύσκολα μπορούμε να βάζουμε τα δυνατά μας, να είμαστε πάρα πολύ ισχυροί, να είμαστε καλύτεροι και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και στις προκλήσεις. Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, είναι να τα καταφέρουμε και στα επόμενα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, που αναμφίβολα μας έχει φέρει μπροστά σε πρωτοφανή προβλήματα. Ένας χρόνος λοιπόν, ένας χρόνος και για εμάς στο υπουργείο Εσωτερικών, ένας χρόνος δημιουργικού έργου, με στόχο να ενώσουμε τους Έλληνες».

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα των ημερών ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε:

«Είμαι βέβαιος ότι κόντρα στο κλίμα των ημερών, ότι και τον επόμενο χρόνο θα συνεχίσουμε με πάρα πολύ δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο το έργο μας αφήνοντας στο χθες όσους δεν μπορούν να υπερβούν τις καταστάσεις της συκοφαντίας και του τεχνητού διχασμού των Ελλήνων και όσους έχουν ακόμα υπόλοιπα με το παρελθόν τους. Μπορούν να τα βρουν, μπορούν όσο καιρό χρειαστεί να ασχοληθούν με αυτά. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ουσιαστικά το δημιουργικό μας έργο ενώνοντας τους Έλληνες και κάνοντας πράξη ένα δημιουργικό και αποτελεσματικό έργο για την Αυτοδιοίκηση και τη χώρα».

Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μεγάλη θετική πρόκληση για την Αυτοδιοίκηση καθώς καλείται να διαχειρισθεί έργα 2,5 δισ. ευρώ, με βασικό όρο την απόλυτη διαφάνεια και τον σεβασμό στα χρήματα των Ελλήνων πολιτών. «Στην τήρηση της διαφάνειας θέλω να ζητήσω απ’ όλους να συμβάλλεται αποφασιστικά. Είναι 2,5 δισ. αυτά τα έργα. Είναι στο χέρι μας να μπορέσουμε να τα πραγματοποιήσουμε μέσα στην τετραετία. Είναι ένας δύσκολος στόχος. Μια μεγάλη θετική πρόκληση για την Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού. Τα χρήματα αυτά πρέπει να τα διαχειριστείτε με όρους απόλυτης διαφάνειας και σεβασμού της νομιμότητας και της χρηστής διαχείρισης των χρημάτων του ελληνικού λαού. Ξέρω ότι θα το κάνετε και ξέρετε ότι θα είμαστε δίπλα σας για να υπάρξει αυτή η απόλυτη διαφάνεια», είπε.

Κάνοντας σύντομο απολογισμό στα όσα επέτυχε τον τελευταίο χρόνο το υπουργείο Εσωτερικών, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι λύθηκε μια εκκρεμότητα μισού αιώνα με το νόμο που ψήφισε σύσσωμη η Βουλή –πλην μιας εξαίρεσης– που καθορίζει τον τρόπο που θα ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού. «Υπενθυμίζω αυτό το ιστορικό επίτευγμα, γιατί πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία οι Έλληνες που βρίσκονται σε ολόκληρη την ανθρωπότητα να συμβάλουν θετικά στο να πάει μπροστά η Ελλάδα και με τη συμμετοχή τους στις επόμενες βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

«Στόχος μας είναι η Αυτοδιοίκηση να αποτελέσουν πανίσχυρο πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, εξυπηρέτησης των πολιτών και βελτίωσης της ζωής τους». Προς επίτευξη αυτού του στόχου, υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος, τον τελευταίο χρόνο έχουμε δουλέψει σκληρά για να εξασφαλίσουμε τα οικονομικά και θεσμικά εργαλεία.

Θύμισε ότι μπήκε τέλος στον κίνδυνο της ακυβερνησίας που προέκυψε από την εφαρμογή της απλής αναλογικής και δεσμεύθηκε ότι, εντός του εξαμήνου, θα έλθει στη Βουλή νέος νόμος για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, αφού προηγουμένως συζητηθεί με τους εκπροσώπους της.

