Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
20.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον 12ο σου με τον Ουρανό από τον 2ο σου, θα καταλαβαίνεις κάποια πράγματα που δεν θα είναι εύκολα αντιληπτά στους άλλους, σχεδόν ακαριαία. Θα διακρίνεις με διαύγεια δίχως να επιτρέπεις στην ποσειδώνια σύγχυση να σε μπερδέψει. Οι επινοητικές σκέψεις, η διαίσθηση και ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεσαι κυρίως μυστικές κινήσεις και θέματα οικονομικά θα είναι αξιοθαύμαστος μιας και θα συνδυάσεις άριστα την συναισθηματική νοημοσύνη με την γήινη και κριτική σκέψη. Μπορείς λοιπόν να κάνεις τα πλάνα σου και να σκεφτείς πως θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου. Ωστόσο τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να επηρεαστείς συναισθηματικά, θα γίνεις ευάλωτος/η και θα θελήσεις να ξεφύγεις από στενάχωρες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μια αρκετά καλή ημέρα με το εξάγωνο του Ερμή από τον 11ο σου με τον Ουρανό από τον 1ο σου για να λάμψεις δια της ευφυΐας σου σε ομαδικούς χώρους και κοινωνικά περιβάλλοντα. Αν είσαι μέλος κάποια ομάδας, σωματείου κτλ. θα έχεις αρκετά εφευρετικές ιδέες για διάφορα θέματα και θα ήταν λάθος να μην τις προβάλλεις. Ακόμη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους και πλάνα που θα υλοποιήσεις με σχετική ευκολία και θα ωφεληθείς μακροπρόθεσμα. Ένας άλλος τομέας που θα σε απασχολήσει θα είναι ο οικονομικός, κυρίως τις απογευματινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης από τον 8ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 11ο σου. Αν δεν προσέξεις μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης και μάλιστα από κάποιον/α που γνωρίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον 10ο σου με τον Ουρανό από τον 12ο σου, θα φέρει συζητήσεις και θέματα στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα έπρεπε να έχουν συζητηθεί προ πολλού. Θα είσαι αρκετά προνοητικός/η, διαισθητικός/η και θα μπορείς να επιλέξεις τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να συνεργαστείς μαζί τους και να κάνετε πετυχημένα επιχειρηματικά ανοίγματα. Φρόντισε να εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα, να πάρεις σωστές πληροφορίες για να μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις. Ωστόσο τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη από τον 7ο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 10ο σου, μπορεί να φέρει απογοήτευση για την κακή επιλογή ενός/μιας συνεργάτη/τιδας. Λίγη προσοχή και στον αισθηματικό τομέα γιατί θα έχεις την τάση να βάζεις κάτω από το χαλάκι οτιδήποτε δεν σου αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον 9ο σου με τον Ουρανό από τον 11ο σου, θα έχεις σχεδόν μαντικές ικανότητες. Θα έχεις την ικανότητα να εξετάζεις με αισιοδοξία και από διάφορες οπτικές όλα όσα σε απασχολούν και θα αντιλαμβάνεσαι τι θέλουν να πουν οι άλλοι/λες πριν καλά καλά το ξεστομίσουν. Θα έχεις ξεκάθαρους στόχους και ενδιαφέροντα, θα συλλέγεις πληροφορίες που θα σου χρησιμέψουν ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις. Η ανάγκη σου για περισσότερη γνώση θα οδηγήσει τα βήματα σου σε συνειδητές επιλογές έχοντας ως άσσο στο μανίκι σου την στήριξη φίλων και σημαντικών ανθρώπων. Τις απογευματινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης από τον 6ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου, μπορεί να παρασυρθείς σε ουτοπικά όνειρα προκειμένου να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον 8ο σου με τον Ουρανό από τον 10ο σου, θα ευνοηθείς στον επαγγελματικό-οικονομικό τομέα ύστερα από την ικανότητα που θα έχεις να βλέπεις πολύ μπροστά ώστε να αποφύγεις παγίδες και λάθη που θα σου κοστίσουν. Θα είσαι εξαιρετικά διορατικός/η και θα έχεις έξυπνες ιδέες προκειμένου να διαπραγματευτείς όρους και να αποπληρώσεις δάνεια και χρέη, ενώ γενικότερα θα είσαι ο ιδανικός/η άνθρωπος για να εκφράσουν και να σου εμπιστευτούν οι άλλοι/ες τα εσώψυχα τους. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη μέσα από τον 5ο σου, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 8ο σου, είναι πιθανό να απογοητευτείς συναισθηματικά, αφού θα ανακαλύψεις πως αυτός/η που σε ενδιαφέρει, βρίσκεται σε διπλή σχέση ή σε παραμυθιάζει γενικότερα. Η συνέχεια εξαρτάται από την επιλογή που θα κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με εξαιρετική ευκολία θα μοιράζεσαι σκέψεις και απόψεις με τους/ις συνεργάτες/τιδες με το εξάγωνο του Ερμή από τον 7ο σου με τον Ουρανό από τον 9ο σου. Στις συζητήσεις σου θα είσαι αρκετά διορατικός/η, με καλή αντίληψη και θα «διαβάζεις» με άνεση τους/ις άλλους. Η ανάληψη των έξυπνων και σωστών επιλογών από μέρους σου Θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους και όνειρα ενώ αν βρίσκεσαι εν τω μέσω μιας δικαστικής διαμάχης είναι πιθανό με κάποιο τρόπο να δικαιωθείτε αμφότεροι. Η Σελήνη μέσα από τον 4ο σου θα σχηματίσει τις απογευματινές ώρες τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 7ο σου και είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από το ταίρι σου, που θα βρει τρόπο να «σου ρίξει» στάχτη στα μάτια για κάποιες ατασθαλίες του.

