Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
22.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

Οι προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Σήμερα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου που ρίχνει φως στον τομέα που αφορά την κοινωνική σου ζωή και την σχέση που έχεις με τους φίλους. Ολοκληρώνεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον και είναι αυτοί που τάσσονται υπέρ σου και σε στηρίζουν. Πάνω από όλα σε ευχαριστεί η παρέα τους και επιθυμείς να περάσεις χρόνο μαζί τους. Το αρμονικό τρίγωνο του Άρη με τον Δία σε βοηθά να ρυθμίσεις τα εργασιακά, επιδιώκοντας καλύτερες συνθήκες και αύξηση του εισοδήματος.

Ταύρος

Ταύρε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Η σημερινή Πανσέληνος που εγκαινιάζει τον Αύγουστο, στρέφει το ενδιαφέρον σου στη καριέρα και την επαγγελματική άνοδο. Σε ενδιαφέρει να καταξιωθείς και να αναγνωριστείς στο περιβάλλον της δουλειάς. Η συνέπεια και η οργανωτικότητα που έχεις επιδείξει εδώ και καιρό θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, θα βοηθήσει να επεκταθείς να αναπτυχθείς και να προβληθείς. Οι επιδιώξεις επιτυγχάνονται και οι φιλοδοξίες στέφονται με επιτυχία.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Δίδυμος

Δίδυμε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα σε εστιάζει σε θέματα που άπτονται της προσωπικής επέκτασης, της ανάπτυξης και της επιθυμίας για ελευθερία. Ολοκληρώνεις ένα κύκλο σπουδών μετά από πολλές προσπάθειες και πολύ χρόνο που διέθεσες για να τα καταφέρεις. Τώρα θα εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και θα επιδιώξεις καλύτερη δουλειά. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις τα προβλήματα με την οικογένεια, αλλά μην το παρακάνεις με «συγγνώμες» και «απολογίες».

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Καλό Μήνα! Σήμερα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου που εγκαινιάζει τον πιο ξένοιαστο μήνα του Καλοκαιριού τον Αύγουστο. Παρόλα αυτά εσύ μόνο ξένοιαστος δεν είσαι την πρώτη μέρα του μήνα. Είσαι εσωστρεφής, και αποζητάς την μοναχικότητα. Γενικά σε επηρεάζουν τα φεγγάρια, αφού η Σελήνη είναι κυβερνήτης σου. Έτσι και τώρα δεν θα αποφύγεις τις τάσεις μελαγχολίας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία όμως θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον πεσιμισμό, φέρνοντας προτάσεις για έξοδο με φιλική παρέα.

Λέων

Λέοντα μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Ο Αύγουστος ανοίγει αυλαία με μια λαμπερή Πανσέληνο στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, τον Υδροχόο. Εσύ τώρα θα νιώσεις την ενέργεια του περιβάλλοντος πολύ πιο έντονα, λόγω του φεγγαριού που σε κάνει συναισθηματικό και ευαίσθητο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φωτίζονται και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους σημαντικούς ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία σε βοηθά να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου σε υλικό επίπεδο, αλλά και να αισθανθείς την σιγουριά, την αισιοδοξία για το μέλλον.

Παρθένος

Φίλε μου αγαπημένε Παρθένε, Καλό Μήνα! Η πρώτη μέρα του Αυγούστου χαρίζει ένα ολόγιομο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Μπορεί να είναι όμορφο και λαμπερό αλλά για σένα δεν είναι πολύ ρομαντικό. Πρακτικός όπως είσαι τι άλλο θα σου φέρει αγαπημένε μου εκτός από δουλειές και υποχρεώσεις. Οπότε εκμεταλλεύεσαι την θετική ημέρα για να βάλεις σε τάξη και να οργανώσεις τις εκκρεμότητες. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε κάνει ανυπόμονο για να τελειώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εξάλλου το τρίγωνο του με τον Δία θα σε βοηθήσει να τακτοποιηθείς.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού και ξεκινά με την όμορφη Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι το πιο καυτό και ερωτικό φεγγάρι για σένα και σε εστιάζει αποκλειστικά σε φλερτ, γνωριμίες, έρωτες και διασκεδάσεις. Είσαι κοινωνικός, εξωστρεφής και αυθόρμητος. Αφιερώνεις χρόνο στους φίλους, στα παιδιά και στην καλοπέραση. Ενδεχομένως είναι περίοδος διακοπών και το απολαμβάνεις. Το θετικό τρίγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να φέρει λύση σε ένα οικονομικό θέμα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει την αυλαία του τελευταίου καλοκαιρινού μήνα. Είναι ένα ρομαντικό φεγγάρι που εσύ θέλεις να το απολαύσεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Φίλοι και οικεία πρόσωπα θα σε συντροφεύσουν στο σπίτι και η βεράντα είναι μια καλή επιλογή για δείπνο και ρομάντζο. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία φέρνει κοντά σου τα άτομα που επιθυμείς και η βραδιά προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Τοξότης

Φίλε μου αγαπημένε Τοξότη, Καλό Μήνα! Ο Αύγουστος ξεκινά με ένα πανέμορφο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η Πανσέληνος σε ωθεί σε εξωστρέφεια, σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Ποιος τη χάρη σου φίλε μου Τοξότη αν και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για σένα, αφού είναι η φύση σου. Βόλτες λοιπόν με τους φίλους, τις παρέες και άπειρες συζητήσεις μαζί τους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες της δουλειάς, ώστε να καταφέρεις να εξοικονομήσεις ελεύθερο χρόνο.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Ο Αύγουστος ανοίγει τη αυλαία με μια λαμπερή Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και σε εστιάζει στα χρήματα και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ρομαντικό δεν το λες όλο αυτό αλλά εσύ αυτή τη στιγμή έχεις άλλα να σκεφτείς. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία δεν σε αφήνει έτσι και φέρνει από εκεί που δεν το περιμένεις το ερωτικό στοιχείο που θα σε βάλει στην πρίζα να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να απολαύσεις τούτη την Πανσέληνο.

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα ξεκινήσει προσφέροντας ένα τέλειο ολόγιομο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιο σου. Το φως της Πανσελήνου στρέφεται πάνω σου και σε φωτίζει. Δεν περνάς απαρατήρητος και εκπέμπεις λάμψη, γλύκα, οικειότητα και μαγνητισμό. Γίνεσαι ρομαντικός και ευαίσθητος, κάτι που δεν σου συμβαίνει συχνά μιας και δεν είναι στη φύση σου αυτές οι ιδιότητες. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία βγάζουν στην επιφάνεια κρυφούς πόθους. Βελτιώνουν την αίσθηση της ανασφάλειας, αφού έχεις αρωγό την οικογένεια και αποκτάς σιγουριά.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Ξεκινά ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού φέρνοντας μια ερωτική Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό το φεγγάρι σε κλείνει σε εσωστρέφεια και η βασική σου επιθυμία είναι να μείνεις μέσα και να το απολαύσεις από το χώρο του σπιτιού και μόνος. Αποζητάς την χαλάρωση και την ηρεμία μετά από μια κουραστική μέρα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία δεν συμφωνεί με σένα και σε προτρέπει σε έξοδο. Είναι η μαγική στιγμή που σε ξεσηκώνει από τον καναπέ και σε βγάζει έξω για να απολαύσεις το φεγγάρι.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...