Επίσης, αναφέρθηκε στην έκτακτη στήριξη των 90 εκατ. ευρώ που έλαβαν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες στην περίοδο της καραντίνας σημειώνοντας ότι έχει δημιουργηθεί Παρατηρητήριο, το οποίο παρακολουθεί τις ανάγκες των Δήμων, καθώς λόγω της πανδημίας υπάρχουν μειωμένα έσοδα, για να γίνουν στοχευμένες οικονομικές παρεμβάσεις.

Αναφέρθηκε ακόμη στο έκτακτο μέτρο της χρήσης κοινόχρηστων χώρων προκειμένου να στηριχθούν οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο υπουργός Εσωτερικών θύμισε ότι η ανάγκη του νέου προγράμματος προέκυψε επειδή η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εντάξει σε πρόγραμμα προϋπολογισμού 134 εκατ. ευρώ έργα 1,234 δισ. ευρώ. Τα 502 αυτά έργα κινδύνευαν να ‘‘τιναχθούν στον αέρα’’, σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος. Και υπενθύμισε ότι με απόφασή του όλα τα έργα που είχαν ενταχθεί χωρίς χρηματοδότηση στο «Φιλόδημος Ι» μεταφέρθηκαν στο «Αντώνης Τρίτσης», του οποίου οι στόχοι είναι αναπτυξιακοί, κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί.

Τα έργα της Στερεάς Ελλάδας που μεταφέρθηκαν στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” είναι 50 προϋπολογισμού 115.698.880,32 €

«Είναι τα έργα που κινδύνευαν να τιναχθούν στον αέρα. Δεν το αφήσαμε να συμβεί αυτό. Ένας σημαντικός αριθμός 10 έργων με προϋπολογισμό περί τα 17 εκατ. συμβάσεις είναι ήδη στη φάση της εκτέλεσης. Πρόκειται για έργα που αφορούν στην ασφάλεια, στην υγεία και στην ποιότητα ζωής των πολιτών», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Κριτήριο επιτυχίας για το πρόγραμμα είναι η συμμετοχή όλων των Δήμων της χώρας στο πρόγραμμα, τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος, επισημαίνοντας ότι οι δήμοι που δεν έχουν επαρκείς τεχνικές υπηρεσίες να παίρνουν μηχανικούς από το Μητρώο Μηχανικών της ΕΕΤΑΑ, ενώ υπάρχει ειδικός άξονας στο πρόγραμμα που θα χρηματοδοτεί τις μελέτες.

Η ρύθμιση αυτή θα επιταχύνει τις διαδικασίες όπως και η υλοποίηση της δέσμευσης του πρωθυπουργού για αλλαγή του ν.4412.

Ο υπουργός σημείωσε ότι οι αιτήσεις για την ένταξη νέων έργων θα γίνουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2020 και η αξιολόγησή τους θα ξεκινήσει αμέσως. Στη δε Επιτροπή αξιολόγησης για πρώτη φορά μετέχουν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και συμβολικά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ. «Πρόκειται για μια κρίσιμη και καθοριστική καινοτομία, η οποία φέρνει σε δύσκολη θέση όσους φαντάζονταν ότι εμείς θα συνεχίζαμε αυτά που θα έκαναν εκείνοι, τις άθλιες πελατειακές και κομματοκρατικές πολιτικές οι οποίες τους οδήγησαν στην απομόνωση στην Αυτοδιοίκηση. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι γι’ αυτήν την κυβέρνηση και την ηγεσία του ΥΠΕΣ δεν υπάρχει καμία διάκριση ανάμεσα στους δημάρχους και στους περιφερειάρχες. Για μένα όλοι είστε το ίδιο. Η Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που ενώνει τους Έλληνες. Δεν μας ενδιαφέρει υπό ποία κομματική σημαία εξελέγη ο καθένας. Η κυβέρνηση αυτή είναι ταυτισμένη με τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης την οποία θέλουμε ισχυρή και ανεξάρτητη».

