Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
17 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Κυριακή σε βρίσκει με τη Σελήνη στον Τοξότη, προάγοντας την εξερεύνηση και την επέκταση των οριζόντων σου. Σήμερα θα ασχοληθείς με ζητήματα σχετικά με την πνευματική αναζήτηση και τη φιλοσοφική σκέψη. Αναζητάς καινούριες εμπειρίες που τελικά θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις καινούριες πτυχές του εαυτού σου, συμβάλλοντας θετικά στην προσωπική κι επαγγελματική σου ανέλιξη. Εκλαμβάνεις τα πάντα γύρω σου ως διασκεδαστικές προκλήσεις κι αυτό αυξάνει τη γοητεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε για σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη εστιάζεις στην εσωτερική σου μεταμόρφωση και την ανανέωση. Σήμερα πρόκειται να ‘σκάψεις’ βαθιά μέσα σου και να ανακαλύψεις κρυμμένες αλήθειες ή να επαναξιολογήσεις τις αξίες σου. Πέρα από αυτό, θα ασχοληθείς με την ενδυνάμωση των οικονομικών σου, με σκοπό να αισθανθείς μεγαλύτερη ψυχική και υλική ασφάλεια, μέσα από την αφθονία. Λαμβάνεις υποστήριξη στα οικονομικά από τρίτους και τακτοποιείς κληρονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε Δίδυμε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια φάση εστίασης στις σχέσεις σου. Αναζητάς βαθύτερες συνδέσεις για να βελτιώσεις τις υπάρχουσες επαφές σου και να επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά με τους άλλους. Η επικοινωνία αποτελεί το κλειδί σε οποιοδήποτε εμπόδιο συναντάς. Το τονισμένο ένστικτό σου, καλό θα είναι να αποτελέσει για εσένα έναν αξιόπιστο οδηγό ορθών επιλογών, αναφορικά με την αξιολόγηση των προθέσεων όσων σε προσεγγίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή επικεντρώνεσαι στον τομέα της ευεξίας και της καθημερινότητας με τη Σελήνη στον Τοξότη να φωτίζει ζητήματα ρουτινιάρικων υποχρεώσεων. Σήμερα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στην φροντίδα του εαυτού σου ή του κατοικίδιου σου και να οργανώσεις οτιδήποτε πρέπει να ολοκληρώσεις. Επίσης, πρόκειται για μία καλή στιγμή να εστιάσεις σε υγιεινές συνήθειες διατροφής και άσκησης. Όλα αυτά γίνονται μέσα στα πλαίσια της θετικής σου διάθεσης, διατηρώντας κάθε καλή πρόθεση για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη στον Τοξότη, ξυπνά η δημιουργικότητα και η επιθυμία για διασκέδαση. Είσαι γεμάτος ενέργεια και πάθος. Υπάρχει εύνοια στο να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσω της τέχνης, ενός χόμπι ή άλλων ρομαντικών δραστηριοτήτων. Αναζήτησε τρόπους να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τη ζωή, μιας και η ημέρα σε υποστηρίζει εμφανώς σε οτιδήποτε σχετίζεται με χαρά και διασκέδαση. Σήμερα, εσύ που έχεις έναν σταθερό δεσμό, κάνεις σκέψεις να αποκτήσεις οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε Παρθένε, σήμερα η Κυριακή σε καλεί να εστιάσεις στην οικογενειακή ζωή και το προσωπικό σου χώρο, χάρη στην Σελήνη στον Τοξότη. Η ημέρα αναδεικνύει την ανάγκη σου για ζεστασιά και ασφάλεια, όμως θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να αναλώνεται κατά στιγμές σε σκέψεις του παρελθόντος. Αναμένεται να αισθανθείς την επιθυμία να περάσεις χρόνο στο σπίτι με οικεία πρόσωπα ή να ασχοληθείς με την οικογένεια ή να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε Ζυγέ, σήμερα Κυριακή διακρίνεσαι από μία μια έντονη επικοινωνιακή ενέργεια με τη Σελήνη στον Τοξότη. Μπορείς να εκφραστείς, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να συνδεθείς με τους άλλους πολύ πιο εύκολα από ο,τι ήδη συνηθίζεις. Η ανάγκη σου για κοινωνική αλληλεπίδραση και εκμάθηση νέων πραγμάτων είναι εμφανέστατη. Πρόκειται να σημειώσεις πρόοδο αν ασχολείσαι με τον εκπαιδευτικό τομέα ή να κάνεις μία ανανεωτική μετακίνηση, όπου συναντάς παρέες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα η Κυριακή σε καλεί να εστιάσεις στις οικονομικές σου ανάγκες και στην αυτοεκτίμησή σου, χάρη στην Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη. Είναι μια ιδανική μέρα για να αξιολογήσεις τις πηγές εισοδήματός σου και να σκεφτείς πώς μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Παράλληλα, η επούλωση παλαιών εσωτερικών πληγών που κόστισαν ακριβά στην αυτοπεποίθησή σου, πλέον μπορεί να επιτευχθεί, χάρη στο αστρολογικό τοπίο που σου προσφέρει ασυνήθιστη αισιοδοξία κι εσωτερική δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο, σού ανοίγει τα μάτια αναφορικά με τις βαθύτερες ανάγκες κι επιθυμίες σου. Το οξυμένο ένστικτό σου είναι ο καλύτερος οδηγός σήμερα, αφήνοντάς σε να επιλέξεις σωστά αμφότερα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Παράλληλα, γίνεσαι περισσότερο εκφραστικός, οπότε να περιμένεις και μία βελτίωση στην επικοινωνία με τους σημαντικότερους ανθρώπους από τον περίγυρό σου. Δεν είσαι, βέβαια και πολύ σταθερός στις αποφάσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η Κυριακή σε βρίσκει λιγάκι μοναχούλη, όμως αυτό αποτελεί προσωπική επιλογή! Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε κινητοποιεί περισσότερο προς την παρασκηνιακή δράση σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου. Αυτό που θέλεις είναι η ησυχία σου, οπότε αποφεύγεις να κοινοποιείς στοιχεία από τα προσωπικά σου, παραμένοντας μακριά από τα φθονερά μάτια των άλλων. Η ημέρα αυτή είναι ευνοϊκή σε περίπτωση που επιδιώκεις μία επανασύνδεση με κάποιο φιλαράκι ή έναν έρωτα που δεν ολοκληρώθηκε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Σελήνη από τον Τοξότη, σήμερα σου πολλαπλασιάζει την εξωστρέφεια. Η Κυριακή σου είναι γεμάτη εξόδους, επικοινωνία με φίλους και γνωστούς και γενικώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη. Η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις ομαδικά χόμπι ή να κάνεις καινούριες φιλίες. Αν ανήκεις στους φιλόδοξους που θέλουν να εκτοξεύσουν την καριέρα τους, η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αναμένεται να αποτελέσει το κλειδί σε κάθε επαγγελματική πόρτα που επιθυμείς να ανοίξεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου, η Κυριακή σου είναι φιλόδοξη και δεν σου επιτρέπει να το βάλεις κάτω, χάρη στην αισιόδοξη Σελήνη στον Τοξότη. Τα δίνεις όλα στην κοινωνική σου εικόνα, σήμερα και λάμπεις από σιγουριά. Αισθάνεσαι ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο ολόκληρο, μα πρόσεχε, γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, αναλαμβάνοντας αδικαιολόγητο ρίσκο. Πράγματι μπορείς να καταφέρεις πολλά κι εφόσον επιβάλλεις πειθαρχία στον εαυτό σου, θα κατορθώσεις το ακατόρθωτο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 Μαΐου Μορίς Μποβόντ εκτελείτε γιατί σχεδίασε τη δολοφονία του Χίτλερ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1941.... Εκτελείται στο Βερολίνο ο Ελβετός φοιτητής, Μορίς Μποβόντ, επειδή σχεδίασε τη δολοφονία του...

Η Ρωσία ανακαλύπτει στην Ανταρκτική τo μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο

Ρωσικά ωκεανογραφικά ανακάλυψαν το μεγαλύτερο κοίτασμα αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανταρκτική, σε μια περιοχή...

Δούκας: “Η πόλη δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια”

Το κρίσιμο ζήτημα της εφαρμογής των διατάξεων περί επιτρεπόμενων υψών στον δήμο Αθηναίων, κυριάρχησε...

Βασιλιάς Κάρολος: Έχασα την αίσθηση της γεύσης από τις χημειοθεραπείες

Σε προσωπικές αποκαλύψεις, κάτι που θεωρείται ασυνήθιστο για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, προχώρησε ο...