Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
22.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Παρασκευή και τα δυσαρμονικά τετράγωνα που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη και τον Κρόνο, δυσκολεύουν την καθημερινότητα και φέρνουν εμπόδια στη ζωή σου. Αφορούν κυρίως τον επαγγελματικό τομέα που θέλει προσοχή, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με συναδέλφους που μιλούν για σένα πίσω από την πλάτη σου. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου σε εστιάζει ακόμα περισσότερο στα εργασιακά, φέρνοντας αποκαλύψεις από το παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δύο δυσαρμονικές όψεις. Πρόκειται για τα τετράγωνα της με τον Άρη και τον Κρόνο. Δυσκολίες έρχονται σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Εξαιτίας αυτών μπλοκάρονται τα σχέδια σου για το μέλλον. Πρέπει πρώτα να τα λύσεις και μετά να προχωρήσεις. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου που σε ευνοεί για να ανέβει αρχικά η διάθεση σου και να νιώσεις αισιοδοξία. Μετά θα έρθουν οι λύσεις από μόνες τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικά τετράγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο. Η προσοχή σου να είναι αμέριστη στον τομέα της οικογένειας γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει μια παρεξήγηση και να τσακωθείς. Φρόντισε να μην εμπλακεί ο σύντροφος στα οικογενειακά. Επίσης να είσαι προσεκτικός στη δουλειά γιατί κάποιος συνάδελφος σε βλέπει ανταγωνιστικά. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει λόγια και συζητήσεις με την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα Καρκίνε μου αγαπημένε, η σημερινή μέρα θα φέρει κάποιες εξελίξεις στην δουλειά και στις επαφές με τους στενούς συγγενείς. Η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη και ένα με τον Κρόνο. Δύσκολες όψεις που χρήζουν προσοχής. Με τα αδέλφια, ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς καθώς και γείτονες πρόσεχε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση. Το ίδιο ισχύει και με τους μακρινότερους συγγενείς ή τους εξ αγχιστείας. Επίσης να προσέχεις τις μετακινήσεις. Ο Ερμής από την Παρθένο που ξεκινά το ταξίδι του, σε βάζει σε εγρήγορση με επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Σκέφτεσαι την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δύο δυσαρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Άρη και το τετράγωνο της με τον Κρόνο. Τα οικονομικά βρίσκονται στη κορυφή των ενδιαφερόντων σου. Είναι όμως αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Έρχονται καθυστερήσεις, αναβολές. Θα χρειαστεί να παλέψεις για να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Τα έξοδα είναι υπερβολικά πολλά. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, σε εστιάζει ακόμα περισσότερο εκεί και ψάχνεις λύσεις για να αυξήσεις την ρευστότητα των οικονομικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα είναι μια μέρα που η Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολες όψεις τετραγώνου. Ένα με τον Άρη και ένα με τον Κρόνο. Ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο σε κάνει ετοιμοπόλεμο σε κάθε πρόκληση και υπάρχουν πολλές που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Το οικογενειακό περιβάλλον είναι ένας τομέας που θέλει προσοχή. Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό και άκου τι θέλουν να σου πουν. Επίσης σύντροφος και συνεργάτες σε περιορίζουν. Ο Ερμής που εισέρχεται κι αυτός στο ζώδιο σου σε κάνει πιο συγκαταβατικό.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Πρόκειται για το πρώτο τετράγωνο της με τον Άρη και το δεύτερο με τον Κρόνο. Είναι δύσκολες όψεις που μπλοκάρουν την καθημερινότητα και την εργασία σου. Ήδη έχεις άγχος και αυπνίες που προέρχονται από την δουλειά. Νιώθεις κόπωση σωματική, πνευματική και ψυχολογική. Ο Ερμής από την νέα του θέση στην Παρθένο δημιουργεί παρασκήνιο και λόγια πίσω από την πλάτη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Η μία είναι το τετράγωνο της με τον Άρη και η άλλη το τετράγωνο της με τον Κρόνο. Δύο πολύ δύσκολες και απαιτητικές όψεις που χρειάζονται προσοχή. Το βασικό ζητούμενο σου είναι τα οικονομικά. Εκεί εστιάζεις την προσοχή σου αφού, νιώθεις να στραγγίζεις οικονομικά και αναγκάζεσαι να πας πίσω τα σχέδια σου. Μπορεί να αλλάξεις εντελώς τους στόχους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο, θα σου δώσει ένα χεράκι βοήθειας που προέρχεται από ένα φίλο που θα σε συντρέξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη που διελαύνει στο ζώδιο σου, σχηματίζει δύο δυσαρμονικές όψεις. Η μια είναι το τετράγωνο της με τον Άρη και η άλλη το τετράγωνο της με τον Κρόνο. Δύσκολο αυτό το διάστημα, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικογενειακά. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει βαραίνουν τους ώμους σου και δυσανασχετείς. Ο Ερμής που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα, βάζοντας φρένο στις απαιτήσεις των οικείων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δύο δυσαρμονικά τετράγωνα που δυσκολεύουν την ζωή σου. Το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Κρόνο. Νιώθεις την διάθεση σου να πέφτει επειδή δεν μπορείς να υλοποιήσεις ένα ταξίδι το οποίο είχες σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια. Αντιμετωπίζεις εμπόδια και ματαιώσεις. Φτιάξε ένα καινούργιο πλάνο και με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, θα καταφέρεις να κάνεις αυτό που έχεις ονειρευτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Άρη και το τετράγωνο της με τον Κρόνο. Δύο πολύ δύσκολες και απαιτητικές όψεις που θέλουν προσοχή. Νιώθεις πιεσμένος στον οικονομικό τομέα από την εμφάνιση κάποιων παλιών οφειλών που δεν έχεις τακτοποιήσει. Μάλλον τα παραμέλησες εδώ και καιρό κι έχουν γίνει ολόκληρο βουνό. Δυσκολεύεσαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο όμως θα ξεμπλοκάρεις και θα τα βάλεις σε ευνοϊκή ρύθμιση.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις και αυτές είναι το τετράγωνο με τον Άρη και το τετράγωνο με τον Κρόνο. Ο Κρόνος ήδη βρίσκεται στο ζώδιο σου και είσαι εσύ ο υπαίτιος για τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Η προσοχή σου εστιάζεται στα επαγγελματικά και στην καριέρα. Επιθυμείς να ανέβεις κοινωνικά, αλλά δεν έχεις βρει ακόμα τον σωστό δρόμο και κουράζεσαι. Ο Ερμής που περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, σου δείχνει το φως στο τούνελ που θα σε οδηγήσει στο ξέφωτο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...