Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
21.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τέταρτη 10 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, την Τετάρτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Δία φέρνει ευνοϊκές ενέργειες που ενισχύουν την οικονομική σου ασφάλεια και ευημερία. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος σε σύνοδο στους Ιχθείς ενθαρρύνουν βαθιά προσωπική ανασκόπηση και εσωτερική δουλειά. Είναι μια μέρα για να εστιάσεις στην υλοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων με ρεαλισμό και πειθαρχία, ενώ ταυτόχρονα να μην αμελείς την προσωπική σου ανάπτυξη και την ευεξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, την Τετάρτη, η παρουσία της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο σε σύνοδο με τον Δία φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση, τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό σκηνικό. Η ενέργεια αυτή υπογραμμίζει μια αισιοδοξία και μια επιθυμία για βελτίωση της προσωπικής σου ευημερίας, αλλά υποκύπτεις πιο εύκολα στις λιχουδιές. Ωστόσο, η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στους Ιχθείς σου υπενθυμίζει την ανάγκη για προσοχή και υπευθυνότητα στις κοινωνικές σου δραστηριότητες και τις φιλίες.

ζωδια-σημερα-09-04
Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, την Τετάρτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Δία στον τομέα της εσωτερικής σου ζωής, φέρνει μια ευκαιρία για βαθιά πνευματική αναζήτηση και συναισθηματική επέκταση. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Άρη και Κρόνου στους Ιχθείς υπογραμμίζει σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Η ημέρα ζητά από εσένα να βρεις ισορροπία μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου, αναζητώντας παράλληλα σοφία και καθοδήγηση στις προσωπικές και επαγγελματικές σου προσπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, την Τετάρτη, η ευνοϊκή σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Ταύρο φωτίζει τον τομέα των φιλιών και των κοινωνικών σου στόχων, φέρνοντας ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη σε αυτές τις περιοχές. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη και Κρόνου στους Ιχθείς σημαίνει ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για εργασίες και υποχρεώσεις που αφορούν την προσωπική σου ανάπτυξη και τις εκπαιδευτικές σου προσπάθειες. Είναι μια ημέρα για να ισορροπήσεις μεταξύ κοινωνικής ανάπτυξης και προσωπικών υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αυτή την Τετάρτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με Δία στον τομέα της καριέρας σου φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση. Είναι μια ιδανική στιγμή για να επιδιώξεις τους επαγγελματικούς σου στόχους με αισιοδοξία. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη και Κρόνου στους Ιχθείς υπενθυμίζει την ανάγκη να διαχειριστείς προσεκτικά τις υποχρεώσεις και τις εντάσεις που αφορούν τα οικονομικά και τις προσωπικές σχέσεις. Προσπάθησε να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις φιλοδοξίες και τις πρακτικές ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε Τετάρτη σήμερα, με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με Δία. Όπως καταλαβαίνεις είναι μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη, ιδιαίτερα σε πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα. Η θετική ενέργεια σε καλεί να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη και Κρόνου στους Ιχθείς, απέναντί σου, σηματοδοτεί μια περίοδο όπου οι αντιπαραθέσεις και οι προκλήσεις στις σχέσεις σου θα απαιτήσουν υπομονή και ωριμότητα. Έφτασε μια μέρα με μικτά συναισθήματα, όπου η ανάγκη για ισορροπία μεταξύ προσωπικής ανάπτυξης και διαχείρισης των σχέσεων θα είναι κεντρική.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Τετάρτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με Δία φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση στην καθημερινότητά σου, Ζυγέ. Η γυμναστική και η καλή διατροφή είναι ‘χόμπι’ που πρέπει να ξεκινήσεις! Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθείς, ωστόσο, προάγει την αυτοπειθαρχία, βοηθώντας σε να αντιμετωπίσεις επαγγελματικές και προσωπικές προκλήσεις με αποφασιστικότητα. Απαιτείται να βρεις ισορροπία μεταξύ των ονείρων σου και των υποχρεώσεων σου, προσδίδοντας έμφαση στην πρόοδο και στην εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, Τετάρτη, με τη Σελήνη στον Ταύρο να κάνει σύνοδο με Δία, απέναντί σου, η ημέρα είναι γεμάτη με υποσχέσεις για εσένα, Σκορπιέ. Υπάρχουν ευκαιρίες για εξέλιξη και επέκταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Παράλληλα η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθείς τονίζει την ανάγκη για δημιουργική έκφραση και αυτοπειθαρχία στην προσωπική σου ζωή και τις ερωτικές σου υποθέσεις. Η ημέρα σου είναι όλο δημιουργικότητα και σημαντικές συναντήσεις που μπορούν να ενισχύσουν τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σου κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, Τετάρτη, η δυναμική παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο, Τοξότη μου, σε σύνοδο με Δία αναμένεται να φέρει ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα και την εργασία σου. Η ενέργεια την ημέρας υποστηρίζει τη βελτίωση της ευεξίας και την αύξηση της παραγωγικότητας, καθώς και την επέκταση των γνώσεων σου. Ταυτόχρονα, ο Άρης και ο Κρόνος σε σύνοδο στους Ιχθείς υπογραμμίζουν την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια στο σπίτι και τις προσωπικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται μια ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική ημέρα για εσένα, Αιγόκερε. Η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με Δία στον 5ο οίκο σου υπόσχεται ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και ευχάριστες στιγμές στον τομέα της αγάπης και των προσωπικών σου ενδιαφερόντων. Η ενέργεια του Άρη και του Κρόνου σε σύνοδο στους Ιχθείς ενισχύει την επικοινωνία σου, προάγοντας τις διαπροσωπικές σχέσεις και την αποτελεσματική ανταλλαγή ιδεών. Η σημερινή πρόβλεψη για το ζώδιό σου είναι γεμάτη με δυνατότητες για ευχάριστες δραστηριότητες, δημιουργικότητα και θετικές επικοινωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, Τετάρτη, Υδροχόε μου και η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με Δία υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, προωθώντας την αρμονία και την ευημερία. Ταυτόχρονα, η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στους Ιχθείς, επισημαίνει μία ανάγκη για προσοχή στα οικονομικά και την αξιοποίηση των πόρων σου. Σήμερα θα κατανοήσεις την σημασία της ισορροπίας μεταξύ προσωπικής ικανοποίησης και υλικής ασφάλειας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, Τετάρτη, η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο σε σύνοδο με Δία, Ιχθύ, δίνει έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας και του μάθησης, προσφέροντάς σου ευκαιρίες για διεύρυνση των γνώσεών σου. Κάνεις πιο εποικοδομητική επικοινωνία με τους γύρω σου στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιό σου αναδεικνύει τη σημασία της προσωπικής σου ανάπτυξης και της πειθαρχίας, δίνοντάς σου τη δύναμη να αντιμετωπίσεις προκλήσεις με αποφασιστικότητα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Φιλιππίδης τα ...μαζεύει και φεύγει