ΖΥΓΟΣ

Η διορατικότητα που θα σου φέρει το εξάγωνο του Ερμή από τον 6ο σου με τον Ουρανό από τον 8ο σου, στις καθημερινές σου ασχολίες και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε βοηθήσει ώστε να ανακαλύψεις τις παγίδες που κρύβονται και να τις προλάβεις. Θα είσαι ιδιαίτερα ικανός/η σε εργασίες πρακτικής φύσης, ομοίως σε θέματα τεχνολογίας και μπορεί να βγάλεις κανένα extra εισόδημα από τις γνώσεις σου. Με την Σελήνη στον Τοξότη στον 3ο σου οίκο, τις απογευματινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να επηρεαστείς συναισθηματικά και η κρίση σου να μην είναι ορθή. Δεν αποκλείεται μάλιστα εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων της ημέρας να νιώσεις αδύναμος/η και να μην έχεις την διάθεση να επικοινωνήσεις ή να βρεθείς με κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον 5ο σου με τον Ουρανό από τον 7ο σου θα φέρει στο προσκήνιο νέες συνεργασίες και συμφωνίες από τις οποίες θα ωφεληθείς μακροπρόθεσμα. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις, θα έχεις εμπεριστατωμένη άποψη και θετική στάση γενικότερα προκειμένου να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ατομικές σου επιδιώξεις. Νέες γνωριμίες και σχέσεις θα προκύψουν και στον αισθηματικό τομέα, θα σε ελκύουν έξυπνα και εκκεντρικά άτομα τα οποία θα κερδίσεις εύκολα από τις πρώτες κιόλας σου κουβέντες. Ωστόσο τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη από τον 2ο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να είσαι λίγο περισσότερο προσεκτικός/η σε αυτά που λες και ακούς, γιατί μάλλον θα πετάς επάνω σε ένα ροζ συννεφάκι με κίνδυνο να πέσεις απότομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον 4ο σου με τον Ουρανό από τον 6ο σου θα ασχοληθείς με θέματα πρακτικής φύσης και θέματα τεχνολογίας. Θα έχεις νοητική εγρήγορση, εξαιρετικές ιδέες και λύσεις και δεν αποκλείεται να κάνεις συζητήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να ανταλλάξετε γνώσεις και πληροφορίες. Θα έχεις διαίσθηση αλλά και κριτική σκέψη και θα μπορείς να προφυλάσσεσαι από παγίδες και κακοτοπιές. Τις απογευματινές ώρες η διάθεση σου θα αλλάξει αρκετά με την Σελήνη να βρίσκεται στον 1ο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 4ο σου. Θα έχεις μελαγχολικές τάσεις, θα απογοητεύεσαι εύκολα και θα νιώθεις θύμα των καταστάσεων, θα επηρεάζεσαι από το περιβάλλον, θα είσαι δεκτικός/η στα εξωτερικά ερεθίσματα με αποτέλεσμα να βγάζεις ευαισθησίες και να παρελθοντολογείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον 3ο σου με τον Ουρανό από τον 5ο σου, θα αντιλαμβάνεσαι τα πραγματικά γεγονότα, θα έχεις ευστροφία, οξυδέρκεια και οι απόψεις σου θα βασίζονται σε σωστά επιχειρήματα. Αν ανήκεις στον εκπαιδευτικό κλάδο θα προκύψουν συζητήσεις με μαθητές και παιδιά όπου θα μπορέσεις να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις και τις εκκεντρικές ιδέες σου. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν νέες γνωριμίες και μηνύματα μέσω διαδικτύου. θα κερδίζεις με ευκολία τον/η συνομιλητή/τρια σου με τα ευφυολογήματα και τις έξυπνες και πρωτοποριακές σου ατάκες. Ωστόσο τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό με την Σελήνη στον 12ο σου και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 3ο σου, να πάρεις κάποιες ειδήσεις που θα σε απογοητεύσουν και θα θελήσεις να μείνεις μόνος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι μια ημέρα που θα εστιάσεις σε όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις συναισθηματικά και υλικά καλυμμένος/η. Με το Ερμή να βρίσκεται στον 2ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον 4ο σου, θα επιδοθείς σε νέες αγορές προκειμένου να ανακαινίσεις το σπίτι σου και τον προσωπικό σου χώρο. Για την οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή και διαπραγμάτευση το μυαλό σου θα παίρνει γρήγορα στροφές και θα γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τι πρέπει να πεις και τι όχι. Γενικά θα έχεις καλή διάθεση και όρεξη για να βρεθείς με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ωστόσο τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη από τον 11ο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να σου φέρει ουτοπικά όνειρα και προσδοκίες.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 1ο σου, σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον 3ο σου, θα καταπλήξεις τα πλήθη με την ευστροφία και οξυδέρκεια σου. Θα κατεβάζεις από την πιο απίθανη ιδέα μέχρι την πιο εκκεντρική και παράλληλα θα έχεις τρομερή διαίσθηση και διορατικότητα ώστε να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Είναι καλή ημέρα για νέες συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων που μακροπρόθεσμα θα σε ωφελήσουν. Γενικότερα θα προκύψουν νέες γνωριμίες και συναντήσεις και στον αισθηματικό τομέα. Θα έχεις την ανάγκη να μεταδώσεις πληροφορίες να ανταλλάξεις γνώμες αλλά όλα αυτά μέχρι τις απογευματινές ώρες γιατί αργότερα θα έχεις άλλη διάθεση. Με το τετράγωνο της Σελήνης από τον 10ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 1ο σου, θα έχεις παραπλανητικές διαθέσεις και τάσεις εξαπάτησης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...