Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
21.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 6 Μαΐου;

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 6 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ νιώθεις αρκετά εσωστρεφής και θέλεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου . Μέσα στην ψυχή σου ανασύρονται μνήμες που σε στεναχωρούν, γιατί τις έχεις συνδυάσει με δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μη χαλάς το κέφι της ημέρας.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ δίνεις απόλυτα έμφαση στον τομέα των σχέσεων! Ίσως κάποιες στιγμές όμως, να αισθάνεσαι ότι είσαι εξαρτώμενος από τις διαθέσεις των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν ενώ μην ξεχνάς ότι η επιρροή της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης είναι ακόμα αισθητή. Το κλίμα της ημέρας σε κάνει επίσης συμπονετικό και υπερευαίσθητο. Μη σε παρασύρουν τα συναισθήματα τους και μη τα παίρνεις όλα προσωπικά.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε για σήμερα Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και επικεντρώνεσαι στις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Η κλίμακα του άγχους είναι αρκετά ανεβασμένη, γιατί συνειδητοποιείς ότι πολλά από όσα σχεδίαζες έχουν μείνει πίσω, ενώ κάποιες αναποδιές, είναι αναμενόμενο ότι κάνουν το πρόγραμμά σου «σαλάτα»! . Δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας αν δεν έχεις το σπίτι στην εντέλεια και δεν θα σε μαλώσει κανείς, αν κάνεις σήμερα τα στραβά μάτια και το ρίξεις λίγο έξω. Το δικαιούσαι και το έχεις ανάγκη.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και κατόπιν της Σεληνιακής Έκλειψης, συνεχίζεις και αισθάνεσαι το κλίμα φορτισμένο και ότι έχει έρθει η στιγμή να κυνηγήσεις τα βαθύτερα θέλω σου. Έχεις πιάσει το νόημα της ζωής και το εκφράζεις με γενναιόδωρες πράξεις προς τους αγαπημένους σου. Είσαι δημιουργικός κι αυθόρμητος. Παίζεις σαν παιδί και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα παιδιά και στα χόμπι σου. Γελάς με την καρδιά σου και όλοι χαίρονται την παρέα σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 6 Μαΐου;

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης καλά κρατεί! Αυτή την ημέρα προσπάθησε να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα κακόβουλα κι αδιάκριτα βλέμματα του στενού περιβάλλοντος, ενώ φρόνιμο είναι να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά και θίγεσαι ή προσβάλλεσαι. Κάποιες μνήμες επανέρχονται στην επιφάνεια και συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσεις κάποιους κύκλους του παρελθόντος.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και η μέρα σου γεμίζει με επικοινωνία και μετακινήσεις. Τηλεφωνήματα, μηνύματα , συναντήσεις και καλέσματα σε χαροποιούν. Στην προσπάθειά σου να τους ικανοποιήσεις όλους, είσαι όλη μέρα έξω, παραμελώντας τις δικές σου ανάγκες, δικαίως λοιπόν η μέρα σου είναι άκρως επικοινωνιακή. Με την αυξημένη ενεργητικότητα που σε διακατέχει μπορεί να τα προλάβεις όλα!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και επικεντρώνεσαι στα αποκτήματα σου. Θέλεις να έχεις όσο το δυνατό περισσότερα, για να περνάς όσο το δυνατό καλύτερα. Παρόλα αυτά, άλλες φορές σε πιάνει μανία να ξοδέψεις για πολυτελείς αγορές κι άλλες συμπεριφέρεσαι με συντηρητισμό. Στον προσωπικό τομέα εντείνονται οι ανασφάλειές σου και κάνεις έναν απολογισμό, διακρίνοντας τι είναι σημαντικό να έχεις στο πλάι σου και τι όχι!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ η Σελήνη για σήμερα Σάββατο συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο σου και η επιρροή της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης είναι αρκετά αισθητή! Αυτή την ημέρα ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Είσαι ευάλωτος στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και διαισθάνεσαι τις διαθέσεις των άλλων. Τα παίρνεις όλα βαριά λόγω υπερευαισθησίας, για το λόγο αυτό θα σε συμβούλευα να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις από ανθρώπους που εκ των προτέρων ξέρεις ότι δεν ταιριάζουν τα «χνώτα» σας!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Σκορπιού , που αναδύει τα εσωτερικά σου χαρίσματα και αυξάνει την διαίσθηση σου . Επικοινωνείς σχεδόν τηλεπαθητικά με το περιβάλλον και νιώθεις τα συναισθήματα τους. Δώσε σημασία στα όνειρα και αποκωδικοποίησε τα μηνύματα. Οι ανοικτές κεραίες σου είναι συντονισμένες με το σύμπαν και τον ανώτερο νου. Αντιλαμβάνεσαι σε βάθος την θεϊκή ύπαρξη.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ καταστρώνεις τα αμέσως επόμενα βήματά σου για να πετύχεις τους στόχους, τις προσδοκίες και τα όνειρά σου! Η παρέα με τους φίλους σε βοηθά να ζητήσεις την γνώμη τους και να συζητήσεις μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να σε επηρεάσουν τόσο πολύ, που να αλλάξεις τα πλάνα σου. Μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις και απόλαυσε τη σημερινή μέρα, με ότι αυτή προσφέρει.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η επιρροή της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης είναι ακόμα αισθητή, και εσύ σήμερα θα καταβάλεις προσπάθειες, ώστε να κατακτήσεις τη θέση που αξίζεις, χωρίς να κάνεις πλέον εκπτώσεις. Νιώθεις αρκετά απογοητευμένος γιατί τα πράγματα δεν είναι στο σημείο που εσύ θα θελες, ενώ υπάρχουν και σημαντικές έννοιες για την πορεία της καριέρας και των στόχων ! Βασικό ζητούμενό σου είναι αυτό το διάστημα να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου και να πιάσει τόπο όλος ο αγώνας που έχεις δώσει για ένα καλύτερο μέλλον!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ για σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ έχεις την διάθεση να δραπετεύσεις από την ρουτίνα, να κάνεις μία μετακίνηση ή να επικοινωνήσεις με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό. Η μέρα σε προδιαθέτει να βρεθείς κοντά στην φύση, να φιλοσοφήσεις λίγο παραπάνω την ζωή και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο σε νέες γνωριμίες αλλά και νέες εμπειρίες! Μέσα σε όλη αυτή την αισιόδοξη διάθεση θα διαπιστώσεις, ότι υπάρχουν πολλά νέα σχέδια που είσαι σε ετοιμότητα να τα βάλεις στα σκαριά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...