Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα, το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Κρόνο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην δουλειά σε κουράζουν και σε αποδυναμώνουν ενεργειακά. Έχεις τρέξιμο, υποχρεώσεις, αγγαρείες και άγχος, μέχρι να τα τελειώσεις. Καλό είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και να μην πατήσεις τέρμα τα γκάζια, γιατί η ενέργειά σου θα πέσει αρκετά!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη δέχεται δύο πιεστικά τετράγωνα. Του Άρη από την μια και του Κρόνου από την άλλη. Τα όνειρα που τόσο πάλεψες για την υλοποίησή τους παρεμποδίζονται προσωρινά Στην ουσία παρουσιάζονται έκτακτες ανάγκες και αλλάζουν τις προτεραιότητες σου. Ίσως τα παιδιά, ή ο σύντροφος, ή ένα πρόβλημα στην δουλειά, σε κάνουν να ξανασκεφτείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σχηματίζει δύο δύσκολες όψεις τετραγώνου. Η μία με τον Άρη και η άλλη με τον Κρόνο. Όλο μαζί δημιουργεί ένα ταυ τετράγωνο, που μπλοκάρει την ενέργεια και εμποδίζει την ομαλή ροή των καταστάσεων. Τόσο η δουλειά, όσο και η οικογένεια σε τραβούν πότε εδώ και πότε εκεί. Μόνος σου πρέπει να βάλεις τάξη και τον καθένα στον πάγκο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη έχει να αντιμετωπίσει με δύσκολες όψεις τετραγώνου, τον Άρη και τον Δία. Σαφώς και σου θέτει εμπόδια που προορίζεται να μπουν στα πλάνα που έχεις καταστρώσει για το μέλλον. Αναθεωρήσεις, ακυρώσεις, επαναπροσδιορισμοί είναι αυτά που θα προκαλέσουν πίεση, εφόσον ήσουν βέβαιος για τη έκβαση τους.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη και τον Κρόνο με τον σχηματισμό δύσκολων τετραγώνων προς αυτούς. Το κυνήγι της επιβίωσης είναι αναγκαίο για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ζωής. Κάπου μπλοκάρεται η ενέργεια και δεν έρχονται οι εξασφαλίσεις που θεωρείς ιδανικές. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου και να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Η διατήρηση των κεκτημένων αλλά και η τόνωση τους θα φέρει κάλυψη περισσότερων αναγκών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, δύσκολη μέρα σήμερα με την Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου. Ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου είναι άκρως πιεστικός και μπλοκάρει την ενέργεια. Έχεις αλλάξει συμπεριφορά και είσαι επιθετικός, ανταγωνιστικός και εριστικός ενίοτε. Το κάνεις με όλους και κυρίως στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, ρίξε τους τόνους και μην θεωρείς τις σχέσεις σου δεδομένες.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύσκολα τετράγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο. Πρόκειται για μπλοκαρισμένη ενέργεια μεταξύ αυτών των τριών, που δεν αφήνει την ροή των εξελίξεων να τρέξει. Συμπαρασύρουν και την δική σου ενέργεια η οποία μειώνεται δραματικά λόγω άγχους. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς! Μπορείς να αποκοπείς από άτομα που είναι τοξικά και βλάπτουν την ψυχολογία σου με την αρνητικότητα που εκπέμπουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, σήμερα με την Σελήνη να σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα δεν θα διανύσεις και την πιο ιδανική μέρα. Από την μια το τετράγωνο της με τον Άρη και από την άλλη το τετράγωνο της με τον Κρόνο, πιέζουν αρκετά. Ενώ είχες πάρει φόρα για να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σχέδια, ανακόπτεται η ταχύτητα για να τα ξαναδείς με άλλη οπτική ματιά. Επαναπροσδιορισμός, αναδιοργάνωση, σύντομα έρχονται πιο χαρούμενες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη και άλλο ένα με τον Κρόνο. Αυτοί οι δύο (Άρης, Κρόνος), βρίσκονται ήδη σε αντίθεση και ο ολοκληρωμένος σχηματισμός του ταυ τετραγώνου σε πιέζει σε καίριους τομείς της ζωής σου. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα της οικογένειας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να ξεκλέψεις χρόνο από την δουλειά για να ασχοληθείς και αυτό δεν είναι εφικτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Κρόνο. Μπλοκάρονται και εμποδίζονται οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις. Η βιασύνη σου να τρέξουν τα πράγματα τα κάνει χειρότερα. Οπότε το συμπέρασμα είναι να μη βιάζεσαι. Βάλε στόχους και πρόγραμμα ταυτόχρονα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης σου και ξέρεις τι θέλει από σένα. Σύνεση και εγκράτεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη κι άλλο ένα με τον Κρόνο. Δύσκολες οι συνθήκες που καλείσαι να περάσεις. Οι δυσκολίες περιλαμβάνουν τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σου. Έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα ασφαλειών, κεκτημένων, περιουσιακών και κληρονομικών. Παρόλα αυτά δεν θα το βάλεις κάτω. Μπορεί να πεις «όσα πάνε κι όσα έρθουν» και στην τελική να το ρίξεις έξω.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη σήμερα κάνει δύο τετράγωνα. Από την μια με τον Άρη και από την άλλη με τον Κρόνο που φιλοξενείς στο ζώδιο σου. Αυτοί οι δύο (Άρης, Κρόνος), βρίσκονται ήδη σε αντίθεση και ολοκληρώνουν την πλέον πιεστική όψη του ταυ τετράγωνου. Μην τα βάζεις με την τύχη σου γιατί εσύ την προκαλείς. Όλα τα εμπόδια προέρχονται από σένα και κυρίως από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η μέρα θα φέρει συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, ενώ θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι άνθρωποι σου ζητούν τα «ρέστα» σε υποθέσεις που στην ουσία οι ίδιοι φταίνε!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ χρήμα

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...