Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είναι Τρίτη και θεωρείται από τις πολύ ευνοϊκές μέρες για σένα. Ο Ερμής συμπορεύεται μαζί με την Αφροδίτη και σε εστιάζουν στον πιο ευχάριστο τομέα που αφορά τους έρωτες, τα παιδιά, τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα, τα ταλέντα και τα χόμπι. Γενικότερα εκφράζει την χαρά της ζωής. Όλα τα παραπάνω θα σε απασχολήσουν θετικά. Η Σελήνη που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου και το γλυκό εξάγωνο της με τους Ερμή και Αφροδίτη, ευνοεί τις συντροφικές, ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες.

Ταύρος

Ρισκάρεις οικονομικά για να προωθήσεις τα ταλέντα σου και είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις. Έχεις τονισμένη αυτοπεποίθηση και τίποτα δεν σε σταματά.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη θα σχηματίσει ένα όμορφο επιβοηθητικό εξάγωνο με τους συμπορευόμενους Ερμή και Αφροδίτη. Πολύ ευνοϊκή μέρα για σένα που ανεβάζεις ταχύτητες σε επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις. Επίσης δεν θα προλαβαίνεις να συναντάς τους φίλους και να κάνεις συζητήσεις επί παντός επιστητού. Λαμβάνεις χαρούμενες ειδήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα για προσκλήσεις. Σήμερα είσαι περισσότερο γενναιόδωρος, εκφραστικός και αυθόρμητος οπότε όλοι κρέμονται από τα χείλη σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και σχηματίζεται στον ουρανό το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν και θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου είναι τα οικονομικά και τα οικογενειακά. Τα δύο αυτά έχουν να κάνουν κατά βάση με την σταθερότητα της ζωής σου, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή που νιώθεις ασφαλής και σίγουρος, με τονισμένη αυτοπεποίθηση.

Λέων

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Οι δυο τους βέβαια βρίσκονται στο ζώδιο σου και η συνάντηση τους γίνεται στο σπίτι σου. Είναι μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία που σε κάνει περιζήτητο στις παρέες και στο συγγενικό περιβάλλον. Ανοίγεις τον κύκλο γνωριμιών και στη ζωή σου μπαίνουν καινούργια φιλικά, ή ερωτικά άτομα. Δέχεσαι προσκλήσεις για εξόδους!

ζώδια 25 Ιουλίου

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τους συνοδοιπόρους, τον Ερμή και την Αφροδίτη. Θετικά τα νέα στα οικονομικά τα οποία σου εξασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Παρόλα αυτά σήμερα θα απολαύσεις την χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρει το σπίτι. Δεν είναι ότι νιώθεις κουρασμένος και θες να αναπαυθείς, αλλά έχεις αυτήν την περίεργη αίσθηση της γλυκιάς κόπωσης που προέρχεται μετά από ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά ψωνίζοντας.

Ζυγός

Ζυγέ μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο, με τους Ερμή και Αφροδίτη. Είναι πολύ θετικά τα πράγματα για σένα με εξελίξεις που σε βοηθούν. Για αρχή έχεις την τύχη με το μέρος σου, σε νέα προσωπικά ξεκινήματα. Μπορεί να είναι επαγγελματικά, ερωτικά, οικονομικά, κτλ. Τα σχέδια που είχαν κολλήσει τώρα παίρνουν μπρος και υλοποιούνται. Κάνεις ανοίγματα και παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον. Φίλοι σε στηρίζουν και τάσσονται υπέρ σου.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τους συνταξιδιώτες τον Ερμή και την Αφροδίτη. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά όπου αναμένονται θετικές εξελίξεις. Η κοινωνική ζωή αποκτά ανοδική πορεία και τα βήματα σου γίνονται με σταθερότητα. Είσαι σίγουρος για την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει. Κάποιες σκιές του παρελθόντος που κάνουν την εμφάνιση τους είναι για να τις δεις κατάματα και να τις αντιμετωπίσεις. Αφορούν κυρίως τα ερωτικά.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με το «δίδυμο» της αρμονικής επικοινωνίας την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι μια πολύ θετική όψη μεταξύ δύο καλών πλανητών που συνεργάζονται πολύ καλά. Αυξάνεται η επιθυμία για επέκταση των οριζόντων με τάσεις ανεξαρτησίας. Τα σχέδια παρουσιάζουν μεταβολή και μπαίνουν σε σωστότερη βάση. Είναι η στιγμή που σε πιάνει η επιθυμία να ανακαλύψεις τον κόσμο και να ταξιδέψεις σε εξωτικούς προορισμούς. Τα όνειρα σου μην τα φοβάσαι, γιατί όσο ανέφικτα και αν φαίνονται στο τέλος τα πραγματοποιείς.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το θετικό εξάγωνο της με τους Ερμή και Αφροδίτη, που σε ευνοεί σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών, καριέρας. Παράλληλα ανεβαίνει το ηθικό σου από την ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών. Έχεις την ικανότητα να επεξεργάζεσαι πληροφορίες που δεν είναι ξεκάθαρες και διάφανες μέσα στο χώρο της δουλειάς. Η διαίσθηση και το ισχυρό ένστικτο σε οδηγεί σε ανώτερα επίπεδα εξέλιξης. Οι ανώτεροι σε υπολογίζουν και τυγχάνεις ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη που βρίσκονται απέναντι σου. Είσαι ευνοημένος σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επαφών με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θέλουν να σε βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, επαγγελματικά, ακόμα και οικονομικά, για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα σχέδια σου ευοδώνονται και αυτό σε ικανοποιεί αφάνταστα.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Τρίτη και σχηματίζεται το αρμονικό εξάγωνο της Σελήνης, με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Σε ευνοεί αυτή η όψη σε θέματα της καθημερινότητας, όπου εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον σου. Η δουλειά είναι σημαντικό μέρος της ζωής και καταλαμβάνει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σου. Οι δουλειές που έχεις αναλάβει διεξάγονται με μεγαλύτερη ευκολία και δεν πιέζεσαι όσο παλιότερα. Παράλληλα η επιπλέον εργασία, δίνει την ευκαιρία να εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...