Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
35.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό, φέροντας κόντρες στις διαπροσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες. Μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις στις προσωπικές σχέσεις, καθώς οι αντιπαραθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς τις αντιδράσεις σου και να επιδιώξεις συμβιβασμούς για να διατηρήσεις την ειρήνη. Πιθανά ξεσπάσματα αγανάκτησης μπορούν να δώσουν ευκαιρίες για ανανέωση και καθαρό αέρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρος

Ταύρε, αυτή την Κυριακή, με τη Σελήνη στο Ζυγό να σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό, μπορεί να αισθανθείς μια ένταση μεταξύ της ανάγκης σου για ισορροπία και την πίεση που νιώθεις από εξωτερικούς παράγοντες. Ενδέχεται να βιώσεις κάποια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου ενώ οι σωματικές σου αντοχές μοιάζουν μειωμένες, οπότε προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Εστίασε στην προσωπική σου φροντίδα και απόφυγε τις απότομες αλλαγές που μπορεί να προκαλέσουν στρες.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό, προκαλώντας πιθανές τριβές μεταξύ της κοινωνικής σου ζωής και των προσωπικών σου συναισθημάτων. Σου γεννιέται η ανάγκη για περισσότερη δημιουργική έκφραση όμως αισθάνεσαι ότι τα προσωπικά σου συναισθήματα και επιθυμίες συγκρούονται με τις προσδοκίες των φίλων σου. Χρειάζεται να βρεις μια ισορροπία και να μην αφήσεις την κοινωνική πίεση να σε επηρεάσει υπερβολικά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό αναδύει στην επιφάνεια μία σημαντική ένταση μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών. Πρόκειται να αισθανθείς πιεσμένος να ισορροπήσεις το σπίτι και την καριέρα σου, οδηγώντας προς κάποιες δυσκολίες στο να ευχαριστήσεις και τις δύο πλευρές. Προσπάθησε να βρεις καταφύγιο στην ηρεμία του σπιτιού σου και να επικοινωνείς ανοιχτά τις ανησυχίες σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 19 Μαΐου

Λέων

Λέοντα, την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό κορυφώνει την αντίθεσή της με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό. Αυτό για το ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επικοινωνίας και μεγάλων ιδεών. Έρχεσαι αντιμέτωπος με διαφωνίες ή παρεξηγήσεις σε διαπροσωπικές συνομιλίες, ενώ επίσης νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τις πεποιθήσεις σου, αλλά πρόσεξε τον τόνο σου για να αποφύγεις συγκρούσεις. Είναι, πάντως, μια καλή ημέρα για μάθηση και εξερεύνηση νέων ιδεών.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή την Κυριακή, η Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό μπορεί να φέρει έναν αέρα αναστάτωσης σχετικά με τις προσωπικές και κοινές σου οικονομικές υποθέσεις. Μπορεί να βρεθείς να αναλογίζεσαι τις ανάγκες σου έναντι των αναγκών των άλλων, με ενδεχόμενες εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς τους πόρους σου με σύνεση και να αναζητήσεις αρμονία μέσα από δίκαιες διαπραγματεύσεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό, θα βρεθείς αντιμέτωπος με προκλήσεις στις σχέσεις ή τις επαγγελματικές συνεργασίες σου. Η ανάγκη για αρμονία συγκρούεται με την ανάγκη για ανεξαρτησία, φέρνοντας εντάσεις κι εχθρότητα. Εκτιμάται ότι θα αντιμετωπίσεις δοκιμασίες που θα σε ωθήσουν να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις από τους άλλους, ενώ ταυτόχρονα να διατηρείς την εσωτερική σου ισορροπία.

Σκορπιός

Σήμερα Κυριακή, Σκορπιέ μου, η Σελήνη στο Ζυγό σε καθιστά αρκετά μυστικοπαθή κι εσωστρεφή. Μάλιστα, η αντίθεσή της με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό στον Κριό πρόκειται να σου προκαλέσει προβληματισμούς σχετικούς με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Προτιμάς να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και να κάνεις μία γερή ενδοσκόπηση, παρά να το ρίξεις στη δουλειά. Στην ουσία, ξεκούραση είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και η περίεργη διάθεσή σου σε καλεί να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό πρόκειται να δημιουργήσει κάποια ταραχή στην κοινωνική σου ζωή και τις προσωπικές σου σχέσεις. Ενδέχεται να νιώσεις ένα δίλημμα μεταξύ του να είσαι μαζί με φίλους και του να ασχολείσαι με πιο προσωπικά δημιουργικά εγχειρήματα. Αυτή η ημέρα σου ζητά να εξετάσεις πού και πώς θέλεις να επενδύσεις την ενέργειά σου, προσπαθώντας να βρεις την καλύτερη ισορροπία.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό αναμένεται να φέρει προκλήσεις ανάμεσα στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Νιώθεις ότι οι απαιτήσεις από τον εργασιακό σου χώρο έρχονται σε αντιπαράθεση με την επιθυμία σου για σταθερότητα στο σπίτι. Σήμερα μέσα από σεβαστή προσπάθεια μπορείς να βρεις ισορροπία και να εκτιμήσεις την αξία της αρμονίας στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό προκαλεί τριβές ανάμεσα στις ανάγκες σου για διεύρυνση των οριζόντων και την καθημερινή επικοινωνία. Πρόκειται να νιώσεις ότι οι πρακτικές σου ανησυχίες περιορίζουν την περιπετειώδη πλευρά σου. Αναζήτησε τρόπους να ενσωματώσεις νέες ιδέες και σκέψεις στην καθημερινότητά σου δίχως να θυσιάζεις την επιθυμία σου για εξερεύνηση. Πάντως, μπορείς να επενδύσεις στη γνώση για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους.

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τις προσωπικές σου αξίες και τις υλικές σου ανάγκες σε σχέση με τις κοινές σου υποχρεώσεις. Εκτιμάται ότι θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις που σχετίζονται με χρήματα ή πόρους που μοιράζεσαι με τρίτα πρόσωπα ή οργανισμούς, οπότε είναι σημαντικό να διαχειριστείς τις οικονομικές σου υποθέσεις με σαφήνεια και διπλωματία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Νίνο ποζάρει με τα παιδιά του από τον γάμο του με την Χρυσή...

Ο Νίνο γνώρισε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Δύο...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά αντιδραστικοί από ό,τι συνήθως, καθώς φαίνεται ότι πολλές αλλαγές βρίσκονται...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11...

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα,...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό κίνητρο, αλλά θα παρουσιαστούν φανταστικές συνθήκες για να επεξεργαστείτε αυτό...

Νίκος Κοκλώνης – «Ακούστηκαν τρελά πράγματα, όλοι οι ιδιοκτήτες καναλιών θα μπορούσαν να με...

“Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα” ομολογεί ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Νίκος βρέθηκε...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι η συνάντηση με τον πιο αυθεντικό εαυτό σας. Οτιδήποτε τείνει...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένα θαυμάσιο ουράνιο γεγονός για να βιώσετε νέες καινοτόμες λύσεις σε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, μπορεί να νιώθετε περισσότερο συναισθηματικά...

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ενδέχεται να μην έχετε σήμερα ισχυρό...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι...