Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο προμηνύει μια ημέρα γεμάτη εντάσεις και προκλήσεις, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές αξίες και τις φιλοδοξίες σου. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις αναταραχές ή αποκαλύψεις που θα σε προκαλέσουν να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου στα προσωπικά και τα οικονομικά. Η σημερινή πρόβλεψη συνιστά υπομονή και ευελιξία, καθώς η αντιμετώπιση των προκλήσεων απαιτεί στρατηγική σκέψη και προσαρμογή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο προμηνύει μια ημέρα με ένταση αλλά και δυναμική αλλαγή, ιδίως στα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια. Η συγκεκριμένη όψη αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια βαθιά θέματα εξουσίας και ελέγχου που απαιτούν ανανέωση ή αναθεώρηση. Η σημερινή πρόβλεψη συνιστά να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να αναζητήσεις ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και ανάπτυξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, την Τρίτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο σε επικεντρώνει κατά πάρα πολύ στον τομέα των υποσυνείδητων σκέψεων και των κρυφών σου επιθυμιών. Πρόκειται να αισθανθείς μια αυξημένη ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση ώστε να αντιμετωπίσεις κάποιες βαθιές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Σήμερα παρά τις εσωτερικές συγκρούσεις, η διάθεσή σου παραμένει αισιόδοξη, όπως και η γενικότερη προσέγγιση της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο σε προειδοποιεί προκειμένου να αντιμετωπίσεις προκλήσεις στις κοινωνικές σου σχέσεις και τα οικονομικά σου. Αυτή η ημέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένταση σχετικά με θέματα ισχύος, ελέγχου, ή ακόμα και μετασχηματισμού που επηρεάζουν τις φιλίες σου, προκαλώντας μία αίσθηση ανασφάλειας. Η σημερινή συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να παραμείνεις ανοιχτός στην αλλαγή, διατηρώντας την ψυχραιμία και την ευελιξία στις αποφάσεις σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, η Τρίτη, με την Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο εγκαινιάζει μια ημέρα έντονης εσωτερικής και εξωτερικής αναμέτρησης. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα εξουσίας και ελέγχου, ιδίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά πλαίσια. Είναι μια σημαντική στιγμή για να επαναξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου και το πώς αυτές συνδέονται με τις προσωπικές σου αξίες. Η σημερινή πρόβλεψη συνιστά να αναζητήσεις ισορροπία και να μην επιτρέψεις στις εξωτερικές πιέσεις να σε απομακρύνουν από τα δικά σου ιδανικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο υπογραμμίζει μια ημέρα προκλήσεων αλλά και ευκαιριών για ανάπτυξη. Μπορεί να αντιμετωπίσεις τριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή στην εργασία, προσκαλώντας σε βαθιά αυτοσυνειδησία και αναθεώρηση των μεθόδων που εφαρμόζεις. Είναι ιδανική ημέρα που σου επιτρέπει να εστιάσεις στις πραγματικές σου ανάγκες και να αναζητήσεις ισορροπία μεταξύ των προσωπικών και επαγγελματικών σου στόχων.

προβλεψεισ-ζωδιων-9-4
Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο σου φέρει μια ημέρα έντονων συναισθηματικών και δημιουργικών διεργασιών. Σου γεννώνται προβληματισμοί κι εμπόδια που σχετίζονται με θέματα έκφρασης, δημιουργικότητας και προσωπικών αισθηματικών σχέσεων. Η ημέρα απαιτεί από εσένα να βρεις μία ισορροπία μεταξύ των επιθυμιών σου και των πρακτικών σου αναγκών, ενώ σε προκαλεί να εξελιχθείς μέσα από αλλαγές και μετασχηματισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, η ενέργεια της Σελήνης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο προκαλεί μια ημέρα εντάσεων και αναμετρήσεων, ειδικά σε θέματα σχέσεων και προσωπικής ανάπτυξης. Πρόκειται να αντιμετωπίσεις δύσκολες αποφάσεις ή αλλαγές που αφορούν στενές σχέσεις και οικογενειακά ζητήματα. Γεννιέται η ανάγκη να διαχειριστείς αυτές τις προκλήσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία, καθώς και να εκλάβεις την κάθε δυσκολία ως ευκαιρία για περαιτέρω προσωπική και ψυχολογική ανάπτυξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα Τρίτη, η Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο υποδηλώνει μια μέρα εστιασμένη στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και την επικοινωνία. Μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις ή ανατροπές που σχετίζονται με την εργασία ή τις σπουδές. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ισορροπία και να προσαρμόζεσαι ευέλικτα σε νέες πληροφορίες. Η ημέρα σε καλεί να ενισχύσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρίτη σήμερα, Αιγόκερε και η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα δημιουργικότητας και προσωπικής έκφρασης, που τίθενται σε δοκιμασία. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο σου προκαλεί εμμονές σχετικά με τα οικονομικά και τα ιδανικά σου. Παρουσιάζονται προβλήματα που σχετίζονται με την εσωτερική σου σταθερότητα ή τις αξίες σου. Η σημερινή μέρα απαιτεί ευελιξία, προσαρμοστικότητα και την διατήρηση της ψυχραιμίας σου αντιμετωπίζοντας τυχόν αλλαγές ή απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Τρίτη, με τη Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα σε φέρει αντιμέτωπο με έντονες συναισθηματικές και προσωπικές προκλήσεις. Μπορεί να αισθανθείς πίεση να αναμετρηθείς με βαθιές αλλαγές στον εαυτό σου και στη ζωή σου. Είναι μια στιγμή για αυτοεξέταση, μεταμόρφωση και αναγέννηση. Χρησιμοποίησε αυτήν την ενέργεια για να κάνεις θετικά βήματα προς την αυτοβελτίωση και την ανάπτυξη.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, η ενέργεια της Σελήνης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο προκαλεί εσωτερικές αναστατώσεις φέροντας στην επιφάνεια βαθύτερες σκέψεις από το υποσυνείδητο. Παρά τις προκλήσεις σχετικά με την επικοινωνία και τις θαμμένες σκέψεις έχεις τη δυνατότητα να επανεξετάσεις. Είναι μια ιδανική στιγμή για προσωπική ανακάλυση και βαθιά εσωτερική δουλειά. Η συμβουλή της ημέρας να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία για πνευματική ανάπτυξη, καθώς και να δράσεις στο παρασκήνιο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...