Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
14.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα επωφελείσαι συναισθηματικά και νιώθεις την πληρότητα να κατακλύζει την ψυχή σου. Με τις ασφαλείς σου επιλογές καταφέρνεις την αρμονία και την γαλήνη στην ζωή σου. Ένα μικρό αγκάθι που μπορεί να σε τρυπήσει θα αφορά την οικογενειακή σου κατάσταση, λόγω της εισόδου του Άρη στον Καρκίνο.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, χρόνια πολλά! Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τις προσωπικές σου ανάγκες και η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Η προτεραιότητα του εαυτού σου θα προσδώσει κυκλοθυμική τάση διότι θεωρείς πως δεν είσαι όπως θα ήθελες. Το συναισθηματικό φορτίο προκαλείται από τον περίγυρο και κατ’ επέκταση από διά σου άτομα που θεωρούν πως δεν κάνεις τα μέγιστα γι’ αυτούς.

Δίδυμοι

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα με την Σελήνη στους Διδύμους αλλά και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, οι εναλλαγές της διάθεσής σου είναι απότομες. Από την μια νιώθεις εσωστρεφής και από την άλλη έτοιμος να πάρεις φόρα και να σαρώσεις. Αν μείνεις κλεισμένος δεν θα καταφέρεις να πάρεις μέρος στον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου με προοπτικές εξέλιξης. Μένοντας μέσα επαναστατείς χωρίς ουσιαστικό λόγο και δεν κάνεις κάτι αξιόλογο.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, χρόνια πολλά! Σήμερα με τον Άρη στο ζώδιο σου παίρνεις φόρα να διεκδικήσεις τα κεκτημένα και ότι σου αναλογεί. Η επιδίωξη για την σταθεροποίηση των στόχων σου θα επιτευχθεί. Κυνηγάς τους στόχους σου αλλά με λίγο άτσαλο τρόπο. Παρόλα αυτά θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα αν χαλιναγωγήσεις τον άκρατο ενθουσιασμό σου.

ζώδια 25 Μαρτίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, χρόνια πολλά! Σήμερα η εσωστρέφεια θα σου προκαλέσει κυκλοθυμία και άγχος. Οι μελοδραματισμοί και τα παράπονα για την κακή σου τύχη δεν υφίστανται στην πραγματικότητα αλλά είναι παιχνίδια του μυαλού σου. Μπορείς να συγχωρήσεις όσους σε πλήγωσαν και να πας παρακάτω. Είσαι πολύ μεγαλόψυχος για να πιάνεσαι με μικροπρέπειες.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, χρόνια πολλά! Σήμερα θα νιώσεις την επεκτατική φύση να πνέει γύρω σου και σε ωθεί σε περιπετειώδεις εξορμήσεις και ανανεωτικά ταξίδια. Σε περιμένουν απολαυστικές στιγμές που προέρχονται από την υλοποίηση των επιθυμιών σου. Οι νέες εμπειρίες γίνονται η βάση της ευνοϊκής σου εξέλιξης.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, σε φέρνει αντιμέτωπο με τις σχέσεις σου. Οδηγός σου είναι η τιμιότητα και η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί με την δική σου προτροπή. Θεωρείς ότι τα ίσα δικαιώματα κάνουν ισότιμες σχέσεις. Έχεις κατανοήσει πως δεν μπορείς να ζεις μόνος σου ειδικά εσύ που ανήκεις ξεκάθαρα στο ζώδιο των σχέσεων.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Νοιάζεσαι για την εξέλιξη των υποθέσεων τους και παραγκωνίζεις τις δικές σου ανάγκες βάζοντας τες σε δεύτερη μοίρα. Η μέρα είναι ιδανική και προσφέρεται για την επίτευξη και των δικών σου στόχων και επιθυμιών αν καταφέρεις και τα συνδυάσεις παράλληλα.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα σε βρίσκει φορτωμένο με έννοιες και σκοτούρες για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου. Άγχος και ανασφάλειες που πηγάζουν από το παρελθόν ψάχνουν κανάλια διαφυγής αλλά σήμερα θα δυσκολευτείς να τα ανακαλύψεις με τέτοια βαριά διάθεση. Πάρε απόσταση και βρες την ηρεμία που θα απαλύνει τους φόβους σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα είναι εστιασμένη στους άλλους και πως θα περάσεις χρόνο μαζί τους. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ακριβώς απέναντι σου δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ σοφή επιλογή σου. Η προσκόλληση θα φέρει πρόβλημα και δυσανασχέτηση. Άσε χώρο και χρόνο ελεύθερο και μη τους καταπιέζεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα άτομα του στενού περιβάλλοντος. Ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι θα σε ρίξει ενεργειακά αφού θα ασχοληθείς αποκλειστικά με τα προβλήματα της οικογένειας. Η δουλειά που πήρες στο σπίτι για εργασιοθεραπεία μόνο άγχος θα σου προσφέρει. Η μετατροπή του σε παραγωγικό θα σε βοηθήσει να *ξεπετάξεις* αρκετή δουλίτσα.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα απαιτεί από σένα να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις και να κοινωνικοποιηθείς. Οι προοπτικές διαφαίνονται εξαιρετικές και η προώθηση των ταλέντων είναι σημαντική. Ότι σε κάνει ευτυχισμένο και η ενασχόληση σου με ουσιαστικά ζητήματα θα φέρουν ανανεωτικές εξελίξεις. Τα παιδιά θα γίνουν η έμπνευση της μέρας και οι μετακινήσεις θα φέρουν καινούργιες επαφές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...