Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
25.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία φέρνει ένταση στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και των οικονομικών σου. Πλησιάζουν απρόβλεπτες στιγμές που θα απαιτήσουν προσαρμοστικότητα και ψυχραιμία. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σου ζητά να εστιάσεις στη σταθερότητα και να δώσεις προσοχή στα οικονομικά σου.

Ταύρος

Ταύρε, η σημερινή ημέρα φέρνει ένα σημαντικό σημείο καμπής για σένα, με τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία, προκαλώντας ένταση αλλά και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Η Τετάρτη σε ωθεί να αναθεωρήσεις τις προσωπικές σου αξίες και να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να εκφράσεις τον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να περιλαμβάνει μερικές αναταράξεις γενικά στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καθιστά διπλωματικό.

Δίδυμος

Τετάρτη, σήμερα, Δίδυμε, με έναν αέρα αναταράξεων και αλλαγών, ιδίως στο κομμάτι της επικοινωνίας και των αντιλήψεων που υποστηρίζεις. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία αναδεικνύει την ανάγκη σου για ελευθερία έκφρασης, αλλά και την πιθανότητα αντιπαραθέσεων και διαφωνιών ή παρεξηγήσεων. Σήμερα θα χρειαστεί οπωσδήποτε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να επιδιώξεις την κατανόηση σε κάθε διάλογο. Με τον Ερμή στο Ταύρο, πια, θα είσαι λίγο πιο κλειστός.

Προβλέψεις ζωδίων

Καρκίνος

Τετάρτη, αγαπητέ μου Καρκίνε, με μια σειρά από προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη, κυρίως στον τομέα των κοινωνικών σχέσεων και των φιλικών επαφών. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία θέτει σε δοκιμασία την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι απρόσμενες καταστάσεις και αλλαγές στον κοινωνικό σου κύκλο. Ο Ερμής στον Ταύρο, τουλάχιστον, αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Διαχειρίσου την σωστά και φτάσε τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς σου στόχους.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, Τετάρτη σήμερα και είσαι ο πρωταγωνιστής σε ένα δράμα που εξελίσσεται στον ουρανό, με τη Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία. Αυτές οι όψεις φέρνουν στην επιφάνεια θέματα ισχύος, αναγνώρισης και επιθυμίας για αλλαγή. Ο Ερμής στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις απρόσμενες προκλήσεις που σε οδηγούν να επαναπροσδιορίσεις τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου και πώς επιθυμείς να φαίνεσαι στον κόσμο.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ένταση ανάμεσα στο εσωτερικό σου κόσμο και τις εξωτερικές σου φιλοδοξίες, Παρθένε μου. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία εγείρει θέματα ανασφάλειας και ανησυχίας που πρόκειται να εμποδίσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Συνιστάται να εκφραστείς με ήπιο τρόπο στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο, την Τετάρτη, πολλαπλασιάζει την αισιοδοξία σου.

Ζύγος

Φίλε Ζυγέ, σήμερα βρίσκεσαι αντιμέτωπος με προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την εσωτερική ισορροπία σου. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή και τους στόχους σου. Την Τετάρτη εκτιμάται πως θα αντιμετωπίσεις αναπάντεχες καταστάσεις που απαιτούν από εσένα να παραμείνεις πιο ευέλικτος και ανοιχτός σε νέες προσεγγίσεις στα επαγγελματικά η τα οικονομικά σου, χάρη στην είσοδο του Ερμή στον Ταύρο.

Σκορπιός

Τετάρτη, Σκορπιέ, όπου οι επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία εγείρει την ανάγκη σου για αναγνώριση και την επιθυμία για ανεξαρτησία. Αντιμετωπίζεις προκλήσεις που απαιτούν από σένα να βρεις έναν ισορροπημένο τρόπο για να διαχειριστείς τις επιθυμίες σου με τις απαιτήσεις των σχέσεων σου. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σε βοηθά να κάνεις λειτουργικούς διαλόγους.

Τοξότης

Τοξότη, η προσοχή σου , σήμερα Τετάρτη, στρέφεται στον τομέα των πεποιθήσεων και των καθημερινών σου συνηθειών. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία αναδύει στην επιφάνεια ένταση μεταξύ του πώς θέλεις να ζεις τη ζωή σου και των υποχρεώσεων που αισθάνεσαι ότι πρέπει να τηρήσεις. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει ανησυχία για το αν οι πράξεις σου αντικατοπτρίζουν πραγματικά τις πεποιθήσεις σου. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο αυξάνει τη λίμπιντό σου, όμως μαζί και κάποιες ανασφάλειες.

Αιγόκερως

Τετάρτη, αγαπητέ μου Αιγόκερε, με προκλήσεις που αφορούν την έκφραση των συναισθημάτων και τη δημιουργικότητά σου. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία θέτει σε κρίση ζητήματα προσωπικής έκφρασης κι εξέλιξης. Σήμερα νιώθεις πιεσμένος στην προσπάθειά σου να βρεις έναν τρόπο να ισορροπήσεις μεταξύ της δημιουργικής σου πλευράς και των υποχρεώσεών σου. Πάντως, η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο από σήμερα, σε βοηθά να βρεις λύσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, ζεις μια ημέρα που σου ζητά να βρεις ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής ζωής και των προσωπικών σχέσεων. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία φέρνει στην επιφάνεια ένταση και ανάγκη για αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου και διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου. Πάντως, η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο, από σήμερα, υποδηλώνει την έναρξη μίας περιόδου όπου επενδύεις στην σταθερότητα.

Ιχθύς

Τετάρτη, αγαπητέ μου Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική ολοκλήρωση και επικοινωνία. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία σε κάνει δημιουργικό κι εκφραστικό, αλλά παρατηρούνται κι εντάσεις. Κάποιες καθημερινές σου συνήθειες σταματούν από δική σου επιλογή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από σήμερα σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου όπου γίνεσαι πιο επικοινωνιακός από ο,τι συνήθιζες, αναζητώντας νέους τρόπους ανανέωσης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, μπορεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε πέρα από...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Παρακολουθείτε με προσοχή τη ρουτίνα σας. Μπορεί να παρατηρήσετε σε ποια σημεία η ρουτίνα και οι...

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, τα συναισθήματά σας μπορούν να γίνουν βαθύτερα και να σας επιτρέψουν να βουτήξετε στο ρεύμα...

Μενεγάκη: “Μεσημεράκι στο νησάκι” χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το απόλυτο reset κάνει αυτό το διάστημα η Ελένη Μενεγάκη και περνά το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά που τόσο αγαπά. Στις αρχές Ιουλίου η...

Πέντε νέοι τύποι έρωτα σύμφωνα με τους ειδικούς

Όπως παρουσιάζει, η Ava Skoupsky στο Psychologies.com, οι σχέσεις αλλάζουν και ένας ειδικός αποκάλυψε τους 5 νέους τύπους έρωτα που προκαλούν αναστάτωση στη νέα γενιά. Υπάρχουν...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Είναι η εποχή σου για ρομάντζο, χαρά και δημιουργική εξερεύνηση. Πώς μπορείς να δημιουργήσεις χρόνο και...

Βουτιά στο παρελθόν – Πως το «Υπάρχω» κατέληξε από τον Μητροπάνο στον Καζαντζίδη

Μεγάλος λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το «Υπάρχω» και την ερμηνεία του από τον Χρήστο Μάστορα που θα υποδυθεί τον κορυφαίο Στέλιο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Παρακολουθείτε με προσοχή τη ρουτίνα σας....

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Σήμερα, τα συναισθήματά σας μπορούν να...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Είναι η εποχή σου για ρομάντζο,...