Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
35.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 13 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή, η πιο λαμπερή μέρα της εβδομάδας αφού κυβερνάται από τον Ήλιο ο οποίος θα βρεθεί στην αγκαλιά της ανάδρομης Αφροδίτης. Είναι για σένα η πιο ερωτική περίοδος και η πιο αισιόδοξη. Βλέπεις ότι τα ταλέντα και τα δημιουργήματα σου αναδεικνύονται. Αυξάνεται η κοινωνικότητα η δημοτικότητα και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου που σε περιβάλλει. Τα παιδιά σου αν είσαι γονιός είναι πηγή χαράς. Στον έρωτα ευνοείσαι σε νέες γνωριμίες αλλά και παλιές που έρχονται στο  έρχονται στο προσκήνιο.

Ταύρος

Ταύρε μου αγαπημένε, η σημερινή λαμπερή Κυριακή είναι μια όμορφη μέρα με τον Ήλιο να αγκαλιάζει την ανάδρομη Αφροδίτη και να φωτίζονται θέματα σπιτιού και οικογένειας. Κατάλληλη μέρα που μπορείς να εκφράσεις με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα στους δικούς σου ανθρώπους που θα σε εκτιμήσουν πιο πολύ. Λύνεις περιουσιακά, οικονομικά προβλήματα της οικογένειας και συζητάς για μια αγοραπωλησία που δεν προχώρησε στο παρελθόν. Παράλληλα ανακαινίζεις τον χώρο σου βελτιώνοντας την αισθητική του.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα είναι η πιο ωραία μέρα της εβδομάδας και το λέω για δύο λόγους. Πρώτον είναι Κυριακή και είναι αργία και δεύτερον ο Ήλιος βρίσκεται αγκαλιασμένος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Γενικά είσαι από τα πιο πολυάσχολα, αεικίνητα και επικοινωνιακά άτομα και τώρα με αυτή την όψη μεγεθύνεται η κατάσταση. Μόνο που αυτή την φορά είσαι περισσότερο συναισθηματικός και λιγότερο λογικός. Μιλάς γλυκά, τρυφερά και ο λόγος σου στάζει μέλι. Δεν σου αντιστέκεται κανείς και μαζεύεις γύρω σου το μελίσσι που κρέμεται από το στόμα σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Κυριακή η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο και εσύ ασχολείσαι με τα οικονομικά και τα περιουσιακά. Ως Καρκίνος θέλεις να ξέρεις ακριβώς τι έχεις στην κατοχή σου αλλά και στον τραπεζικό λογαριασμό. Η θετική όψη που γίνεται στον τομέα που συμβολίζει τα οικονομικά σε καθιστά ασφαλή. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο κάνοντας σε περισσότερο ευαίσθητο από ποτέ άλλοτε. Αφού έχεις για να ξοδέψεις γιατί να μην το κάνεις; Εξάλλου θέλεις να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα με δωράκια.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, η Κυριακή θεωρείται η μέρα που εξουσιάζεται από τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο και σήμερα βρίσκεται στην αγκαλιά της ανάδρομης Αφροδίτης που έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι σου. Η γλύκα, η τρυφερότητα και ο ερωτισμός αναδύονται στο πρόσωπο σου. Εκφράζεσαι, επικοινωνείς και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμα σου. Εκπέμπεις μαγνητισμό και ερωτισμό σε όποιον σε πλησιάσει. Τα συναισθήματα είναι γενναιόδωρα. Φέρεσαι στους άλλους δοτικά και μοιράζεις δώρα απλόχερα.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, Κυριακή σήμερα και είναι μέρα χαράς, αισιοδοξίας και προ πάντων ξεκούρασης. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σε ωθεί σε κρυφές συναντήσεις και σχέσεις που δεν πρέπει να δουν το φως του Ήλιου. Κινείσαι μυστικά, παρασκηνιακά και δεν λες τίποτα. Δεν μοιράζεσαι την χαρά σου με κανένα, γιατί περί χαράς πρόκειται. Με άκρα μυστικότητα σχεδιάζεις το μέλλον σου το οποίο διαφαίνεται ευοίωνο. Μπορείς να εμπιστευτείς ένα φιλικό άτομο που έχει αποδείξει την αφοσίωση στο χρόνο που είστε μαζί.

