Θερινά Καραγκιοζοθέατρα – Καλοκαίρι 2018

638
Θέατρο σκιών: Ηλίας Καρελλάς - Ο μετανοημένος αρχιληστής

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και οι “μάντρες” του Καραγκιόζη άνοιξαν και πάλι με νέες εκπλήξεις να υποδεχτούν το κοινό της Αττικής και όχι μόνο.

Ο γνωστός μας ήρωας με την παρέα του θα ταξιδέψει τους θεατές του σε ζούγκλες, πλανήτες, ξένες χώρες και χωριά, σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές και πολλές άλλες περιπέτειες μοιράζοντας την χαρά, το γέλιο, την αισιοδοξία και τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Η εξωτερική όψη του θεάτρου του Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου

Ευχάριστη είδηση ήταν λειτουργία ενός νέου καραγκιοζοθεάτρου στη Σαλαμίνα από τον καραγκιοζοπαίχτη Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου, ο οποίος με πολύ μεράκι έστησε τον μπερντέ του και είναι έτοιμος να συστήσει στους παραθεριστές της Σαλαμίνας την τέχνη του, όπως παλιά σε μια σταθερή σχεδόν καθημερινή βάση.
Ο Παναγιώτης θα παίζει για όλο το καλοκαίρι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Το θερινό θεατράκι του βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ιπποκράτους, (απέναντι από τα Κ.Ε.Π.).
Κάθε μέρα νέο έργο
Τιμή εισιτηρίου: 3,50 €
Πληροφορίες: 6979 354 681, 210 400 63 12

το θερινό θεατράκι του Τάσου Κώνστα

Άλλο ένα γνωστό θεατράκι που και φέτος ξεκίνησε τη λειτουργία του και συνεχίζει δυναμικά στην παραλία Παλαιού Φαλήρου είναι του καραγκιοζοπαίχτη Τάσου Κώνστα. Ο γνωστός καλλιτέχνης που το χειμώνα έχει επίσης δικό του χώρο στην Πλάκα, “Φιγούρες και κούκλες”, κάθε καλοκαίρι στήνει το στέκι του στο πάρκο Φλοίσβου και σκορπάει θερινά γέλια για όλο το καλοκαίρι. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο καραγκιοζοπαίχτη Τάσο Κώνστα έχουν κάνει θεσμό τις θερινές βραδιές Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου. Συνδυάστε το με βόλτα και παιχνίδι στο όμορφο πάρκο Φλοίσβου, δίπλα στη θάλασσα. Καλό Καλοκαίρι!
Το θεατράκι του λειτουργεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και ώρα 20:30
γενική είσοδος: 3.50 €
Τηλ. 210 3227507 – 6937714733

Ο Χάρης Μπιλλίνης και ο Τάσος Γεωργίου έξω από το ανανεωμένο θεατράκι του Λουτρακίου

Τέλος, το ιστορικό θεατράκι στο Λουτράκι ανοίγει και πάλι τις πύλες του και υποδέχεται το φανατικό κοινό του. Οι καραγκιοζοπαίχτες Τάσος Γεωργίου και Χάρης Μπιλλίνης περιμένουν να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με μια πληθώρα έργων από το παραδοσιακό και σύγχρονο ρεπερτόριο του Θεάτρου σκιών. Το θεατράκι θα είναι ανοιχτό κάθε βράδυ για όλο το καλοκαίρι στην οδό Αλκυονίδων πίσω από τα ΚΤΕΛ.
κάθε βράδυ νέο έργο ώρα 9:00 μ.μ.
γενική είσοδος: 4 €
Τηλ. 6946744919, 6942235502