Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη οι πλανητικές όψεις είναι αντιφατικές. Το πρωί παρατηρούμε την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου να επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Προσπαθείς να εξασφαλίσεις το βιοποριστικό κομμάτι αλλά η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, σε βάζει σε απρόβλεπτα έξοδα. Το απόγευμα το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, φέρνει ταυτόχρονα έσοδα από την εργασία σου που σε ανακουφίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου. Είσαι ανοικτός, δεκτικός στις ανάγκες του περιβάλλοντος και στους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Μη ξεχνάς όμως ότι βρίσκεται και ο Ουρανός στο ζώδιο σου και η συνάντηση του με την Σελήνη, προκαλεί αναταραχές στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα ευτυχώς το σκηνικό αλλάζει και το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Πλούτωνα και της Σελήνης, σε ταξιδεύει νοερά προς εξωτικούς προορισμούς και ξεχνάς τα προβλήματα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για σένα φίλε μου Δίδυμε σήμερα είναι Τρίτη κι η μέρα δεν ξημέρωσε καλά. Δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεββάτι δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα κουραστικό. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου μειώνει την ενέργεια και σε κάνει εσωστρεφή. Η σύνοδος της με τον Ουρανό προσπαθεί να σε ξυπνήσει. Φτάνοντας στο απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εισέρχεσαι σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Το σύμπαν σε βοηθά να εντοπίσεις τα αδύνατα σημεία του χαρακτήρα σου και να τα δυναμώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Έχεις ήδη ξεκινήσει από το πρωί κάνοντας πλάνα. Επιθυμείς να βρεθείς με τους φίλους, αλλά η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δεν στα φέρνει όπως θέλεις κα τα σχέδια ανατρέπονται. Μπορείς να ελπίζεις σε συναντήσεις και κοινωνικές επαφές μαζί τους μετά το απόγευμα, που η Σελήνη θα τριγωνίσει τον Πλούτωνα. Η παρέα είναι εκεί στο γνωστό στέκι και σε περιμένει να περάσεις μερικές όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου που μιλάει μόνο για δουλειά και καριέρα. Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά νέα από την εργασία και από τους εργοδότες. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε αναγκάζει να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες της δουλειάς μόνο που τώρα γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και δεν σου προκαλούν άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου εσύ σήμερα βρίσκεσαι αλλού και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από την καλοπέραση σου. Μην νιώθεις ενοχές γιατί το αξίζεις! Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, σε ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και η σύνοδος της με τον Ουρανό τα κάνει επιτακτική ανάγκη. Διόλου απίθανο να αποφασίσεις ξαφνικά την απόδραση σου με το πρώτο φως της ημέρας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ο στόχος για ταξίδι, καλοπέραση και διασκέδαση επιτυγχάνεται.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου που κινείται τις πρωινές ώρες, κάνοντας ταυτόχρονα σύνοδο με τον Ουρανό, σε κλείνει μέσα αναλύοντας τα προσωπικά σου συναισθήματα. Παρόλο που η διεργασία είναι μυστική, εσωτερική δεν σε προβληματίζει. Πρέπει να την υποστείς αφού σε αφυπνίζει. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες, σε βοηθά να εντοπίσεις τα λάθη του παρελθόντος και να τα διορθώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη που η Σελήνη βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο σε προκαλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον στα άτομα που συνδιαλέγεσαι στην καθημερινότητα σου. Πράγματι ο Ουρανός που είναι μαζί με την Σελήνη τις πρωινές ώρες, δείχνει πως σε ξαφνιάζει η προκλητική συμπεριφορά συνανθρώπων. Από το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ανακτάς την χαμένη εμπιστοσύνη στους αγαπημένους ανθρώπους και επικοινωνείς ξανά μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου που κινείται βγάζει μια βαρετή καθημερινότητα που πρέπει να ασχοληθείς. Ο Ουρανός σε σύνοδο με την Σελήνη φέρνει λύσεις μετά από ανατροπές στο πρόγραμμα τις πρώτες πρωινές ώρες. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη τριγωνίζει τον Πλούτωνα και ικανοποιείσαι από τους καρπούς που αποφέρει η δουλειά. Καλύπτεσαι ηθικά και οικονομικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αγαπημένε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου που κάνει τη μέρα πολύ ερωτική και ιδιαίτερα το πρωινό. Η σύνοδος της με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά ερωτικά καρδιοχτύπια και ευχάριστες ενασχολήσεις με τα παιδιά και τα χόμπι σου. Το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, αναλαμβάνεις τον ρόλο του εμψυχωτή του πάρτι της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, που αυτό για σένα σημαίνει κλείσιμο στο σπίτι και μοναχικότητα. Το πρωί η συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό, πάει κάτι να κάνει για να σε βγάλει προς τα έξω αλλά πριν το καταλάβεις έρχεται το απόγευμα. Τότε σχηματίζει η Σελήνη τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αντιλαμβάνεσαι πως μια χαρά σου ταιριάζει η θαλπωρή του σπιτιού.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, έφθασε η Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου που ακούς συνέχεια να χτυπά το τηλέφωνο σου και να σε ψάχνουν όλοι για συνάντηση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει νέα και ειδήσεις που σε ξαφνιάζουν και ανατρέπουν το πρόγραμμα σου, όλο το πρωί. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σταθεροποιείται η μέρα με φιξαρισμένες συναντήσεις χωρίς ανατροπές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...
Δολοφονήθηκε η Μέριλιν;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαΐου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το “Happy Birthday” για τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1962...Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι, στο πάρτι γενέθλιων του. Εκείνο το καλοκαίρι η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...