Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση υπερβολής και σπατάλης. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο αυξάνει τη δημοτικότητά σου, αλλά συναντά με τετράγωνο το Δία. Επομένως, είναι φυσιολογικό να αναμένεις υπερβολές κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως το να το ρίξεις έξω με την παρέα σου, αλλά και να ξοδέψετε πολλά χρήματα για διασκέδαση! Προσπάθησε να ελέγξεις τι φεύγει από την τσέπη σου, πριν να είναι αργά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε φίλε Ταύρε, σήμερα το ρίχνεις στο φαΐ με το Δία ακριβώς επάνω σου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη. Υποκύπτεις σε κάθε διαθέσιμη σαρκική απόλαυση και γίνεσαι αρκετά σπάταλος κι εγωκεντρικός. Η λαγνεία συνδυαστικά με λίγη τεμπελιά είναι στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σήμερα νιώθεις ευτυχισμένος, αλλά η Κυριακή απαιτεί λίγη προσοχή στις καταχρήσεις! Η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει την αισιοδοξία σου, αλλά σε βοηθά να κρατήσεις τον έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, μία πνευματώδης Κυριακή έφτασε, με το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία. Για εσένα είναι ζωτικής σημασίας να ‘σκαλίσεις’ τον εσωτερικό σου κόσμο και να εξωτερικεύσεις αυτή την ιδεολογία ζωής που υποστηρίζεις με τόσο πάθος. Βέβαια, πρόσεξε, γιατί θα προκαλέσεις αντιπαραθέσεις εξαιτίας του φανατισμού σου σε κάποια ζητήματα. Είναι προτιμότερο να υιοθετήσεις μία πιο ανοικτή προσέγγιση στη διαφορετικότητα. Η Σελήνη στην Παρθένο σε καθιστά ελαφρώς ανασφαλή κι αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, η Κυριακή με το τετράγωνο μεταξύ Δία και Αφροδίτης σε καθιστά ελαφρώς… ‘σεξομανή’. Η λίμπιντο σου είναι εκτοξευμένη στα ουράνια και η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου ενισχύει τις δεξιότητές σου στην τέχνη του φλερτ, βοηθώντας σε να κατακτήσεις τον επιθυμητό σου στόχο. Παράλληλα, είσαι πιο δημοφιλής κι εξωστρεφής, κάνοντας την ημέρα σου ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Θα χρειαστεί, βέβαια, να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου, Λέοντα, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Δία από τον Ταύρο ολοκληρώνεται σήμερα, ενεργοποιώντας γεγονότα σχετικά με την καριέρα σου, την κοινωνική σου εικόνα ή μία σημαντική σχέση της ζωής σου. Η Κυριακή σε καλεί να εξισορροπήσεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου ανησυχίες και να κάνεις έναν προσεκτικό προγραμματισμό των κινήσεών σου. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να δρας ελαφρώς πιο φιλάργυρα, επιδιώκοντας να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από τον Υδροχόο και του Δία από τον Ταύρο αυξάνει την αισιοδοξία σου, πέρα από τα λογικά πλαίσια. Η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σε κάνει να δρας εγωκεντρικά, οπότε η Κυριακή σε βρίσκει… εκτός ελέγχου! Δρας απερίσκεπτα και βγαίνεις παντελώς έξω από τα νερά σου. Πρόσεξε μην τυχόν αύριο μετανιώσεις για τις αυθόρμητες πράξεις που κάνεις σήμερα!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα Κυριακή, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης στον Υδροχόο και Δία στον Ταύρο επηρεάζει σε έντονο βαθμό τα ερωτικά σου! Είναι πολύ πιθανά τα καβγαδάκια, αλλά το πάθος αναγεννιέται! Αν έχεις οικογένεια, λίγες εντάσεις θα παρατηρηθούν, όμως μέσα σε λογικά πλαίσια. Καλό θα είναι να βρεις χρόνο να περάσεις δημιουργικά με τα παιδιά σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, τώρα που η Σελήνη στην Παρθένο σου ‘κατεβάζει’ ελαφρώς τη διάθεση και χρειάζεσαι να ανέβεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, η Κυριακή έφτασε και κορυφώνεται το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης στον υδροχόο και Δία στον Ταύρο, επηρεάζοντας δραματικά την προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη στην Παρθένο σε καθιστά περισσότερο κοινωνικό κι εξωστρεφή, δίχως να σε κάνει φλύαρο. Βέβαια, καλό θα είναι να αποφύγεις την υπερανάλυση και την σκληρή κριτική προς τον εαυτό σου και τους άλλους, αφού αναμένονται εντάσεις στις σχέσεις και το σπίτι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ενδιαφέρον έχει η τρέχουσα ημέρα, αφού η κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης από τον Υδροχόο και του Δία από τον Ταύρο ενεργοποιεί γεγονότα σχετικά με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τον κοινωνικό σου κύκλο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μοιραστείς κάποια από τα πράγματα που σε βαραίνουν με τα φιλαράκια σου. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να μετράς τα λόγια σου και να προσέχεις τον τρόπο που εργάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Κυριακή με το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία έφτασε κι εσύ δίνεις τρομερή έμφαση στην καλοπέρασή σου, ξοδεύοντας παραπάνω από όσα βαστάει η τσέπη σου! Θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις την υπεραισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει, αφού το να κάνεις σπατάλες δεν είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει. Έτσι, πολύ πιθανό είναι αύριο να έχεις μετανιώσει τα ‘άχρηστα’ ψώνια που έκανες σήμερα, παρόλο που σου ανέβασαν τη διάθεση έστω και βραχυπρόθεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι, κατά κάποιον τρόπο, πρωταγωνιστής της ημέρας, φίλε Υδροχόε, σήμερα. Η Κυριακή φέρει την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης από το ζώδιό σου και Δία από εκείνο του Ταύρου. Με απλά λόγια, οι εντάσεις στα προσωπικά σου είναι εμφανέστατες και πρέπει να θέσεις όρια στη συμπεριφορά των άλλων, καθώς και να σεβαστείς τα δικά τους. Μία υπεραισιοδοξία σε χαρακτηρίζει, συνδυαστικά με μία λαγνεία, που σε ωθούν να λάβεις βιαστικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, μία πνευματώδης ημέρα έχει φτάσει για εσένα με το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία. Η Κυριακή σου είναι γεμάτη ‘ψαγμένες’ συζητήσεις. Μετράς τα λόγια σου, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρατηρήσεις μία έντονη εσωτερική αναζήτηση που σου προκαλεί μικρές ανασφάλειες. Φρόντισε να μην ξεστομίσεις μυστικά τρίτων και να μην πεις ψέματα, γιατί η Σελήνη από την Παρθένο ‘ρίχνει φως’ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε να έχεις εντάσεις όταν η αλήθεια αποκαλυφθεί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...