Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και σε φουντώνει με ανασφάλεια, αμφιβολία, αβεβαιότητα τόσο για ζητήματα οικονομικά όσο και για τα αισθηματικά σου! Ξαφνικές ανατροπές σε αυτούς τους τομείς δεν λείπουν και βρίσκεσαι σε φάση που καταλαβαίνεις ότι αναγκαστικά πρέπει να κάνεις αλλαγές και να επανεκτιμήσεις κάπως διαφορετικά κάποιες καταστάσεις.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο σου και η ενέργεια που βιώνεις είναι έντονη … Η επιρροή της Έκλειψης θα είναι έκδηλη στην προσωπική σου ζωή όπου τώρα οι συνθήκες σε αναγκάζουν να προχωρήσεις μπροστά σε σημαντικές ανακατατάξεις ζωής! Μεγάλα ξαφνιάσματα σε κάνουν να νιώθεις ότι τα πάντα είναι δεδομένα και εφικτά και ότι στην ζωή τίποτα δεν παραμένει σταθερό!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου όπου σε κάνει να βρίσκεσαι σε έντονο ψυχολογικό αναβρασμό, εξαιτίας απρόσμενων εξελίξεων στα επαγγελματικά σου! Είναι η περίοδος όπου πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες και να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου. Η είσοδος του Ερμή (κυβερνήτη σου) στο ζώδιο σου προσφέρει άνεση σε επικοινωνία, μετακινήσεις.

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου η οποία και φέρνει ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σου κύκλο, απογοητεύεσαι από την στάση και συμπεριφορά ανθρώπων που ενώ μπορεί εσύ να τους έχεις στηρίξει, αυτοί δεν έχουν κάνει το ίδιο για σένα. Αποκόβεσαι λοιπόν από παρέες που διέψευσαν τις προσδοκίες σου με κάποιο τρόπο.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου η οποία και σε επηρεάζει έντονα! Η επιρροή της Έκλειψης είναι έντονη αλλά και αποδιοργανωτική για το δικό σου ζώδιο. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο, το μέλλον, φαίνεται ότι σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία πλήρη σύγχυση αυτή την περίοδο. Ξαφνικές αλλαγές σου ανατρέπουν τον προγραμματισμό που είχες στους στόχους σου ή και στην δουλειά σου! Μην ξεχνάς όμως ότι ο επιμένων νικά, και ότι με τη στήριξη φίλων θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις σου!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί μία καθυστέρηση ή ματαίωση σε κάποια σχέδια τα οποία και έκανες. Αυτή η Έκλειψη σε καλεί να φιλοσοφήσεις εκ νέου κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, να αξιοποιήσεις τα μαθήματα του χτες και να χαράξεις μία νέα πορεία… Προσοχή χρειάζεται να δείξεις αυτό τον καιρό σε θέματα νομικών εγγράφων, σε εκπαιδευτικά ζητήματα, σε ταξίδια. Κάποια δυσάρεστα νέα από άτομο που είναι μακριά σου είναι πολύ πιθανά!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και σου ξύνει κάποιες ανοιχτές πληγές του παρελθόντος γεγονός που σε βυθίζει προσωρινά στην μελαγχολία! Ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, δάνεια, λογαριασμούς, κληρονομικά, μισθώματα ή και πωλήσεις αποτελούν και αυτά με την σειρά τους μία πηγή ανασφάλειας ή και απογοήτευσης. Τα οικονομικά πιέζουν ή και περιορίζονται.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες σου! Μετανιώνεις για ανθρώπους που εμπιστεύτηκες και τελικά απέδειξαν ότι ήταν αρκετά επιπόλαιοι ή και ασταθείς απέναντί σου! Μέσα από ένα ανατρεπτικό τοπίο παρεξηγήσεων, αποσυντονισμού γίνονται ολικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες σου, μία διεργασία που μπορεί να είναι για την ώρα απογοητευτική όμως το κλείσιμο κάθε κύκλου , συνεπάγεται πάντα και από το άνοιγμα ενός νέου!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου, και η μέρα σου είναι γεμάτη άγχος, ένταση, αλλά και πίεση για ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σου! Μέσα στο αλαλούμ των ημερών αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες, ή ακόμα και σε νέες συνήθειες, όχι γιατί εσύ το επέλεξες αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Ο αποσυντονισμός, η αστάθεια, και η σύγχυση αφορούν κατά κύριο λόγο των επαγγελματικό σου τομέα, όπου εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι κουβεντιάζεις και συμφωνείς γιατί η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου γεγονός που στρέφει αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή, στο τι σε καλύπτει, τι θέλεις, τι πραγματικά επιθυμείς. Σε αυτό τον τομέα γίνονται λάθη ετούτη την περίοδο, είτε γιατί δυσκολεύεσαι να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα ή τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου, είτε γιατί νιώθεις ανικανοποίητος από τις υπάρχουσες συνθήκες.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου και εσύ βρίσκεσαι τώρα σε ψυχολογικό αναβρασμό … Διανύεις περίοδο προβληματισμού για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Αναγκάζεσαι να προχωρήσεις σε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι / επαγγελματική έδρα) είτε προκύπτουν και οικογενειακά ζητήματα που σε αποδιοργανώνουν!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ , σήμερα πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2022, στο ζώδιο του Ταύρου και η μέρα είναι ακατάλληλη για συμφωνίες και τελικές αποφάσεις. Συγκρατήσου στα λόγια που εκφράζεις για να αποφύγεις τους καβγάδες, ενώ παρέμεινε λίγο παραπάνω καχύποπτος σε όσα ακούς. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο μεταφορικό μέσο! Η Ηλιακή Έκλειψη σε ωθεί σταδιακά να βάλει σε εφαρμογή σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις που είχαν μείνει πίσω, για την ώρα ωστόσο καλό είναι να συγκρατήσεις την βιασύνη σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...