Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
23.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η Παρασκευή έφτασε με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, οπότε αποτελεί την έναρξη μίας φανταστικής περιόδου για το ζώδιό σου! Έρχεσαι σε επαφή με απίστευτο κόσμο που σε ανεβάζει και νιώθεις ότι πλέον είναι ευκολότερο να φτάσεις τους στόχους σου. Η Σελήνη από τον Ταύρο σήμερα στρέφει την προσοχή σου στα χρήματα και τα υλικά αγαθά και πιθανώς να δράσεις αρκετά φιλάργυρα. Πάντως, στα οικονομικά ευνοείσαι και η διάθεσή σου εκτοξεύεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να απολαύσεις από σήμερα κι έπειτα πολλαπλές ευκαιρίες εκπλήρωσης των επαγγελματικών σου σκοπών, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου. Είσαι γεμάτος γοητεία και κάνεις καλή εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους, με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν να σε έχουν πρότυπο. Η Σελήνη επάνω σου, σού επιτρέπει να λάμψεις κι εντυπωσιάσεις τα πλήθη. Αναμένεται να αισθανθείς πληρότητα, όντας σε θέση να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι με ειλικρίνεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, ξεκινά για εσένα ένα τρομερό διάστημα νέων εμπειριών και πνευματισμού, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Σου παρουσιάζονται πολλαπλές δυνατότητες διεύρυνσης του νου σου κι όπως όλοι ξέρουμε, έχεις πολλή περιέργεια, η οποία αναμένεται να ικανοποιηθεί. Η Παρασκευή σου, με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει να προτιμήσεις να μείνεις σπίτι παρέα με ένα βιβλίο, παρά να κανονίσεις μία έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Παρασκευή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο κι εσένα η λίμπιντο σου αυξάνεται κατακόρυφα. Μαζί, η Σελήνη από τον Ταύρο σε καθιστά περισσότερο κοινωνικό, οπότε σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για νέες επαφές, χαρίζοντας νέες δυνατότητες στα αισθηματικά σου. Η εσωτερική σου δύναμη αυξάνεται και νιώθεις ότι μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να καταφέρεις τους στόχους σου. Παράλληλα, ελκύεις ανθρώπους γενναιόδωρους και πρόθυμους να σε υποστηρίξουν.

ΛΕΩΝ

Μία σούπερ Παρασκευή έφτασε για εσένα, φίλε μου Λέοντα, αφού μπορείς κι ελκύεις θετικές καταστάσεις κι ενδιαφέροντες ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερη τριβή. Η Σελήνη από τον Ταύρο συνδυαστικά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο που μόλις σήμερα επισκέφθηκε, αυξάνουν κατακόρυφα τη δημοτικότητά σου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη στιγμή για να ανανεώσεις το δεσμό σου, επαναφέροντας όλα τα θετικά συναισθήματα ξανά στην επιφάνεια ή να επιδιώξεις καινούριες επαγγελματικές συναντήσεις με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα στην πορεία της καριέρας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, είναι μία πολύ αισιόδοξη ημέρα ήρθε με καλές εξελίξεις, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο. Η Παρασκευή σου είναι γεμάτη αναζήτηση νέων γνώσεων κι εμπειριών. Ούτως ή άλλως είσαι ιδιαίτερα φιλομαθείς και σήμερα επιλέγεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου σε περισσότερους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο καλυτερεύει εμφανώς την καθημερινότητά σου και σε βοηθά στο να αποπερατώσεις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις σε βαραίνουν.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Ξεκινά μία απόλυτα δημιουργική, παιχνιδιάρικη κι ερωτική περίοδος που σε ανανεώνει με το παραπάνω! Μάλιστα, η Σελήνη από τον Ταύρο, μολονότι σου προκαλεί λίγες ανασφάλειες, η λίμπιντό σου βελτιώνεται κατά πολύ και μπορείς να ζήσεις νέες ερωτικές περιπέτειες, να κάνεις γνωριμίες ή να καλυτερεύσεις την ποιότητα του δεσμού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, το κλίμα στο σπίτι σου γίνεται ολοένα κι ομορφότερο, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Ο συγκεκριμένος πλανήτης κυβερνά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, οπότε είναι πιθανό να σκεφτείς να συζήσεις με το ταίρι σου κατά το επόμενο διάστημα. Η Σελήνη από τον Ταύρο σου εντείνει την ανάγκη για συντροφικότητα και μαζί με αυτό, σε καθιστά περισσότερο δημοφιλή. Η Παρασκευή ενδείκνυται για σημαντικές συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε Τοξότη, για εσένα η Παρασκευή αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου γεμάτη κινητικότητα, όμορφες εξελίξεις, γνώσεις και συναντήσεις. Δημιουργείς μόνος σου τις ευκαιρίες που έχεις ανάγκη μέσα από τις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις. Μάλιστα, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε ωθεί να επικεντρωθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και βάζεις σε πρόγραμμα όλα όσα έχεις να κάνεις για να τα προλάβεις! Το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή σου και η ψυχολογία σου ανεβαίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερέ μου, το χρήμα σιγά σιγά αρχίζει και σε αγαπάει, μιας και η Παρασκευή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου. Αισθάνεσαι σιγά – σιγά ολοένα και μεγαλύτερη υλική και ψυχική ασφάλεια και ηρεμία και τακτοποιούνται τα έσοδα κι έξοδά σου. Σα να μην έφτανε τόση εύνοια, η Σελήνη από τον Ταύρο σου δωρίζει κάθε δυνατότητα να περάσεις όμορφα και να απορροφηθείς από ασχολίες που ανανεώνουν την ψυχή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, μία σούπερ Παρασκευή έχει έρθει για εσένα, με την Αφροδίτη να ανανεώνει ολόκληρο το ‘είναι’ σου από το ζώδιό σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καθιστά λιγάκι αμετακίνητο στις απόψεις σου. Πολύ πιθανό είναι να στηρίζεις πολύ θερμά κάποιες απόψεις σου πάνω στην ανάγκη σου να αποδείξεις πόσο σημαντική είναι η κοσμοθεωρία σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος και φρόντισε να κοινωνικοποιηθείς, γιατί σήμερα η δημοτικότητά σου βελτιώνεται αισθητά.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, μία πολύ πνευματώδης Παρασκευή έχει φτάσει για το ζώδιό σου, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Η ψυχική ένωση με το ταίρι σου είναι ο,τι πιο σημαντικό και σχεδόν διαισθητικά κατανοείς τις ανάγκες των άλλων. ‘Θυσιάζεις’ κομμάτι του χρόνου σου για να βοηθήσεις τους άλλους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Σελήνη από τον Ταύρο σε κάνει πιο επικοινωνιακό και σε ενοχλούν πολύ οι επιφανειακές συζητήσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...