Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
32.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 8 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις. Πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Ήλιο που μπλοκάρει τα συναισθήματα σε σχέση με τις επιθυμίες. Το συναίσθημα θέλει στοργή και αφοσίωση που επιτυγχάνεται με την ασφάλεια που σου προσφέρει η οικονομική ευμάρεια και η επιθυμία σου είναι να βγεις και να ξοδέψεις και το τελευταίο ευρώ για να περάσεις καλά. Ταυτόχρονα η Σελήνη τριγωνίζει τον Άρη βοηθώντας να αποκτήσεις αυτά που θες μέσα από την δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και παράλληλα τρίγωνο με τον Άρη. Την στιγμή που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου θα την διαχειριστείς καλύτερα σε ότι αφορά την οικογένεια σου. Έχεις αναλάβει ευθύνες κι έχεις φορτωθεί όλο το βάρος και τα προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος στους ώμους σου. Δες το αλλιώς και μην αγχώνεσαι. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ξεμπλοκάρει τα πράγματα και φέρνει ισορροπία. Ασχολείσαι με τα αισθηματικά που πάνε καλύτερα από όλες τις απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα που είναι Τρίτη η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις εντελώς αντιφατικές μεταξύ τους. Ο σχηματισμός του τετραγώνου με τον Ήλιο ανασύρει στην επιφάνεια αναμνήσεις από το παρελθόν και φέρνει δυσάρεστες μνήμες με σκοπό να βάλεις ένα οριστικό τέλος. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη φέρνοντας θετικές εξελίξεις στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Συζητήσεις με τους γονείς για περιουσιακά ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις και πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Ήλιο και το τρίγωνο της με τον Άρη. Η Σελήνη ως κυβερνήτης σου γνωρίζεις ότι φέρνει κυκλοθυμία εξαιτίας του υπερβολικού συναισθήματος που εκλύεται. Η δυσκολία της ημέρας είναι ότι ενώ οι επιθυμίες σου εστιάζονται στην επίτευξη των στόχων και στα όνειρα, τα οικονομικά δεν βγαίνουν ώστε να τα υλοποιήσεις. Στις επιδιώξεις σου θα βοηθήσει ένα φιλικό άτομο που πιστεύει σε σένα και στις ικανότητες σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο εντελώς αντιφατικές όψεις που μπλοκάρουν τις επιθυμίες που έχεις σε σχέση με τις ανάγκες που χρειάζεσαι. Ο Ήλιος λάμπει από το ζώδιο σου αλλά ο σχηματισμός του τετραγώνου με την Σελήνη φέρνει εμπόδια στην προβολή της κοινωνικής ζωής και της καριέρας σου. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη και σε ευνοεί στην επίτευξη στόχων, σχεδίων και φιλοδοξιών. Μετά από αυτό θα νιώσεις την πολυπόθητη ασφάλεια που δικαιούσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις που περιπλέκει λίγο την κατάσταση. Οι ανάγκες σου με τις επιθυμίες σου δεν συμβαδίζουν και αυτό φαίνεται από το τετράγωνο της με τον Ήλιο και παράλληλα το τρίγωνο της με τον Άρη. Ένα σχέδιο για ταξίδι που θα επεκτείνει τους ορίζοντες σου ματαιώνεται λόγω εμποδίων που παρουσιάζονται από το παρελθόν. Κάτι δεν έχεις σκεφτεί καλά. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου δυναμιτίζει τα θέλω σου και παίρνεις φόρα σαρώνοντας το κάθε εμπόδιο.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 8 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις που είναι μια θετική και μια αρνητική που δείχνουν ότι δεν συμβαδίζουν οι ανάγκες με τις επιθυμίες σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο φανερώνει το άγχος που σε διακατέχει σε σχέση με τα όνειρα και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Βλέπεις ότι δύσκολα πραγματοποιούνται. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον πλανήτη της δράσης τον Άρη σε παρακινεί να ρίξεις «μαύρη πέτρα» σε ένα σκοτεινό παρελθόν και να χαράξεις μια νέα πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο εντελώς αντιφατικές όψεις. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο, μπλοκάρει την επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις και να βρεθείς σε επαγγελματική εκδήλωση. Φαίνεται ότι δεν τα πας καλά με ένα συνεργάτη και θα αποφύγεις να βρεθείς σε αντιπαράθεση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σε ωθεί στη επιδίωξη των στόχων και των φιλόδοξων σχεδίων σου. Φίλοι στο πλευρό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και σε μπερδεύει γιατί επιθυμείς να κάνεις ένα ταξίδι μακρινό και να εξελίξεις την ζωή σου ενώ έχεις ανάγκη να εργαστείς για να βγάλεις χρήματα που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον να το πραγματοποιήσεις. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον πλανήτη της δράσης τον Άρη που σε παρακινεί να κυνηγήσεις την καριέρα και να πετύχεις στους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το τετράγωνο με τον Ήλιο που φαίνεται να επιθυμείς την αναμόχλευση του παρελθόντος άνευ λόγου και αιτίας. Απλά θέλεις να δεις αν υπάρχει φωτιά κρυμμένη μέσα στις στάχτες. Η ανάγκη σου όμως είναι να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Άρη που σε πριμοδοτεί για ταξίδια, περιπλανήσεις και εμπειρίες. Σπουδές προωθούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις που σε μπλοκάρουν και σε μπερδεύουν. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της με τον Ήλιο που δείχνει την επιθυμία σου να βρεθείς με τον σύντροφο, την παρέα και να κοινωνικοποιηθείς, ενώ η ανάγκη να παραστείς στην οικογένεια είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείς να τους αφήσεις μόνους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σε ωθεί στην επιδίωξη και στην απαίτηση του μεριδίου που σου αναλογεί από την οικογενειακή περιουσία.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις που είναι αντιφατικές και δείχνουν το έντονο μπλοκάρισμα. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της με τον Ήλιο που φανερώνει την επιθυμία σου να ασχοληθείς με την εργασία σου και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και από την άλλη να έχεις την ανάγκη για εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και φλερτ. Το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου και μπερδεύεσαι. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που σε ωθεί να συναναστραφείς με τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά στην ζωή σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς...

Τζένη Καρέζη: Δείτε την σπάνια φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο, Ζάχο Χατζηφωτίου

Σε μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram, η Τζένη Καρέζη απολαμβάνει τον καφέ της στη «Μεγάλη Βρετανία» με τον...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις που θέσατε πριν από μια εβδομάδα. Αυτή η ενέργεια θα...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3...

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ κυριαρχεί η επιθυμία για επαφή και αρμονία. Στη διάρκεια της...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας...

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι πρέπει να είναι τέλειες και ανάψτε λίγη διασκέδαση μέσα τους....

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου: Αιγόκεροι, έρχονται αποκαλύψεις για τις σχέσεις σας

Κριός Αν τρέχεις σαν τρελός για να πετύχεις τους στόχους σου, ίσως να έχεις παραμελήσει τη ρουτίνα σου, οπότε αυτή είναι μια παύση για να...
Μαίρη Κουάντ, επανάσταση, μόδα, μίνι,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 Ιουλίου επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1964...Η Μαίρη Κουάντ προκαλεί επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία. Η Μαίρη Κουάντ γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1934 στο Λονδίνο και ήταν κόρη Ουαλών εκπαιδευτικών. Φοίτησε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι...