Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
25 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 8 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις. Πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Ήλιο που μπλοκάρει τα συναισθήματα σε σχέση με τις επιθυμίες. Το συναίσθημα θέλει στοργή και αφοσίωση που επιτυγχάνεται με την ασφάλεια που σου προσφέρει η οικονομική ευμάρεια και η επιθυμία σου είναι να βγεις και να ξοδέψεις και το τελευταίο ευρώ για να περάσεις καλά. Ταυτόχρονα η Σελήνη τριγωνίζει τον Άρη βοηθώντας να αποκτήσεις αυτά που θες μέσα από την δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και παράλληλα τρίγωνο με τον Άρη. Την στιγμή που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου θα την διαχειριστείς καλύτερα σε ότι αφορά την οικογένεια σου. Έχεις αναλάβει ευθύνες κι έχεις φορτωθεί όλο το βάρος και τα προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος στους ώμους σου. Δες το αλλιώς και μην αγχώνεσαι. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ξεμπλοκάρει τα πράγματα και φέρνει ισορροπία. Ασχολείσαι με τα αισθηματικά που πάνε καλύτερα από όλες τις απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα που είναι Τρίτη η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις εντελώς αντιφατικές μεταξύ τους. Ο σχηματισμός του τετραγώνου με τον Ήλιο ανασύρει στην επιφάνεια αναμνήσεις από το παρελθόν και φέρνει δυσάρεστες μνήμες με σκοπό να βάλεις ένα οριστικό τέλος. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη φέρνοντας θετικές εξελίξεις στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Συζητήσεις με τους γονείς για περιουσιακά ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις και πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Ήλιο και το τρίγωνο της με τον Άρη. Η Σελήνη ως κυβερνήτης σου γνωρίζεις ότι φέρνει κυκλοθυμία εξαιτίας του υπερβολικού συναισθήματος που εκλύεται. Η δυσκολία της ημέρας είναι ότι ενώ οι επιθυμίες σου εστιάζονται στην επίτευξη των στόχων και στα όνειρα, τα οικονομικά δεν βγαίνουν ώστε να τα υλοποιήσεις. Στις επιδιώξεις σου θα βοηθήσει ένα φιλικό άτομο που πιστεύει σε σένα και στις ικανότητες σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο εντελώς αντιφατικές όψεις που μπλοκάρουν τις επιθυμίες που έχεις σε σχέση με τις ανάγκες που χρειάζεσαι. Ο Ήλιος λάμπει από το ζώδιο σου αλλά ο σχηματισμός του τετραγώνου με την Σελήνη φέρνει εμπόδια στην προβολή της κοινωνικής ζωής και της καριέρας σου. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη και σε ευνοεί στην επίτευξη στόχων, σχεδίων και φιλοδοξιών. Μετά από αυτό θα νιώσεις την πολυπόθητη ασφάλεια που δικαιούσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις που περιπλέκει λίγο την κατάσταση. Οι ανάγκες σου με τις επιθυμίες σου δεν συμβαδίζουν και αυτό φαίνεται από το τετράγωνο της με τον Ήλιο και παράλληλα το τρίγωνο της με τον Άρη. Ένα σχέδιο για ταξίδι που θα επεκτείνει τους ορίζοντες σου ματαιώνεται λόγω εμποδίων που παρουσιάζονται από το παρελθόν. Κάτι δεν έχεις σκεφτεί καλά. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου δυναμιτίζει τα θέλω σου και παίρνεις φόρα σαρώνοντας το κάθε εμπόδιο.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 8 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις που είναι μια θετική και μια αρνητική που δείχνουν ότι δεν συμβαδίζουν οι ανάγκες με τις επιθυμίες σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο φανερώνει το άγχος που σε διακατέχει σε σχέση με τα όνειρα και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Βλέπεις ότι δύσκολα πραγματοποιούνται. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον πλανήτη της δράσης τον Άρη σε παρακινεί να ρίξεις «μαύρη πέτρα» σε ένα σκοτεινό παρελθόν και να χαράξεις μια νέα πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο εντελώς αντιφατικές όψεις. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο, μπλοκάρει την επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις και να βρεθείς σε επαγγελματική εκδήλωση. Φαίνεται ότι δεν τα πας καλά με ένα συνεργάτη και θα αποφύγεις να βρεθείς σε αντιπαράθεση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σε ωθεί στη επιδίωξη των στόχων και των φιλόδοξων σχεδίων σου. Φίλοι στο πλευρό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και σε μπερδεύει γιατί επιθυμείς να κάνεις ένα ταξίδι μακρινό και να εξελίξεις την ζωή σου ενώ έχεις ανάγκη να εργαστείς για να βγάλεις χρήματα που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον να το πραγματοποιήσεις. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον πλανήτη της δράσης τον Άρη που σε παρακινεί να κυνηγήσεις την καριέρα και να πετύχεις στους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το τετράγωνο με τον Ήλιο που φαίνεται να επιθυμείς την αναμόχλευση του παρελθόντος άνευ λόγου και αιτίας. Απλά θέλεις να δεις αν υπάρχει φωτιά κρυμμένη μέσα στις στάχτες. Η ανάγκη σου όμως είναι να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Άρη που σε πριμοδοτεί για ταξίδια, περιπλανήσεις και εμπειρίες. Σπουδές προωθούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις που σε μπλοκάρουν και σε μπερδεύουν. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της με τον Ήλιο που δείχνει την επιθυμία σου να βρεθείς με τον σύντροφο, την παρέα και να κοινωνικοποιηθείς, ενώ η ανάγκη να παραστείς στην οικογένεια είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείς να τους αφήσεις μόνους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σε ωθεί στην επιδίωξη και στην απαίτηση του μεριδίου που σου αναλογεί από την οικογενειακή περιουσία.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις που είναι αντιφατικές και δείχνουν το έντονο μπλοκάρισμα. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της με τον Ήλιο που φανερώνει την επιθυμία σου να ασχοληθείς με την εργασία σου και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και από την άλλη να έχεις την ανάγκη για εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και φλερτ. Το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου και μπερδεύεσαι. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που σε ωθεί να συναναστραφείς με τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά στην ζωή σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ χρήμα

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...