Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
17.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα ξαλαφρώνεις από έννοιες και προβληματισμούς και η μέρα σου είναι γεμάτη πάθος! Παράλληλα η μέρα είναι η ιδανική, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις σωστά τις φιλίες σου, να κάνεις ξεκαθαρίσματα που τις αφορούν και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και σχέσεις, εκπληρώνοντας τα σχέδια και τα όνειρα σου!

Ταύρος

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα να νιώσεις πως σου είναι κάπως πιο δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις συναισθηματική απόσταση, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, κυρίως λόγω της ψυχρής σου συμπεριφοράς!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα δικαιώνεσαι ηθικά, συναισθηματικά και οικονομικά, νιώθεις πληρότητα και σιγουριά! Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να εκπληρώσεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια, σκοπούς και στόχους, αρκεί να τα υλοποιήσεις, με γνώμονα την λογική, την ωριμότητα και την σύνεση! Η επιπολαιότητα και η υπερβολική αισιοδοξία, μπορεί να σου φέρουν προβλήματα, αντί να σε βοηθήσουν!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, για σήμερα οι σχέσεις σου αποκτούν βάθος, ουσία και τα συναισθήματα ενδυναμώνονται ! Παράλληλα , η μέρα σε βοηθά να κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό και να ανακαλύψεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου, αλλά και των κοντινών σου ανθρώπων! Είναι μία μέρα που λύνονται πολλά μυστήρια της καρδιάς σου!

19 Φεβρουαρίου ζώδια

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, για σήμερα νιώθεις πληρότητα οικονομική και ένα νέο εργασιακό σχέδιο που μπαίνει στα σκαριά είναι πολλά υποσχόμενο! Γενικά, έχεις τώρα την δυνατότητα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και την δράση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, στην εξομάλυνση τους και γενικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές! Εσύ το μόνο που ζητάς από τις διαπροσωπικές επαφές σου, είναι ισοτιμία, δικαιοσύνη και απόλυτη ισορροπία!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, για σήμερα περνάς πολύ δυνατές στιγμές στα αισθηματικά σου και διώχνεις μακριά κάθε άγχος και αμφιβολία που είχες μέχρι σήμερα! Παράλληλα με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο, βελτιώνεις το πρόγραμμά σου, την καθημερινότητά σου και την διατροφή σου! Μικρές αλλαγές θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, για σήμερα περνάς ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια και λύνονται διαφωνίες ή και οικονομικές αντιπαραθέσεις! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Υδροχόο μπορείς να αναπτύξεις με κάθε τρόπο, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη διάθεση, προβάλλοντας τα ταλέντα σου! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, αλλά και η εμμονή σου να τραβάς μόνο εσύ, όλα τα βλέμματα θαυμασμού!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα δέχεσαι μία εξομολόγηση στα αισθηματικά σου που σου δίνει μία πολύ μεγάλη μορφή επιβεβαίωσης! Επιπλέον με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου, αλλά διαχειρίζεσαι και τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εμβαθύνεις πολύ περισσότερο στις σχέσεις σου! Μία ικανοποίηση στα οικονομικά είναι αναμενόμενη! Με την Σελήνη από τον Υδροχόο θα απολαύσεις με διάφορους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή ψυχαγωγικές εξόδους! Είσαι σαφώς ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου συναναστροφές και μάλιστα μέσω του γραπτού λόγου, μετά από ένα μήνυμα ή mail, θα πετύχεις ένα στόχο!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, για σήμερα νιώθεις ισχυρή αυτοπεποίθηση και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και απολαμβάνεις στιγμές στα αισθηματικά σου! Επιπλέον η πορεία της Σελήνης από τον Υδροχόο σου χαρίζει αποτελεσματικότητα, πρακτικότητα και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα, βάζοντας γερές βάσεις στα επιτεύγματα σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, για σήμερα βλέπεις το πορτοφόλι σου γεμάτο και ηρεμείς ψυχολογικά, ενώ δημιουργούνται και οι συνθήκες εκείνες για να μπει και η αισθηματική σου πορεία σε ένα καλύτερο στάδιο! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και ξεχωρίζεις για την τονισμένη σου αυτοπεποίθηση, την δυναμικότητα σου και την διάθεση σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, για σήμερα εκπληρώνονται οι βαθύτερες προσδοκίες σου σε έρωτα και σε χρήμα! Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο επιδίωξε, να κινηθείς παρασκηνιακά και να δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την παρούσα περίοδο, στην ζωή σου, ακολουθώντας την ενισχυμένη διαίσθηση σου! Προτίμησε να παραμείνεις στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο! Θα δεις πως έτσι θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς και να απαλλαχτείς μια και καλή από προβληματικές και τοξικές καταστάσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...