Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
19.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου;

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή η αντίθεση Αφροδίτης /Δία ενεργοποιεί ζητήματα οικονομικών. Έτσι, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν μερικά ξαφνικά έξοδα κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε και εσύ να είσαι πιο τολμηρός με το χρήμα. Μαζί, πρόκειται να στρέψεις την προσοχή σου σε οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια, οικονομική ή συναισθηματική. Έτσι, η ημέρα κρίνεται κατάλληλη για τακτοποίηση οικονομικών ή και κληρονομικών ζητημάτων, ενώ παράλληλα μπορείς να σταθεροποιήσεις μία κατάσταση που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού, συνδυαστικά με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία σου χαρίζει ένα Σκωτσέζικο ντους μεταξύ απαισιοδοξίας και απόλυτης αισιοδοξίας. Θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις το συναίσθημά σου, γιατί αυτό θα είναι υπεύθυνο για τα έξτρα γευματάκια που μάλλον καταναλώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι αλήθεια ότι είσαι πιο επιρρεπής στο να βάλεις κιλάκια. Πάντως, η Κυριακή θεωρείται τυχερή, υπό την προϋπόθεση πως παραμένεις εξωστρεφής.

προβλεψεισ-ζωδιων-10-12
Προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Κυριακή φίλε μου Δίδυμε! Με την αντίθεση Αφροδίτης Δία νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία και γεμίζεις την καθημερινότητά σου με πολύ όμορφες δραστηριότητες. Αν και είναι λογικό να θέλεις σήμερα να ξεκουραστείς, η ημέρα θεωρείται άκρως παραγωγική για να τελειώσεις οτιδήποτε είχες αφήσει ατελείωτο κατά το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα μπορούσε να αφορά ενέργειες σχετικές με τη ρουτίνα, την εργασία σου ή κάποια δραστηριότητα σχετικά με ένα κατοικίδιό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο σου για σήμερα Κυριακή φίλε μου Καρκίνε, είναι σε καλή κατάσταση, γιατί η αντίθεση Αφροδίτης – Δία σε βοηθά να αισθανθείς αισιοδοξία, να φέρεις θετικές ανατροπές, να ερωτευτείς, να δημιουργήσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Πρόσεξε, απλώς, μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου για παράδειγμα κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Παρατηρούνται ακόρεστα πάθη και υπερβολές, αλλά όλο αυτό ψυχολογικά καταλήγει να σε ανανεώνει. Οτιδήποτε βιώσεις σήμερα, θα σου φέρει έμπνευση.

ΛΕΩΝ

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα σήμερα Κυριακή με μία αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης και Δία στον άξονα Ταύρου και Σκορπιού. Αυτό για εσένα ‘ξυπνά’ την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τη ζωή σου και τα βήματα που έχεις κάνει μέχρι σήμερα, αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά. Θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος, μιας και η τάση σου για υπερβολή είναι αυξημένη κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε σκέφτεσαι τα πάντα ελαφρώς πιο δραματικά από ο,τι είναι στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού για σήμερα Κυριακή σε ωθεί, Παρθένε, να ασχοληθείς με την μάθηση, τη συλλογή πληροφοριών, καθώς και τη γενικότερη ανάπτυξή σου ως άτομο. Θα καταφέρεις να φιλοσοφήσεις καταστάσεις και να διαχειριστείς προβλήματα της καθημερινότητας με πάρα πολύ πρωτοποριακό και δυναμικό τρόπο. Από την άλλη, ίσως να είσαι λιγάκι πιο αισιόδοξος, οπότε θα χρειαστεί να προσέξεις μην κάνεις ριψοκίνδυνες ενέργειες και βγεις εκτός προγράμματος.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή η μέρα σου χαρακτηρίζεται από ένταση, πάθος και υπερβολή, εξαιτίας της αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στον άξονα Ταύρου Σκορπιού. Βέβαια, αυτή η όψη θα σε επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο, παρά ως προς κάποιο πολύ σημαντικό γεγονός. Συνιστάται να ασχοληθείς με τη γενικότερη ευεξία και διατροφή σου, ενώ αν σου αρέσουν οι πνευματιστικές δραστηριότητες, σήμερα θα μπορούσες να τα πας περίφημα σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης / Δία στον δικό σου άξονα, θα σου έρθει μία ξαφνική και αναπάντεχη ευκαιρία για μία νέα, σπουδαία γνωριμία. Βεβαία, επειδή διανύεις μια ημέρα υπερβολής, ίσως μεγαλοποιήσεις κατά κάποιο τρόπο τα συναισθήματα σου και να έχεις κάποια μικρά καβγαδάκια με αγαπημένα πρόσωπα, που γρήγορα θα επιλύσεις. Βιώνεις μία παθιασμένη ημέρα με λίγες εμμονές είτε προς κάποιο πρόσωπο, είτε προς την επιτυχία. Η διάθεσή σου μάλλον είναι σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμενη από τη γνώμη τρίτων, προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Κυριακή φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης και Δία στον άξονα Σκορπιού και Ταύρου και η επίδραση επάνω σου αφορά γεγονότα παρασκηνίου, αλλά και καθημερινότητας. Θα σου κάνει καλό να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους, καθώς και να ασχοληθείς με τη γενικότερη ευεξία και συνήθειες που υιοθέτησες τον τελευταίο καιρό. Οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί πρόσφατα κι εσύ καλείσαι να τις ολοκληρώσεις δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Η διάθεσή σου έχει πάνω και κάτω.

προβλεψεισ-ζωδιων-10-12
Προβλέψεις ζωδίων

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Κυριακή με αντίθεση Αφροδίτης και Δία που θα φέρει μία παραπάνω υπερβολή στο λόγο σου! Είσαι αρκετά ικανός για να το διαχειριστείς, αλλά το ασυγκράτητο πάθος σου, μάλλον θα πάρει τον έλεγχο επάνω σου. Είσαι αρκετά κοινωνικός και η ανάγκη σου να βιώσεις τον έρωτα μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις και κακή διαχείριση των καταστάσεων. Μία μικρή μετακίνηση θα γεμίσει με ενέργεια! Αν έχεις παιδάκια, η μέρα είναι κατάλληλη για ψυχαγωγία και όμορφες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Υδροχόε η αντίθεση Αφροδίτης και Δία σου προκαλεί λίγες εντάσεις σε περίπτωση που μπερδέψεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου. Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ σε κάθε τομέα, γιατί η συγκεκριμένη όψη χαρακτηρίζεται από υπερβολή. Ενώ είσαι επικεντρωμένος σε θέματα κοινωνικής εικόνας, καριέρας και καταξίωσης, στο σπίτι οι καταστάσεις σε αναγκάζουν να σκεφτείς πολύπλευρα. Η αισιοδοξία σου θα είναι το κλειδί για να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία συνδυαστικά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι αναμενόμενο φίλε Ιχθύ, να περιμένεις μία περιπετειώδη και ενδιαφέρουσα Κυριακή. Μία άκρως συναρπαστική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει αυτή την ημέρα. Ικανοποιημένος θα είσαι από οικονομικές προτάσεις και συζητήσεις! Δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία, ερωτικά τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επαφές που θα προσφέρουν χαμόγελα ευτυχίας! Αξιοποίησε την ημέρα αυτή, για να εκφραστείς και να περάσεις καλά μέσα από την ψυχή σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ χρήμα

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...