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός στην προσφώνησή του μεταξύ άλλων είπε:

Καλωσορίζουμε τον Υπουργό Εσωτερικών κύριο Παναγιώτη Θεοδωρικάκο στην Περιφέρειά μας, μαζί με τους συνοδοιπόρους μας, τους 25 Δημάρχους της Στερεάς Ελλάδας. Καλωσορίζουμε και το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που θα καλύψει στοχευμένες ανάγκες της Αυτοδιοίκησης και θα δώσει καύσιμο στο όχημα της ανάπτυξης και των ευκαιριών. Καλωσορίζουμε, τέλος και κυριότερα, την δέσμευση του κ. Υπουργού για μεταφορά των έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προϋπολογισμού 115 εκατομμυρίων ευρώ από τον αμφίβολης χρηματοδότησης Φιλόδημο Ι, σε ένα περιβάλλον εξασφαλισμένων πόρων. Σε αυτά θα προσθέσουμε νέα ώριμα έργα και μελέτες που θα αποδοθούν με τρόπο γρήγορο και ουσιαστικό στους πολίτες. Με σκληρή δουλειά και συνεργασία, υλοποιούμε δράσεις που λύνουν προβλήματα, ανοίγουν δρόμους και το κυριότερο, κάνουν το υστέρημα του πολίτη, να «πιάνει τόπο».

50 έργα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ύψους 115 εκατ., μεταφέρονται στο «Αντώνης Τρίτσης»

