Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
34.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινάει η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδος και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η μέρα σου είναι εστιασμένη στην καριέρα και στα επαγγελματικά. Σήμερα αποζητάς να αναγνωριστείς, να καταξιωθείς, να κατακτήσεις μία καλύτερη θέση, τόσο στη δουλειά, όσο και στην κοινωνία. Είσαι ιδιαίτερα οργανωτικός επίμονος και αποφασιστικός για να βγεις νικητής. Προσοχή στον ανταγωνισμό και στα εγωιστικά μοτίβα.

Ταύρος

Αγαπητέ μου φίλε Ταύρε, σήμερα ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα, αλλά το μυαλό σου ταξιδεύει σε διακοπές και μακρινούς προορισμούς. Δεν είσαι συγκεντρωμένος και επιθυμείς άλλα πράγματα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είσαι έτοιμος να ζήσεις μία πρωτόγνωρη περιπέτεια που θα σε κάνει να αποκτήσεις ξεχωριστή εμπειρία. Από την άλλη θεωρείς ότι η προσωπική ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από την αναζήτηση. Ίσως αυτή τη στιγμή να ετοιμάζεις βαλίτσες, ή να είσαι στη φάση του προγραμματισμού ενός ταξιδιού.

Δίδυμος

Δύσκολη η σημερινή Δευτέρα για σένα φίλε μου Δίδυμε. Η εβδομάδα ξεκινά και νιώθεις πώς είναι μία μέρα που δεν θέλεις να πας στη δουλειά, δεν θέλεις να δεις κόσμο και αυτό που επιθυμείς θα είναι να μείνεις μέσα να μη δεις άνθρωπο. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ψυχική και σωματική ξεκούραση. Ίσως νιώθεις πιεσμένος οικονομικά με την Σελήνη να κινείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό είναι που σου χαλάει την ψυχολογία. Αν πιστεύεις πως θα νιώσεις καλύτερα πάρε μία μέρα άδεια.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα, είναι Δευτέρα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου πού βρίσκεται διαμετρικά απέναντί σου. Ενδιαφέρεσαι για τους άλλους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και τους θεωρείς σημαντικούς. Επίσης σήμερα λόγο έχουν στη ζωή σου, ο σύντροφος, ο συνεργάτης, ο συνέταιρος. Η διάθεσή σου εξαρτάται από την διάθεσή τους. Παρόλα αυτά εσύ σήμερα όπως και πάντα είσαι κυκλοθυμικός, αλλά με μπόλικη δόση συμπόνιας και ενσυναίσθησης.

Λέων

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα ξεκίνα ακόμη μία εργάσιμη εβδομάδα πού σε βρίσκει να είσαι στην ίδια διάθεση με αυτό που εκπροσωπεί η κάθε Δευτέρα. Εργασία και χαρά. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και σε εστιάζει στην δουλειά, στην καριέρα, στα επαγγελματικά, αλλά και στις υποθέσεις που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Το άγχος δεν θα λείψει και η ρουτίνα θα σε κουράσει αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Παρθένος

Μέσα στον έρωτα είσαι αγαπημένε μου Παρθένε και το διατυμπανίζεις από την πρώτη μέρα της εβδομάδος. Σήμερα είναι Δευτέρα και η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω που φέρνει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, γενναιοδωρία, δημιουργικότητα και αυθορμητισμό. Όλα αυτά τα καλά προσδίδονται σε εσένα για να τα αξιοποιήσεις, βγαίνοντας, φλερτάροντας και παίζοντας σαν μικρό παιδί. Σήμερα είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Η παρουσία σου δεν περνά απαρατήρητη και σε ζητούν στις παρέες.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Ζυγός

Αγαπητέ μου φίλε Ζυγέ, ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η Δευτέρα είναι λιγάκι δύσκολη και θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην οικογένεια και στο σπίτι που σε έχουν ανάγκη. Επιθυμείς να αράξεις στο σπίτι και να μην βγεις για κανένα λόγο κι αν είναι εφικτό και το καταφέρεις θα περάσεις πολύ καλύτερα κάνοντας χαλαρές συζητήσεις με τους οικείους σου.

