Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
18.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, η Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί για σένα, νέες ενάρξεις στον τομέα των επικοινωνιών, των μετακινήσεων και των επαφών. Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και συγκεντρώνεις τα πλήθη γύρω σου, τα οποία κρέμονται κυριολεκτικά από το στόμα σου. Μπορεί να νιώθεις νευρικότητα λόγω πολλών μετακινήσεων αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ψέματα, απατηλές καταστάσεις, εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων σε επικεντρώνει σε μια καινούργια αρχή, πάνω στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου. Τονώνεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου. Δημιουργείς νέες ασφαλιστικές δικλείδες που σε κατοχυρώνουν οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Το τετράγωνό του Ποσειδώνα μπορεί να σε απογοητεύσει. Τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται εφόσον δεν είναι εφικτά.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Κυριακή είναι η δική σου μέρα αφού η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής του καινούργιου φεγγαριού. Αναμφίβολα θα βγάλει κρυμμένα συναισθήματα και κυκλοθυμία. Παρόλα αυτά θα σε προτρέπει να κάνεις μια νέα προσωπική αρχή. Θα ασχοληθείς με την εξωτερική εμφάνιση και θα ανανεώσεις την εικόνα σου. Προσοχή θα χρειαστεί η δημόσια εικόνα σου, γιατί μπορεί να εκτεθείς για κάποιο λόγο με το τετράγωνο του Ποσειδώνα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Κυριακάτικη Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον πιο εσωτερικό τομέα του χάρτη σου. Αποζητάς να κλείσεις κύκλους και να ξεφύγεις από τοξικά άτομα και καταστάσεις. Ήρθε η αρχή του τέλους λοιπόν που θα σε ξαλαφρώσει από βάρη. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να φέρει μια απογοήτευση για τα σχέδια που έκανες και δεν πραγματοποιήθηκαν.

ζώδια Κυριακή 18 Νοέμβριου

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζεται στον τομέα του χάρτη που φέρνει αισιόδοξα μηνύματα και εξωστρεφή διάθεση. Επιθυμείς να διαθέσεις χρόνο στους φίλους, αλλά κάνεις και νέες γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα μπορεί να βγάλει απογοήτευση που σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο και φέρνει ανασφάλειες.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζεται στο πιο υψηλό σημείο του χάρτη σου και στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου. Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης βάζοντας νέα δεδομένα στην δουλειά σου. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από συνεργάτες που άλλα έταξαν κι άλλα έκαναν.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζεται στον τομέα του χάρτη σου που φέρνει χαρούμενη διάθεση και αισιόδοξα μηνύματα. Αναζητάς να εντάξεις νέους τρόπους που θα ανεβάσουν την προσωπική σου ανάπτυξη. Σχεδιάζεις το μέλλον και στα πλάνα σου μπαίνουν ταξίδια και εκδρομές. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει εμπόδια και απογοήτευση γιατί η δουλειά σε κρατάει δέσμιο και δεν μπορείς να κάνεις αυτά που επιθυμείς.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεται στον πιο μυστικό τομέα του χάρτη σου, εκεί που κρατάς τα μυστικά. Νιώθεις εσωστρεφής, μοναχικός και το τετράγωνο του Ποσειδώνα φέρνει άκρατο συναισθηματισμό που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, η Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεται ακριβώς απέναντι σου. Σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα, σε θέλει προσεκτικό στις νέες σχέσεις που μπορεί να είναι απατηλές και απογοητευτικές. Προσοχή και στα θέματα της οικογένειας.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεται στον τομέα του χάρτη σου που αφορά την καθημερινότητα και τις συνήθειες σου. Βάζεις νέο πρόγραμμα στην ζωή σου. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να συντηρείς αυταπάτες και ελπίδες για ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεται στον τομέα του χάρτη σου που θεωρείται πολύ θετικός και ευνοϊκός για σένα. Καινούργιο χόμπι, έρωτας, δημιουργία, εξωστρέφεια και γνωριμίες. Σχέσεις ερωτικές, επαγγελματικές , φιλικές, όλα ευνοούνται. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα φέρνει μια μικρή πρόσκαιρη απογοήτευση από την ανασφάλεια που νιώθεις χωρίς λόγο.

Ιχθείς

Φίλε μου Ιχθύ, η σημερινή Κυριακάτικη Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στον τομέα του χάρτη σου που αφορά στην οικογένεια και τους οικείους γενικότερα. Σε ότι αφορά το σπίτι κάνεις ανακαίνιση ή μετακόμιση. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, φέρνει παράπονα και λόγια απογοητευτικά μεταξύ των ατόμων του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ χρήμα

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...