Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
17.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπημένε Κριέ, η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς φέρνει εσωστρέφεια και ανάγκη για έντονη προσωπική αναστοχασμό. Η Τετάρτη σου ενδέχεται να είναι ελαφρώς μοναχική ημέρα, γεμάτη εσωτερικούς προβληματισμούς, οπότε απόφυγε τη σκληρή αυτοκριτική. Αισθάνεσαι πιο ευαίσθητος και μελαγχολικός από το συνηθισμένο. Πάντως, είναι μια καλή ημέρα για να διαχειριστείς τις σκέψεις σου και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες για τον εαυτό σου που θα σε κάνουν πιο σοφό.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικρατεί μια αίσθηση αβεβαιότητας στα επαγγελματικά σου, αλλά μην αφήσεις αυτό να σε αποπροσανατολίσει. Συγκεντρώσου στην οικονομική σταθερότητα και στόχευσε στη διατήρηση μιας ισορροπημένης προσέγγισης σε κάθε αρμοδιότητα που σου έχει ανατεθεί.

προβλεψεισ-ζωδιων
Προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμέ μου, η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς, σήμερα, σου προσφέρει σήμερα μια δυνατή επικέντρωση στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Σου προσφέρεται μια καλή ευκαιρία για σκληρή δουλειά και επιμονή, που θα φέρουν αποτελέσματα. Η Τετάρτη σε βρίσκει αποφασισμένο και φιλόδοξο, δίχως να χάνεις την όρεξή σου για διασκέδαση, χάρη στην Σελήνη στο Ζυγό. Προσπάθησε να μείνεις οργανωμένος και εστίασε στους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς σε καλεί να εστιάσεις στην προσωπική ανάπτυξη και την επέκταση των οριζόντων σου. Ενδεχομένως να αισθάνεσαι μια έντονη επιθυμία για μάθηση ή ταξίδια. Είναι μια ημέρα για αναζήτηση ευκαιριών και διεύρυνση του πνευματικού σου κόσμου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς σήμερα φέρνει εσωτερική αναζήτηση και προσωπική ανάπτυξη. Προσπάθησε να εστιάσεις στην εξερεύνηση του ασυνείδητου και στην αντιμετώπιση βαθύτερων θεμάτων. Η Τετάρτη είναι μια ημέρα για αυτογνωσία και προσωπική εξέλιξη. Παράλληλα, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα οικονομικών ή κληρονομικών θεμάτων. Η Σελήνη από το Ζυγό σε υποστηρίζει προς κάθε σου προσπάθεια για επικοινωνία, μετακινήσεις, εκπαίδευση και διευθέτηση γραφειοκρατικών θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη έφτασε, Παρθένε και η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς σε κάνει να επικεντρώνεσαι στους άλλους, υπογραμμίζοντας ζητήματα συνεργασιών και σχέσεων. Αντιμετωπίζεις προκλήσεις και λαμβάνεις ηθικά διδάγματα, αναγκαζόμενος να ισορροπήσεις ανάμεσα στις ανάγκες σου και εκείνες των άλλων. Η Σελήνη στο Ζυγό, στον 2ο οίκο, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα, αλλά και σκαμπανεβάσματα αυτοεκτίμησης. Άρα, σήμερα οι εξωτερικές εντάσεις, η σκληρή αυτοκριτική και οι ανησυχίες για τα οικονομικά σου ανήκουν στο σενάριο της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ

Η Τετάρτη που σε καθιστά πρωταγωνιστή έφτασε, Ζυγέ μου. Σήμερα η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς, στον 6ο οίκο σου, επισημαίνει την ανάγκη σου για οργάνωση και προσοχή στην καθημερινότητα και την ευεξία ή το κατοικίδιό σου. Είναι μια ημέρα για να επικεντρωθείς στη ρουτίνα σου και να ενισχύσεις την αυτοπειθαρχία σου. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, φωτίζει την προσωπικότητα κι ενδυναμώνει το ένστικτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, αυτή η Τετάρτη είναι ημέρα δημιουργίας και αυτοέκφρασης με την τριπλή σύνοδο Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς, μα μέσα από μεγάλες πιέσεις και προκλήσεις. Επικεντρώσου στις δημιουργικές σου δραστηριότητες και αναζήτησε τρόπους για να εκφράσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από ένα νέο χόμπι, την επικοινωνία με τα παιδιά ή το σύντροφό σου ή μέσα από τη δουλειά σου. Η Σελήνη στο Ζυγό σε ωθεί να αναζητήσεις ισορροπία μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού κόσμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη στον Ζυγό, ενεργοποιώντας ζητήματα φιλιών και ονείρων, φέρνει την εστίαση στους στόχους σου και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Το τετράγωνο Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο, που επηρεάζει θέματα επικοινωνίας και ρουτίνας, όμως, αναμένεται να φέρει κάποιες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου ή λίγες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να επιδείξεις ευελιξία και να διατηρήσεις την ηρεμία σου, χωρίς να προσκολλάσαι ή φανατίζεσαι στις απόψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη έφτασε, Αιγόκερε και φέρει την τριπλή σύνοδο μεταξύ Ερμή, Ηλίου και Κρόνου, οπότε ο λόγος σου γίνεται εμφανώς πιο σωστά δομημένος. Παράλληλα, σήμερα η ημέρα ενδείκνυται για την τακτοποίηση γραφειοκρατικών ή εκπαιδευτικών ζητημάτων. Αν έχεις κάποιο ιδιωτικό όχημα, σήμερα συνιστάται να το φροντίσεις λίγο περισσότερο. Παράλληλα, η Σελήνη στο Ζυγό σε κάνει πιο φιλόδοξο και διαχειρίζεσαι τις συνεργασίες σου διπλωματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Τετάρτη έφτασε και φέρει την τριπλή σύνοδο μεταξύ Ερμή, Ήλιου και Κρόνου στους Ιχθείς. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι αποκτάς μία πολύ σοβαρή προσέγγιση σε ζητήματα ψυχολογίας και υλικής ασφάλειας. Φροντίζεις τα αποκτήματά σου και κοιτάζεις διεξόδους που θα ενδυναμώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Η Σελήνη από το Ζυγό πολλαπλασιάζει τα θετικά σου συναισθήματα και ο δυναμισμός σου σε βοηθά να ξεπεράσεις αμφιβολίες.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, η Τετάρτη σήμερα είναι πολλά υποσχόμενη, μονάχα εφόσον βάλεις κι εσύ το χεράκι σου! Η σύνοδος μεταξύ Ερμή, Ηλίου και Κρόνου στο δικό σου ζώδιο σε ωθεί να ωριμάσεις λίγο απότομα, μέσα από εμπόδια που συναντάς σε προσωπικά κι επαγγελματικά. Ανάπτυξε πειθαρχία και θα καταφέρεις πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά και μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιο κληρονομικό θέμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...