Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
20.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 29 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, Τρίτη σήμερα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του επαναστατικού Υδροχόου. Σε ενδιαφέρει το κοινωνικό στάτους, η αναγνώριση και η προσφορά στους ομοϊδεάτες συμπολίτες σου. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη φαινομενική του κίνηση. Γίνεσαι κτητικός ως προς τους φίλους και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Με τα οικονομικά έχεις πρόβλημα από ατακτοποίητα χρέη και βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες.

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σε εστιάζει στην καριέρα και την επαγγελματική καταξίωση. Εκεί βρίσκεται το μυαλό σου και η σκέψη σου. Ο ανατρεπτικός Ουρανός που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιο σου εδώ και αρκετό καιρό, γυρίζει ανάδρομος. Μπαίνεις στην διαδικασία αναθεωρήσεων τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σχέσεων. Διανύεις περίοδο βαθιάς αναδιάρθρωσης των σημαντικών τομέων της ζωής σου.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του εκκεντρικού Υδροχόου. Είναι μια θέση συμβατή ως προς το ζώδιο σου, που σε απελευθερώνει από τα κλασικά μοτίβα και στερεότυπα. Είσαι εξωστρεφής, κοινωνικός αλλά αποφεύγεις την οποιαδήποτε δέσμευση. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπαίνεις σε περίοδο βαθιάς περισυλλογής αφήνοντας κατά μέρους τις κοινωνικές εκδηλώσεις που δεν σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αλλάζεις πορεία!

Καρκίνος

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του ιδιόρρυθμου Υδροχόου κι εσύ είσαι εσωστρεφής και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σε έχει πιάσει η επιθυμία να ασχοληθείς με τα μυστήρια της ζωής και του κόσμου όλου. Ο Ουρανός όμως που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε κάνει να σκεφτείς καλύτερα και να βγεις από το καβούκι σου. Διεκδικείς τα δικαιώματα σου και μπαίνεις μπροστά στην μάχη των συμφερόντων σου. Αυτό προκύπτει μετά από αναθεώρηση στόχων και φιλοδοξιών.

Λέων

Λέοντα μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου στον αντισυμβατικό Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου. Ο Κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός γυρίζει πίσω σε ανάδρομη πορεία και δεν αντέχεις την καταπίεση από κανένα. Σπας δεσμά κανόνες και πρέπει με εκκεντρικό τρόπο.

Παρθένος

Παρθένε μου αγαπημένε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις. Βρίσκεις ευφάνταστες λύσεις για να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες και να απεγκλωβιστείς. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του και σε βγάζει από την μίζερη ρουτίνα. Κάνεις σχέδια για το μέλλον και υλοποιείς ένα όνειρο που σχετίζεται με σπουδές ή ταξίδι.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του ανατρεπτικού Υδροχόου και σε διακατέχει η επιθυμία να βγεις και να γλεντήσεις μέχρι το πρωί. Σήμερα θες να ρουφήξεις την ζωή και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Ουρανός κυβερνήτης του Υδροχόου μπαίνει σε φάση ανάδρομης πορείας και σε τραβάει από όλα αυτά τα ωραία. Ζητά να στραφείς στον ψυχικό σου κόσμο και να δεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει τελικά.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, σήμερα που είναι Τρίτη και η Σελήνη διανύει τον απρόβλεπτο Ουρανό εσύ αποζητάς την απομόνωση και την εσωστρέφεια. Δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με πολλά πράγματα, λόγω μειωμένης ενέργειας. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη κίνηση του και κάνεις επαναξιολόγηση των σχέσεων με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να διακόψεις με κάποιους από αυτούς που δεν έχεις πολλά κοινά.

Τοξότης

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ιδιοφυές ζώδιο του Υδροχόου. Αυξάνεις την επικοινωνία και αναπτύσσεις διαλόγους με το στενό περιβάλλον ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός, επιστρέφει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και βλέπεις ότι η καθημερινότητα σε εξαντλεί και οι πολλές συναναστροφές σε κουράζουν. Χρειάζεσαι ξεκούραση, τόνωση του οργανισμού και διακοπή κακών συνηθειών.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου που σε εστιάζει στα χρήματα, ξεψαχνίζοντας τον τραπεζικό λογαριασμό να δεις πόσα έχεις και τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά το ταξίδι προς τα πίσω με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Αναθεωρείς και δεν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα χρήματα αφού «μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε»….το ρίχνεις στα γλέντια και την καλοπέραση.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο σε κάνει πρωταγωνιστή της μέρας. Θέλεις να συνδεθείς με τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός έχει άλλες διαθέσεις γυρνά ανάδρομος και σε εστιάζει θες δεν θες στα θέματα του σπιτιού. Αν επιθυμείς ανακαίνιση ή μετακόμιση τώρα είναι η ευκαιρία που έψαχνες.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα που είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του ιδεαλιστή Υδροχόου, διαισθάνεσαι ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη σου και γι’ αυτό θέλεις να απομονωθείς στην ασφάλεια του σπιτιού. Μαθαίνεις τα λόγια που έχουν γίνει εν αγνοία σου. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, και σε βγάζει εκτός εαυτού. Ότι έχεις μάθει και σε έχει πειράξει θέλεις να το επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον. Προσοχή στα κουτσομπολιά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...