Σειρές τέλος: Αναλαμβάνει χρέη διευθυντή ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης περιμένει το εφετείο της 3ης Ιουνίου για να δει αν τελικά η καταδικαστική απόφαση για τις δύο απόπειρες βιασμού θα παραμείνουν, μαζί με τα 8 χρόνια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Τρίτη φέρνει εντάσεις και προκλήσεις, αγαπητέ Κριέ. Ο λόγος προκύπτει από τις σκληρές όψεις της...
Παπαρίζου, Eurovision, 2005,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21 Μαΐου η Έλενα Παπαρίζου κερδίζει στην Eurovision

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 2005...Διεξάγεται ο 50ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας. Νικήτρια αναδεικνύεται για λογαριασμό της Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου, με το τραγούδι...

7 ημέρες όλη η τύχη πάνω τους: Τα 4 από τα 12 ζώδια που...

Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις προβλέψεις ; Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για...

Δημήτρης Σταρόβας: Νεότερα για την υγεία του

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Σταρόβας ζωγράφισε σε ένα κομμάτι χαρτί το πεντάγραμμο με το κλειδί του Σολ και έγραψε το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...
Δολοφονήθηκε η Μέριλιν;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαΐου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το “Happy Birthday” για τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1962...Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι, στο πάρτι γενέθλιων του. Εκείνο το καλοκαίρι η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα, Τετάρτη, η Σελήνη στον Σκορπιό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Τρίτη φέρνει εντάσεις και προκλήσεις,...

7 ημέρες όλη η τύχη πάνω τους: Τα 4 από τα 12 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα

Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...