Σκορπιός

Αγαπημένε μου φίλε Σκορπιέ, ξεκινά μία εργάσιμη καινούργια εβδομάδα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σήμερα είσαι επικεντρωμένος στις σκέψεις σου που προσπαθείς και επιθυμείς να τις επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον. Έχεις πολλές ιδέες τις οποίες δεν θέλεις να κρατήσεις αποκλειστικά για τον εαυτό σου και τηλεφωνείς, προτείνεις συναντήσεις και κάνεις επαφές με άτομα που θεωρείς ότι μπορούν να σε ακούσουν.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά και η Σελήνη κινούμενη στο ζώδιο του Αιγόκερου σε επικεντρώνει σε ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα και ότι σου ανήκει. Η Δευτέρα είναι μία μέρα που προσφέρεται για έναν οικονομικό απολογισμό. Για να ξεφορτωθείς από πάνω σου ανασφάλειες, άγχη και φοβίες, θα πρέπει να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που ήδη κατέχεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις πιο συντηρητικός, εγκρατής και φειδωλός με τα έξοδά σου.

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδος με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο. Σήμερα δεν πρέπει να σε παρασύρει η κυκλοθυμική τάση και να σε οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις. Τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και είσαι ευάλωτος στην κριτική. Ασχολήσου καλύτερα με την εξωτερική σου εμφάνιση, για να εμφανιστείς με νέο look και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Υδροχόος

Ξεκινά η εβδομάδα αγαπημένε μου Υδροχόε με την Δευτέρα που για σένα είναι μάλλον τσαγκαροδευτέρα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και η βασική σου επιθυμία είναι να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο και να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου. Θέλεις να μείνεις λίγο μόνος και να ακούσεις την φωνή της ψυχής σου. Δεν θέλεις κόσμο, δεν θέλεις φωνές, ούτε την βουή της πόλης για αυτό επιλέγεις να μείνεις σπίτι να ξεκουραστείς και να ησυχάσεις. Το Σαββατοκύριακο πιθανόν ξεφάντωσες και τώρα δεν έχεις όρεξη για δουλειά.

Ιχθύς

Για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ η πρώτη μέρα της εβδομάδος ήταν αρκετά χαρούμενη, αισιόδοξη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σήμερα θέλεις να επικοινωνήσεις, είτε με τα πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος, είτε με τα πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στα κοινωνικά δίκτυα. Στην περίπτωση που συναντηθείς έξω με τους φίλους, θα περάσεις όμορφα, θα κάνεις ωραίες συζητήσεις και θα νιώσεις ικανοποίηση από την κατ’ ιδίαν συναναστροφή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου

Κριός Δημιουργήστε χρήσιμες συνήθειες που σας επιτρέπουν να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την ευεξία σας. Αυτό θα σας κρατήσει κινητοποιημένους χωρίς να φλερτάρετε...

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου

Κριός Ανοίξτε τον παγκόσμιο χάρτη σαν να θέλετε να εξερευνήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο τοπίο από αυτό που βρίσκεστε τώρα. Είναι μια τέλεια μέρα για να...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου

Κριός Μερικές φορές, πρέπει να παραδώσεις τη δύναμη της θέλησής σου σε κάτι μεγαλύτερο, όπως τα ένστικτα της ψυχής σου. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου

Κριός Έλεγξε πώς οι βάσεις σου, σου δίνουν ελευθερία ή αν σε περιορίζουν δημιουργικά. Μερικές φορές χρειάζεται πειθαρχία και συνέπεια στα σχέδιά μας, αλλά αν...
Η ζωή της Γεωργίας Βασιλειάδου - Ένα αληθινό σενάριο

Γεωργία Βασιλειάδου: Δείτε σπάνιο στιγμιότυπο από το σπίτι της στο Μαρούσι το 1962

Μια σπάνια φωτογραφία της Γεωργίας Βασιλειάδου, της αγαπημένης από το κοινό «όμορφης άσχημης» του ελληνικού κινηματογράφου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Άρης Λουπάσης...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς...

Τζένη Καρέζη: Δείτε την σπάνια φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο, Ζάχο Χατζηφωτίου

Σε μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram, η Τζένη Καρέζη απολαμβάνει τον καφέ της στη «Μεγάλη Βρετανία» με τον...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου

Κριός Δημιουργήστε χρήσιμες συνήθειες που σας επιτρέπουν να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την...

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου

Κριός Ανοίξτε τον παγκόσμιο χάρτη σαν να θέλετε να εξερευνήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο τοπίο από...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου

Κριός Μερικές φορές, πρέπει να παραδώσεις τη δύναμη της θέλησής σου σε κάτι μεγαλύτερο, όπως...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου

Κριός Έλεγξε πώς οι βάσεις σου, σου δίνουν ελευθερία ή αν σε περιορίζουν δημιουργικά. Μερικές...