Θρίλερ με την υπόθεση του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι δείχνουν οι εξετάσεις

44
Νέα τροπή στο θρίλερ της Καλύμνου: «Σκότωσαν τον Νίκο Χατζηπαύλου επειδή είδε κάτι που δεν έπρεπε»
Η οικογένεια είναι οργισμένη, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου

Ξανά στο φως ήρθε η υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο καθώς σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η Αγγελική Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ανέφερε πως  η σπλήνα ήταν άθικτη και δεν είχε υποστεί ρήξη όπως ανέφερε η πρώτη νεκροτομή. Δεν εντοπίστηκε υποθερμία, κάτι που αποκλείει την εκδοχή να έμεινε πολλές ώρες ζωντανός και αβοήθητος όπως ειπώθηκε αρχικά. Δεν βρέθηκαν κατάγματα από πτώση σε βράχια, ενώ ο θάνατος φαίνεται ότι ήταν ακαριαίος. Επίσης εντοπίστηκαν πολλαπλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα από θλων όργανο στο κεφάλι αλλά και στο σώμα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 είχε φιλοξενήσει στο στούντιο τον χειρουργό ορθοπεδικό, με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και στην τραυματολογία, Γιώργο Σαφό, που κλήθηκε από τον τεχνικό σύμβουλο να μελετήσει την ακτινοσκόπηση που έγινε στη σορό του φοιτητή.

Διαβάστε επίσης:  Η "Χιόνη" πλήττει την Κρήτη - Εγκλωβισμοί οδηγών, κατολισθήσεις και κλειστά σχολεία

Ο κ. Σαφός είχε πει τότε στην εκπομπή πως από την ακτινοσκόπηση δεν προέκυψε κανένα κάταγμα που να δικαιολογεί πτώση από ύψος.