α/αΠρόσκλησηΤίτλος ΈργουΕίδος Κυρίου του ΈργουΚύριος του ΈργουΠεριφερειακή ΕνότηταΠοσό Χρηματοδότησης
1ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση πρόσβασης οδού γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων του Δήμου Αλιάρτου – ΘεσπιέωνΔΗΜΟΣΑΛΙΑΡΤΟΥΒΟΙΩΤΙΑΣ864.361,05 €
2ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΑσφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στο Δ.Δ. ΣτύρωνΔΗΜΟΣΚΑΡΥΣΤΟΥΕΥΒΟΙΑΣ818.400,00 €
3ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση προσβασιμότητας Αγροτικής Οδού Τ.Κ. Λουκισίων, Δ.Ε. Ανθηδώνας Δήμου ΧαλκιδέωνΔΗΜΟΣΧΑΛΚΙΔΕΩΝΕΥΒΟΙΑΣ525.605,12 €
4ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΑγροτική Οδοποιία Δ.Ε. ΑμφίκλειαςΔΗΜΟΣΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣΦΘΙΩΤΙΔΑΣ525.000,00 €
5ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΑγροτική Οδοποιία στη θέση “Τσάτσαρι” T.K. ΑσωπίαςΔΗΜΟΣΤΑΝΑΓΡΑΣΒΟΙΩΤΙΑΣ392.049,99 €
6ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΑγροτική Οδοποιία Τσούκας–ΛιβάδιαΔΗΜΟΣΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣΦΘΙΩΤΙΔΑΣ755.000,00 €
7ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση υποδομών οδοποιίας στην αγροτική περιοχή Δ.Ε ΤΑΜΥΝΕΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε ΚΥΜΗΣΔΗΜΟΣΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥΕΥΒΟΙΑΣ600.000,00 €
8ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση αγροτικού δρόμου Μαντασιάς – Φυλιαδώνας Δήμου ΔομοκούΔΗΜΟΣΔΟΜΟΚΟΥΦΘΙΩΤΙΔΑΣ850.000,00 €
9ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση αγροτικής οδού από ΧΥΤΑ Λαμίας προς ΠαλαιοχώριΔΗΜΟΣΛΑΜΙΕΩΝΦΘΙΩΤΙΔΑΣ513.500,00 €
10ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση αγροτικής οδοποιϊας από περιοχή 4 Εποχές Άμφισσας έως περιοχή ΖαζάνιαΔΗΜΟΣΔΕΛΦΩΝΦΩΚΙΔΑΣ318.839,59 €
11ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΑσφαλτοστρώσεις Αγροτικών δρόμων Δήμου ΣκύρουΔΗΜΟΣΣΚΥΡΟΥΕΥΒΟΙΑΣ620.000,00 €
12ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΑσφαλτόστρωση αγροτικής οδού από περιοχή Αγριοσυκιά έως Κοτσίκια, Τ.Κ. Γλυφάδας Δ.Ε. ΔιρφύωνΔΗΜΟΣΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝΕΥΒΟΙΑΣ507.900,00 €
13ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση πρόσβασης σε αγροτικές οδούς της ΔΕ ΘήβαςΔΗΜΟΣΘΗΒΑΙΩΝΒΟΙΩΤΙΑΣ868.000,00 €
14ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Ερέτριας 2018-πρόγραμμα ΦιλόδημοςΔΗΜΟΣΕΡΕΤΡΙΑΣΕΥΒΟΙΑΣ698.694,00 €
15ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση της πρόσβασης οδού σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στον Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣΔΗΜΟΣΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΟΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣΒΟΙΩΤΙΑΣ720.000,00 €
16ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΒελτίωση υποδομών αγροτικής οδοποιίας Δήμου ΔωρίδοςΔΗΜΟΣΔΩΡΙΔΟΣΦΩΚΙΔΑΣ848.322,01 €
17ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑΣυμπλήρωση δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων πόλης ΛιβαδειάςΔ.Ε.Υ.ΑΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΟΙΩΤΙΑΣ1.666.800,00 €
18ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑΣυμπληρωματικά Έργα Αποχέτευσης Ομβρίων Δήμου ΧαλκιδέωνΔ.Ε.Υ.ΑΧΑΛΚΙΔΕΩΝΕΥΒΟΙΑΣ1.480.000,00 €
19ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑΑντιπλημμυρικά έργα εντός οικισμού ΑλιάρτουΔΗΜΟΣΑΛΙΑΡΤΟΥΒΟΙΩΤΙΑΣ3.092.800,00 €
20ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑΚατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων υδάτωνΔΗΜΟΣΤΑΝΑΓΡΑΣΒΟΙΩΤΙΑΣ2.638.757,96 €
21ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑΑντιπλημμυρική προστασία οικισμού Αταλάντης – παραλιακών οικισμών κόλπου ΑταλάντηςΔΗΜΟΣΛΟΚΡΩΝΦΘΙΩΤΙΔΑΣ3.100.000,00 €
22ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΑναβάθμιση και επέκτασης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ Λιβαδειάς)Δ.Ε.Υ.ΑΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΟΙΩΤΙΑΣ5.000.000,00 €
23ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΑναβάθμιση υποδομών διαχείρισης αστικών λυμάτων Δήμου ΧαλκιδέωνΔ.Ε.Υ.ΑΧΑΛΚΙΔΕΩΝΕΥΒΟΙΑΣ3.290.000,00 €
24ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΚατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων στο Δήλεσι, στον Άγιο Θωμά και στο Κλειδί και εξωτερικά δίκτυα μεταφοράς στην ΕΕΛ Σχηματαρίου / ΟινοφύτωνΔΗΜΟΣΤΑΝΑΓΡΑΣΒΟΙΩΤΙΑΣ3.300.000,00 €
25ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΑποχέτευση ακαθάρτων και ΕΕΛ οικισμών Ν. Στύρων, ΣτύρωνΔΗΜΟΣΚΑΡΥΣΤΟΥΕΥΒΟΙΑΣ9.348.611,44 €
26ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΑποχέτευση και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων(ΕΕΛ) οικισμού ΕρέτριαςΔ.Ε.Υ.ΑΕΡΕΤΡΙΑΣΕΥΒΟΙΑΣ13.672.240,53 €
27ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΚατασκευή βιολογικού καθαρισμού και κεντρικών συλλεκτήρων αποχέτευσης Δ.Ε. ΑυλώνοςΔ.Ε.Υ.ΑΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥΕΥΒΟΙΑΣ5.000.000,00 €
28ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΕπαναχρησιμοποίηση Υγρών Αποβλήτων Ε.Ε.Λ. Λαμίας – Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων και Αγωγός Μεταφοράς Φραντζή και αναβάθμιση Η/ΜΔ.Ε.Υ.ΑΛΑΜΙΑΣΦΘΙΩΤΙΔΑΣ5.000.000,00 €
29ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΑποχέτευση λυμάτων παραλιακών οικισμών Δ.Ε. Ευπάλιου Δήμου ΔωρίδοςΔΗΜΟΣΔΩΡΙΔΟΣΦΩΚΙΔΑΣ5.000.000,00 €
30ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΔίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων Ασπούς-Αχερούνες-Λιναριά και σύνδεση με ΕΕΛΔΗΜΟΣΣΚΥΡΟΥΕΥΒΟΙΑΣ1.379.023,26 €
31ΚΤΙΡΙΑΑναβάθμιση και εκσυγχρονισμός δημοτικού κτιρίου και μετατροπή του σε κέντρο πολιτιστικών δράσεων στο παραλιακό μέτωπο Αγίου ΚωνσταντίνουΔΗΜΟΣΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝΦΘΙΩΤΙΔΑΣ1.050.000,00 €
32ΥΔΡΕΥΣΗΑναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών Δήμου ΛιβαδειάςΔ.Ε.Υ.ΑΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΟΙΩΤΙΑΣ2.548.714,93 €
33ΥΔΡΕΥΣΗΠρομήθεια συστήματος τηλεμετρίας, ελέγχου διαρροών, εξασφάλιση επάρκειας και ποιότητας δικτύου ύδρευσης Κύμης ΑλιβερίουΔ.Ε.Υ.ΑΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥΕΥΒΟΙΑΣ2.943.104,00 €
34ΥΔΡΕΥΣΗΑναβάθμιση Δικτύων Ύδρευσης Δήμου ΧαλκιδέωνΔ.Ε.Υ.ΑΧΑΛΚΙΔΕΩΝΕΥΒΟΙΑΣ1.468.000,00 €
35ΥΔΡΕΥΣΗΣύστημα τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροώνστο δίκτυο ύδρευσης Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας ΆνναςΔ.Ε.Υ.ΑΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣΕΥΒΟΙΑΣ1.008.957,00 €
36ΥΔΡΕΥΣΗΑναβάθμιση υποδομών συστήαμτος υδροδότησης Δήμου ΛοκρώνΔΗΜΟΣΛΟΚΡΩΝΦΘΙΩΤΙΔΑΣ3.517.950,58 €
37ΥΔΡΕΥΣΗΒελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Αλιάρτου – ΘεσπιέωνΔΗΜΟΣΑΛΙΑΡΤΟΥΒΟΙΩΤΙΑΣ1.035.594,41 €
38ΥΔΡΕΥΣΗΚατασκευή Δικτύου Ύδρευσης ΤΚ ΠλατυστόμουΔΗΜΟΣΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣΦΘΙΩΤΙΔΑΣ600.000,00 €
39ΥΔΡΕΥΣΗΑναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης ΓιάλτρωνΔΗΜΟΣΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥΕΥΒΟΙΑΣ804.878,04 €
40ΥΔΡΕΥΣΗΒελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου ΣκύρουΔΗΜΟΣΣΚΥΡΟΥΕΥΒΟΙΑΣ1.399.261,25 €
41ΥΔΡΕΥΣΗΔιαχείριση πόσιμου νερού περιοχών Σπερχειάδας-Μακρακώμης και ΥπάτηςΣΥΝΔΕΣΜΟΣΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Ο.Τ.Α. Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ από Πηγές “Κανάλια” Πύργου ΥπάτηςΦΘΙΩΤΙΔΑΣ3.250.000,00 €
42ΥΔΡΕΥΣΗΒελτίωση ύδρευσης τοπικών κοινοτήτων Δήμου Δωρίδος/Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού για τον έλεγχο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, των διαρροών, της απολύμανσης και της ποιότητας του πόσιμου νερούΔΗΜΟΣΔΩΡΙΔΟΣΦΩΚΙΔΑΣ3.021.670,15 €
43ΥΔΡΕΥΣΗΠρομήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλεελέγχου, τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών εγκαταστάσεων ύδρευσης του Δήμου ΔομοκούΔΗΜΟΣΔΟΜΟΚΟΥΦΘΙΩΤΙΔΑΣ2.967.444,00 €
44ΥΔΡΕΥΣΗΕμπλουτισμός ύδρευσης Ψαχνών-Καστέλας-ΤριάδαςΔΗΜΟΣΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝΕΥΒΟΙΑΣ2.140.322,58 €
45ΥΔΡΕΥΣΗΠρομήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών μετρητικών διατάξεων κατανάλωσης των δικτύων ύδρευσης της ΔΕΥΑ ΕρέτριαςΔ.Ε.Υ.ΑΕΡΕΤΡΙΑΣΕΥΒΟΙΑΣ2.994.093,00 €
46ΥΔΡΕΥΣΗΠρομήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου διαρροών και κεντρικού συστήματος τηλεμετρίας του δικτύου ύδρευσης Δήμου ΔελφώνΔ.Ε.Υ.ΑΔΕΛΦΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ1.216.828,99 €
47ΥΔΡΕΥΣΗΒελτίωση δικτύου ύδρευσης Δήμου ΚαρπενησίουΔΗΜΟΣΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ1.598.335,48 €
48ΥΔΡΕΥΣΗΣύστημα ελέγχου διαρροών & εξοικονόμησης ενέργειας δικτύων ύδρευσης Δήμου ΑγράφωνΔΗΜΟΣΑΓΡΑΦΩΝΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ3.711.820,96 €
49ΥΔΡΕΥΣΗΠρομήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος διαχείρισης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καμένων ΒούρλωνΔΗΜΟΣΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝΦΘΙΩΤΙΔΑΣ3.720.000,00 €
50ΧΑΔΑΑποκατάσταση ΧΑΔΑ Δ.Ε. Αυλίδας Δήμου ΧαλκιδέωνΔΗΜΟΣΧΑΛΚΙΔΕΩΝΕΥΒΟΙΑΣ1.305.000,00 €
115.695.880,32 €

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δύο αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής και δύο ερωτήματα για τον Κώστα Τασούλα

Βουλή: Οργή του Τασούλα για το επεισόδιο – Αποπομπή 15 ημερών για τον Φλώρο...

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής στην βίαιη επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος, στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη...

Ακροδεξιοί τραμπουκισμοί στη Βουλή: Ο Φλώρος χτύπησε τον Γραμμένο της Λύσης που τον εξύβριζε...

Με τέτοια πρόσωπα που έχουν εκλεγεί βουλευτές φυσιολογική εξέλιξη είναι αυτή που συνέβη σήμερα. Σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή, προερχόμενος απο...

“Red Flag” στην Ανδραβίδα! – Η μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση του ΝΑΤΟ στην 117 Π.Μ.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την πρώτη «Ramstein Flag» του ΝΑΤΟ. Η μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 30...
Κυπριακή κυβέρνηση: Ενέργεια αποσταθεροποίησης η νέα βάση στα κατεχόμενα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Απριλίου οι Ελληνοκύπριοι απορρίπτουν το Σχέδιο Ανάν

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 2004.... Με ποσοστό 75,83% οι Ελληνοκύπριοι απορρίπτουν το Σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα, που διεξήχθη ταυτόχρονα στην ελεύθερη Κύπρο και στα κατεχόμενα και είχε ως...
ΠΑΣΟΚ: Αυτές είναι οι αλλαγές στο καταστατικό - Πρόεδρος είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

ΠΑΣΟΚ: “Υπότροπος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των ναζιστών εγκληματιών”

Έντονη κριτική της Χαριλάου Τρικούπη προς τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο -σε ανακοίνωση του-χαρακτηρίζει υπότροπο για τη μη κατάθεση ενόψει ευρωεκλογών υπομνήματος στον Άρειο Πάγο κατά των ναζιστών...

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε σήμερα να στείλει υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών, ενώ έληξε η προθεσμία...

Δεν υπάρχει το μπάχαλο που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό επιβεβαιώνεται από μια σειρά γεγονότων με ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης...

Μόντρεαλ – Κουτσούμπας: Δυνατό ΚΚΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι το πιο ισχυρό μήνυμα...

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε μαζί σας, που βρισκόμαστε με τους συντρόφους και τους φίλους του ΚΚΕ εδώ στο Μόντρεαλ, στον Καναδά. Η συγκέντρωσή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Χαλκίδα: Τα τελευταία λεπτά του 43χρονου λίγο πριν δολοφονηθεί μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 43χρονο άνδρα λίγο πριν πέσει θύμα άγριας δολοφονίας από μία...

Εύβοια: Άγρια δολοφονία στην Χαλκίδα – Γυναίκα σκότωσε άνδρα με μαχαίρι

Ένα πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα, μια γυναίκα...

Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο στην Υψηλή Γέφυρα – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας. Σύμφωνα με...

Θεοδωρικάκος: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του γνωστοποιεί πως η Ελληνική...