Ζώδια
Ζώδια

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Μια ιδιαίτερα εξωστρεφή μέρα που θα την περάσεις με την παρέα των φίλων, κάνοντας βόλτες, συζητήσεις και σχέδια για το μέλλον. Με την συγκεκριμένη σύνοδο πλανητών θα μαγέψεις τον περίγυρο και όλοι θα αποζητούν την συντροφιά σου. Οι ιδέες και τα λόγια σου έχουν γλύκα μαζί με στόμφο που μπορείς να πείσεις και τον πιο δύσπιστο συνομιλητή σου.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Κυριακή και η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, αναδεικνύει τις αρετές και τις ικανότητες που διαθέτεις και σε κάνουν να ξεχωρίζεις ανάμεσα σε πολλούς στην κοινωνική ζωή. Μπορείς να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό στίβο και να γίνεις αποδέκτης εύνοιας των υψηλά ιστάμενων προσώπων στη δουλειά. Πως να σου αντισταθούν όταν είσαι ευγενικός μαζί τους και μιλάς με γλυκύτητα. Παράλληλα η μέρα προσφέρεται για να κάνεις τον σχεδιασμό του μέλλοντος και να συμπεριλάβεις μέσα ένα μακρινό ταξίδι.

Τοξότης

Τοξότη μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και ο Ήλιος βρίσκεται αγκαλιασμένος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα που είναι συμβατό με το δικό σου και φέρνει θετικές εξελίξεις. Ευνοϊκή περίοδος για προσωπική επέκταση και ανέλιξη στα επαγγελματικά. Η ζωή σου πάει ένα βήμα παραπέρα και εξελίσσεσαι. Σπουδές, γνώσεις και ταξίδια προωθούνται. Τίποτα δεν μένει στάσιμο όταν εσύ κινητοποιείσαι και δραστηριοποιείσαι σε χώρους που πριν λίγο καιρό ήταν άγνωστοι.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα τελειώνει με την Κυριακή που γίνεται η όψη συνόδου του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη. Αυτή η όψη τονίζει τη σεξουαλική λίμπιντο και αυξάνει τον ερωτισμό σου. Εκπέμπεις μαγνητισμό και αποπνέεις μυστήριο που εξιτάρει τον κάθε ενδιαφερόμενο. Τα οικονομικά ανεβαίνουν και τονώνεται η αίσθηση της ασφάλειας καθώς γεμίζει το πορτοφόλι από έσοδα. Το παρελθόν που σε βασάνιζε πριν λίγο καιρό παύει να υφίσταται.

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός και έχεις πολλούς λόγους για να το γιορτάσεις. Ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκονται αγκαλιασμένοι στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου στον Λέοντα. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά στρέφεις την προσοχή στους άλλους. Εκεί επιθυμείς να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να διακριθείς. Μπορείς να γίνεις ο διαμεσολαβητής σε όποια διένεξη και να φιλιώσεις τους ανθρώπους που διαφωνούν. Είσαι αυτός που όλοι επιδιώκουν να έχουν στο πλευρό τους.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Κυριακή σήμερα και βλέπουμε τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Η καθημερινότητα και οι συνήθειες φωτίζονται και βελτιώνονται ως δια μαγείας. Το ραβδάκι της Αφροδίτης μετατρέπει την ρουτίνα σε απόλαυση και την κούραση σε παραγωγικότητα. Τίποτα δεν σε αγχώνει αφού ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις είναι διαφορετικός. Έχεις καταλάβει ότι όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Νίνο ποζάρει με τα παιδιά του από τον γάμο του με την Χρυσή...

Ο Νίνο γνώρισε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Δύο...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά αντιδραστικοί από ό,τι συνήθως, καθώς φαίνεται ότι πολλές αλλαγές βρίσκονται...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11...

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα,...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό κίνητρο, αλλά θα παρουσιαστούν φανταστικές συνθήκες για να επεξεργαστείτε αυτό...

Νίκος Κοκλώνης – «Ακούστηκαν τρελά πράγματα, όλοι οι ιδιοκτήτες καναλιών θα μπορούσαν να με...

“Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα” ομολογεί ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Νίκος βρέθηκε...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι η συνάντηση με τον πιο αυθεντικό εαυτό σας. Οτιδήποτε τείνει...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένα θαυμάσιο ουράνιο γεγονός για να βιώσετε νέες καινοτόμες λύσεις σε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι...