Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
17.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα, Κριέ μου! Σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, εντείνονται λιγάκι μερικές κρυμμένες ανασφάλειές σου. Το εξάγωνο, όμως, μεταξύ Ηλίου και Δία σου προσφέρει τη δυνατότητα να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αν θεωρείς ότι έφτασε η στιγμή να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, το αστρολογικό τοπίο μοιάζει ιδιαίτερα ευνοϊκό απέναντί σου. Μπορείς, επίσης, να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση μέσα από παρασκηνιακή δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, καλό μήνα! Η Παρασκευή με την Σελήνη στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, υπόσχεται πως θα δώσεις μεγάλη βαρύτητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή οικονομικές συνεργασίες. Το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την προσωπική σου ευτυχία, καλοπέραση και κοινωνικοποίηση! Καταλαβαίνεις, σήμερα, ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να έχεις υποστηρικτικούς φίλους ή βοηθητικό κοινωνικό περίγυρο! Βάζεις νερό στο κρασί σου κι επιδιώκεις πιο ισορροπημένες επαφές.

ζωδια-σημερα-1-3
Προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε, Δίδυμε, καλό σου μήνα! Σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό, μάλλον θέλεις να το ρίξεις κι άλλο στη δουλειά! Απορροφάσαι από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, οπότε ακόμη κι όταν σχολάσεις από την εργασία σου, γυρνάς σπίτι και συνεχίζεις να τακτοποιείς άλλες υποχρεώσεις. Το εξάγωνο μεταξύ Δία και Ήλιου σε βοηθά να λάμψεις μέσα στον εργασιακό χώρο, ακόμη και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Διαισθάνεσαι ποιοι συνάδελφοι θέλουν το καλό σου και ποιοι όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, καλό μήνα! Η Παρασκευή σου ανεβάζει τη διάθεση κι εσύ ανυπομονείς να έλθει το Σαββατοκύριακο! Σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό αυξάνει εμφανώς τον ερωτισμό σου και την ανάγκη για διασκέδαση, φλερτ και αγάπη. Η διαίσθησή σου πιο δυνατή από ποτέ, σε βοηθά να κάνεις σωστές επιλογές. Παράλληλα, το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία είναι μία τυχερή όψη που σε υποστηρίζει σε κάθε επαγγελματική ή προσωπική σου προσπάθεια για να καταφέρεις έναν στόχο.

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, καλό μήνα! Η Παρασκευή για εσένα αναμένεται αρκετά φιλόδοξη, με το Δία να συναντά τον κυβερνήτη σου, Ήλιο. Επιθυμείς να διακριθείς για όσα έχεις καταφέρει όχι μόνο στο χώρο εργασίας σου, αλλά και έξω, στην κοινωνία! Μαζί, η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να καταλάβεις πότε είναι καλύτερο να μιλήσεις και πότε να βάλεις μία τελεία. Με τον τρόπο αυτόν, αποφεύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις ή παρερμηνείες σε όσα λες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, καλό μήνα! Η Παρασκευή έφτασε κι εσύ επιθυμείς να κάνεις ποιοτικές συζητήσεις και συναντήσεις. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει λίγο να μετράς τα λόγια σου και να σκέφτεσαι πολλαπλά σενάρια για το οτιδήποτε. Μαζί, το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία σε υποστηρίζει προς κάθε προσπάθεια για ουσιαστική σύνδεση με τον περίγυρό σου. Είναι ημέρα συναντήσεων, σημαντικών επαφών, καθώς και μεγάλης κινητικότητας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, καλό σου μήνα. Η Παρασκευή φέρνει δυνατές εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει λιγάκι να ανησυχείς για τα χρήματά σου, ωθώντας σε να ανακαλύψεις νέες διεξόδους. Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες ανησυχίες για το μέλλον, τις οποίες αντιμετωπίζεις πολύ εποικοδομητικά. Το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία σε βοηθά να αποκτήσεις μία πιο δημιουργική καθημερινότητα και να εργαστείς πιο αποδοτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, καλό μήνα! Ο Μάρτης σε βρίσκει με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οπότε είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι πιο ευαίσθητος και το ένστικτό σου ενδυναμώνεται περισσότερο. Παράλληλα, η Παρασκευή φιλοξενεί και την κορύφωση του εξαγώνου μεταξύ Ηλίου και Δία, οπότε και τα ερωτικά σου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Κάνεις όμορφους διαλόγους, γεμάτους συναίσθημα. Αν έχεις παιδάκια, η ημέρα προβλέπεται να είναι υπέροχη, εφόσον βρίσκεις χρόνο να επικοινωνήσεις και περάσεις όμορφα μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, καλό μήνα! Ο Μάρτιος έφτασε, μα η Σελήνη από τον Σκορπιό σε κάνει να θέλεις να περάσεις μοναχικά την πρώτη του ημέρα. Κάτι αντίστοιχο επιβεβαιώνει και το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία στα ζώδια του Ιχθύ και του Ταύρου. Με απλά λόγια, αντί να βγεις την Παρασκευή, προτιμάς να την περάσεις σπίτι, με οικεία πρόσωπα, καθώς και να επικεντρωθείς πιο λειτουργικά στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τις δουλειές του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, καλό σου μήνα! Σήμερα η Παρασκευή κορυφώνει το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία κι εσύ πλημμυρίζεις ρομαντισμό και όμορφες συζητήσεις ή σκέψεις. Αν έχεις παιδάκια, είναι πολύ καλή στιγμή να επενδύσεις λίγο από το χρόνο σου για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει ποδαρικό στον Μάρτη και σου προσφέρει μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και δυνατότητες για περισσότερες γνωριμίες. Κανονίζεις εξόδους κι έρχεσαι σε επαφή με πολύ διασκεδαστικό κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, καλό σου μήνα! Ο Μάρτιος ξεκινά με το εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία, μια απόλυτα τυχερή όψη που για εσένα ενεργοποιεί γεγονότα σχετικά με τα οικονομικά σου. Έχεις, σήμερα Παρασκευή, τη δυνατότητα να αισθανθείς μεγαλύτερη υλική και ψυχολογική ασφάλεια. Είσαι σε θέση, επιπροσθέτως, να ανακαινίσεις ένα ακίνητο προς εκμετάλλευση. Η Σελήνη από τον Σκορπιό σε καθιστά πιο φιλόδοξο κι αποφασισμένο να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ όμορφη Παρασκευή έφτασε για εσένα, Ιχθύ μου, μιας και το εξάγωνο Ηλίου και Δία κορυφώνεται μεταξύ του δικού σου ζωδίου κι εκείνο του Ταύρου. Ο Μάρτιος έχει κάνει ένα αισιόδοξο ποδαρικό και σου δωρίζει πολλαπλές ευκαιρίες για γνώση, γνωριμίες, μικρές μετακινήσεις κι ευχάριστες συναντήσεις. Μαζί με όλα αυτά, θα αισθανθείς πιο δημιουργικός και θα σκεφτείς νέες μεθόδους έκφρασης των συναισθημάτων σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό αυξάνει την εσωτερική σου δύναμη. Καλό μήνα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...