Θρήνος για την Πηγή Δεβετζή: Αυτοκτόνησε ο ανιψιός της

504
Δεβετζή, μετάλλιο, Πεκίνο,

Οικογενειακό δράμα για την ασημένια ολυμπιονίκη της Αθήνας στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μετά τον χαμό του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012, και τον θάνατο της κολλητής φίλης της σε τροχαίο, η Δεβετζή περνά ξανά δύσκολες ώρες, καθώς αυτοκτόνησε ο 20χρονος ανιψιός της πριν από μία βδομάδα στην Κεφαλονιά.

Ο 20χρονος Φίλιππος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της Πηγής, Ζέφης και η αυτοκτονία του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο το νησί. Λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekefalonia.gr, ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Διαβάστε επίσης:  Νέοι κανόνες για τις οργανωμένες παραλίες

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της μητέρας του 20χρονου ραγίζει καρδιές: «Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…» Πληροφορίες της Espresso αναφέρουν ότι η Oλυμπιονίκης είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, καθώς η μητέρα του κατάγεται από εκεί, όπως και η Πηγή Δεβετζή. ν