Θρίλερ με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA

114
Νέα ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγούνται οι έρευνες της αστυνομίας, σχετικά με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα αποτελέσματα DNA, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος και το βιντεοσκοπημένο υλικό.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού «STAR», τα αποτελέσματα του δείγματος ξένου DNA, που βρέθηκε στα νύχια της 32χρονης, δεν ήταν αυτά που θα επιθυμούσαν οι αρχές, αφού δεν παραπέμπει σε κανέναν.

Παράλληλα, η αστυνομία δεν μπορεί να βγάλει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος, αλλά ούτε και από το βιντεοσκοπημένο υλικό.

Η Ασφάλεια έχει εισάγει τον τηλεφωνικό αριθμό της 32χρονης στο λογισμικό παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, προκειμένου να εντοπίσουν τη συσκευή, αλλά το κινητό της εφοριακού δεν έχει δώσει κανένα σημάδι λειτουργίας.

Όσον αφορά στο βιντεοσκοπημένο υλικό, το τμήμα Ανθρωποκτονιών περιμένει την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του. Ωστόσο, το υλικό, στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται το θύμα την ώρα που κατευθύνεται στο νεκροταφείο, είναι υπό αμφισβήτηση, αφού οι συγγενείς δεν ήταν βέβαιοι για το αν η νεαρή που απεικονίζεται είναι ο δικός τους άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης:  Πορνεία και τα σαρκικά πάθη – Πως μπορούμε να τα νικήσουμε

Έτσι, οι αρχές ακόμα προσπαθούν να στήσουν το σκηνικό της δολοφονίας και για το μόνο για το οποίο είναι βέβαιες είναι ότι το θύμα στεκόταν πάνω από το τάφο του φίλου της τη στιγμή της επίθεσης και έδωσε μάχη προκειμένου να ξεφύγει από τον δράστη.

Με βάση τα παραπάνω, εκτιμούν ότι το πιθανότερο κίνητρο είναι η ληστεία μετά φόνου.

Οι ομοιότητες με την υπόθεση Αγραφιώτου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις έρευνες, οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα σενάριο και έχουν αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ένα από αυτά είναι και αυτό του μανιακού δολοφόνου που κυκλοφορεί ελεύθερος στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso», πολλά είναι τα κοινά στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας της Ζέμπερη με αυτή της Αγραφιώτου που συγκλόνισε πριν δύο χρόνια, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ..

«Η δολοφονία της Αγραφιώτου στην περιοχή του Αμαρουσίου παραμένει ανεξιχνίαστη και από τότε γινόταν λόγος για μανιακό δολοφόνο που στοχεύει γυναίκες», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Το Β’ Νεκροταφείο όπου δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα σε μια νοητή ευθεία, από το σούπερ μάρκετ που είχε βρεθεί δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου.