Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Ημέρα Πανσελήνου, φίλε Κριέ, και κορυφώνεται στην Παρθένο, οπότε στο επίκεντρο για σένα έρχονται οι καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η σκληρή της όψη με τον Κρόνο υποδηλώνει μία δυσκολία αποπεράτωσης των αρμοδιοτήτων σου, εξαιτίας της χαμηλής σου διάθεσης. Ευτυχώς που είναι Σάββατο, όμως κι έτσι μπορείς στο σπίτι να χαλαρώσεις, εφόσον δεν εργάζεσαι και να βάλεις τις ανάγκες του σπιτιού σου σε μία τάξη. Η ημέρα σου δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο υπολόγιζες, αλλά τουλάχιστον βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, αυξάνοντας τον ερωτισμό σου, αλλά προβλέπονται λίγα εμπόδια. Προσπάθησε να μην ‘ανακατεύεις’ τους φίλους σου στα ερωτικά σου και το αντίστροφο, αποφεύγοντας τις κόντρες. Παράλληλα, η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση ελαττώνει το διαθέσιμο χρόνο σου προς κάποιες δημιουργικές ασχολίες που θέλεις να αποκτήσεις. Σήμερα, μία αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή είναι πιθανή, αλλά δεν είναι απαραίτητα καλό για εσένα.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, αποκαλύψεις σε περιμένουν στο σπίτι και την οικογένεια με την κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο της Παρθένου. Σήμερα Σάββατο, έρχονται σε κόντρα τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά και δεν αποκλείεται να αναγκαστείς είτε να τερματίσεις μία κατάσταση, είτε να προχωρήσεις σε δραστικές μεταβολές στα προσωπικά σου. Απαιτείται πειθαρχία, πρόγραμμα και συναισθηματική χαλιναγώγηση προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

ζωδια-σημερα-24-2
Προβλέψεις ζωδίων

Καρκίνος

Καρκίνε μου, το Σάββατο με τον Πανσέληνο έφτασε κι εσύ ακούς ένα σωρό νέα, από τα οποία κάποια δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Ημέρα γεμάτη αποκαλύψεις και καλό θα είναι να συγκρατηθείς, αποφεύγοντας τις συναισθηματικές εξάρσεις. Όσα μάθεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο σοφές επιλογές στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου στο μέλλον, αφού ο Κρόνος σε αντίθεση με την Σελήνη λειτουργεί ως… ‘δάσκαλος’!

Λέων

Λέοντά μου, η αυτοπεποίθησή σου περνάει γερή κρίση, αφού η Πανσέληνος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο σου προκαλεί λίγα εμπόδια και προβληματισμούς. Τουλάχιστον έχεις την ευκαιρία μέσα από κάποιες οικονομικές ανησυχίες να προσέξεις περισσότερο τα έσοδα κι έξοδά σου, όπως και να εντοπίσεις πιο σταθερές πηγές εσόδων. Είναι σημαντικό να αποφασίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και να δουλέψεις εξασφαλίζοντας αυτές πρώτα, είτε αφορούν την ψυχολογία σου, είτε την υλική ασφάλεια.

Παρθένος

Παρθένε, η Πανσέληνος σήμερα Σάββατο γίνεται στο ζώδιο σου και σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας φέροντάς σε αντιμέτωπο με σκληρές αλήθειες. Συνειδητοποιείς στοιχεία για τον εαυτό σου που απέφευγες να παραδεχτείς. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο είτε εξωτερικεύεται με την μορφή παρατηρητών που μονίμως κριτικάρουν κάθε προσπάθειά σου να γίνεις καλύτερος σε οτιδήποτε κάνεις, είτε μέσα από την συνεχή αυτοκριτική. Θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω τα λάθη του παρελθόντος και να εξετάσεις τι μπορείς να κάνεις από εδώ και στο εξής.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μία μυστικιστική Πανσέληνος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο έφτασε κι εσύ προτιμάς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, αφήνοντας τους υπόλοιπους γύρω σου να μιλήσουν περισσότερο και να σου αποκαλύψουν όλα όσα χρειάζεται. Μαθαίνεις αλήθειες που σε ενοχλούν, σήμερα Σάββατο, αλλά αργότερα θα σου φανούν χρήσιμες για να λάβεις σωστές αποφάσεις σε κάθε τομέα της ζωής σου. Επιλέγεις να ΄θυσιάσεις’ κομμάτι των επιλογών και του εαυτού σου για κάποιον που το έχει ανάγκη.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Πανσέληνος σε αντίθεση με τον Κρόνο που κορυφώνεται σήμερα Σάββατο για εσένα ‘ρίχνει φως’ σε ζητήματα στόχων και κοινωνικοποίησης. Τα ερωτικά σου δεν πρέπει να συγχέονται με μεγάλη ένταση με τις φιλίες σου, διαφορετικά θα παρατηρήσεις γερή ίντριγκα που ‘δεν θα μαζεύεται’! Εντάσεις, αλλά κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες αναμένεται να έχεις. Παράλληλα, ένας κρυφός θαυμαστής που τόσο καιρό παρουσιαζόταν ως φίλος, τώρα σου αποκαλύπτεται.

Τοξότης

Τοξότη μου, τα επαγγελματικά σου και η οικογένειά σου βιώνουν μία μικρή κρίση σήμερα Σάββατο. Η Πανσέληνος με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο σε ωθεί να εξισορροπήσεις τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να υιοθετήσεις μία πιο πειθαρχημένη στάση και να κάνεις οτιδήποτε σου εξασφαλίζει ένα σταθερό επαγγελματικό μέλλον στα εργασιακά σου. Απόφυγε το ρίσκο και διατήρησε την ψυχραιμία σου, αφού δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθούν κουτσομπολιά από τον εργασιακό χώρο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Πανσέληνος που κορυφώνεται, σήμερα Σάββατο, αποτελεί ένα Σκωτσέζικο ντους μεταξύ απόλυτης αισιοδοξίας κι απαισιοδοξίας. Απόφυγε την ανταλλαγή ιδεολογικών απόψεων στις οποίες ο συνομιλητής σου μπορεί να παραμένει φανατισμένος. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις μία προσεκτική προσέγγιση στον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί οι καβγάδες πάσης φύσεως είναι μέσα στο σενάριο της ημέρας σου, μιας κι ο Κρόνος κάνει αντίθεση με την Σελήνη.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η Πανσέληνος, σήμερα Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου δεν σε βοηθά και τόσο πολύ να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Απόφυγε να παίρνεις προσωπικά την σκληρή κριτική των άλλων, γιατί η αυτοπεποίθησή σου είναι μία πάνω μία κάτω! Ταυτόχρονα, απαιτείται άριστη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί ο Κρόνος από τους Ιχθείς σε αντίθεση με την Σελήνη απαιτεί μεγάλη προσοχή στις περιττές σπατάλες!

Ιχθύς

Ιχθύ μου, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο, ακριβώς απέναντί από το δικό σου ζώδιο και μάλιστα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιό σου. Είναι γεγονός πως ασκείς άθελά σου, σκληρή κριτική στους άλλους με τον κίνδυνο να επιφέρεις απομακρύνσεις από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Σε κάποιες περιπτώσεις, η σκληρότητα που προβάλλεις θα σου επιστραφεί από τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κτίζοντας τείχη που αποτρέπουν την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...