Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
19.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα κλονίζει τις ασφάλειες και τα κεκτημένα που ανήκουν στην ιδιοκτησία σου. Τα όνειρα και οι μελλοντικοί στόχοι χρειάζονται αναδιάρθρωση ώστε να γίνουν πραγματικοί και υλοποιήσιμοι. Από την άλλη η όψη εξάγωνου του Ήλιου-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει αυξάνοντας την πίστη και την αισιοδοξία πως όλα θα πάνε κατ’ ευχή. Υπάρχει ένας φύλακας άγγελος που σε στηρίζει, αυξάνοντας τη αυτοπεποίθηση σου.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σε προσβάλει κοινωνικά και ηθικά. Μπορεί να βρεθείς υπόλογος στην δουλειά για θέματα που έχουν δημιουργήσει κάποιοι άλλοι. Θα καταφέρεις να πείσεις τους ανώτερους ότι δεν έχεις καμιά ανάμειξη. Παράλληλα το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει την στήριξη του φιλικού περιβάλλοντος. Εύνοια στα φιλόδοξα σχέδια αλλά και στην εκπλήρωση των ονείρων. Ο Δίας στο ζώδιο σου, ανοίγει πόρτες και σε οδηγεί στην επιτυχία.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σε προφυλάσσει από απερίσκεπτες ενέργειες και σε ωθεί σε αναδιαμόρφωση των μελλοντικών σχεδίων. Έχοντας τον Δία στο πίσω μέρος του ωροσκοπίου σου, υπάρχει ένα μαξιλάρι ασφαλείας που σε βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση. Ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου- Ποσειδώνα, δημιουργεί ελπίδες για κοινωνική άνοδο και καταξίωση.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, δημιουργεί ανασφάλειες και απορίες για την ορθότητα των αποφάσεων που πήρες και αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναθεωρήσεις. Σε αυτό συμβάλει το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα που σε βοηθά να ανακαλέσεις τις αποφάσεις σου και να θέσεις νέες και εφαρμόσιμες. Η αισιοδοξία σου σταδιακά επανέρχεται.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια στην εξέλιξη των σχέσεων, τόσο με τον σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες. Αναθεωρείς και αναδιαρθρώνεις συμφωνίες που σε απασχολούν και αλλάζεις πορεία πλεύσης. Το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα σου εξασφαλίζει ψυχική ηρεμία και χαλάρωση. Πιστεύεις στην βοήθεια του σύμπαντος και του Θεού και γνωρίζεις πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία-Πλούτωνα επισημαίνει πως κάτι πρέπει να αλλάξεις στη καθημερινότητα σου. Αν καταφέρεις και απαγκιστρωθείς από παλιές πεποιθήσεις και μοτίβα που δεν σε εξυπηρετούν τότε θα απογειώσεις την ψυχολογία σου. Το εξάγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την προσωπική ανάπτυξη που προσφέρει.

Ζώδια 18 Μαΐου

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, δημιουργεί εμπόδια στην σχέση, τόσο με τον σύντροφο, όσο και με τα παιδιά. Κάτι δεν έχεις υπολογίσει σωστά και πρέπει να αναθεωρήσεις. Η υπερβολική εκδήλωση συναισθημάτων δεν ενδείκνυται πάντα. Ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου -Ποσειδώνα σε βοηθά να πάρεις τις αποστάσεις που χρειάζεσαι για να επανέλθεις δριμύτερος.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, εμποδίζει την ομαλή σχέση σου με τον σύντροφο , τον συνεργάτη ή την οικογένεια. Το κυρίως πρόβλημα εντοπίζεται στο οικογενειακό περιβάλλον που θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων. Οι υπόλοιποι είναι πιο διαλλακτικοί. Παράλληλα το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα, καθιστά σαφές ότι έχεις βοήθεια από τον περίγυρο που εκτιμάς. Ανταποδίδεις τα μέγιστα!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, αλλάζει όλες τις θεωρίες που είχες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Βλέπεις ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αναθεωρείς. Το πρόγραμμα σου αποδεικνύεται λανθασμένο και χρειάζεται αναδιάρθρωση. Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να φτιάξεις ένα νέο πρόγραμμα που να χωράει και την επίσκεψη στην οικογένεια που έχεις αμελήσει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα εντείνει τις υλικές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Αντιλαμβάνεσαι πως τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος. Η κτητικότητα και ο συντηρητισμός βλέπεις πως δεν οδηγούν πουθενά. Επίσης μπλοκάρεται ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία. Ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα, σε βοηθά να ανακτήσεις δυνάμεις και να μπεις στην διαδικασία των επαφών, διαπραγματεύσεων και μετακινήσεων. Ασχολείσαι με την προώθηση των ταλέντων και δημιουργημάτων.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί κυκλοθυμία και εσωτερική αναστάτωση για θέματα που άπτονται της οικογενείας. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και μην τα παίρνεις πολύ προσωπικά. Εξάλλου σχηματίζεται ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα που σε βοηθά να ανακτήσεις ένα πιο σταθερό πλαίσιο στην ζωή σου αλλά και να γεμίσεις το πορτοφόλι. Εξασφαλίζεις τα κεκτημένα σου και προσπαθείς να τα διαφυλάξεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, φέρνει σημαντικές προκλήσεις στις επικοινωνίες σου! Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου έχει δόλιες διαθέσεις ή υπόγειους σκοπούς και εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσεις στην «φάκα» πιστεύοντας τα λόγια του! Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δεν λείπει η ρομαντική διάθεση, οι ρομαντικές επικοινωνίες και η έμπνευση ιδεών! Οργανώνεις μία μετακίνηση που θα σου προσφέρει χαμόγελα ευτυχίας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...