Την ημέρα των γενεθλίων της ΝΔ, θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος

66
Ν.Δ., διαγωνισμός, παρωδία,

Στις 4 Οκτωβρίου το απόγευμα, ημέρα γενεθλίων της ΝΔ, θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Κόμματος, στην οδό Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο.

Η ημερομηνία επελέγη από τον ίδιο τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από εισήγηση του Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου Μιχάλη Μπεκίρη. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισεπριν από τα εγκαίνια να γίνει σε πανηγυρικό κλίμα συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής που προέκυψε από το 10ο Συνέδριο του κόμματος.

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην ιστορική διαδρομή της ΝΔ, από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή έως σήμερα, και την προσφορά της στην χώρα, καθώς όπως συνηθίζει να λέει, «η ΝΔ είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών», ενώ αναμένεται να κηρύξει πανστρατιά για την πορεία προς τη νίκη στις επόμενες εκλογές.

Διαβάστε επίσης:  Η "μαρκησία" του ΥΠΕΘΑ

Στη συνεδρίαση αναμένεται να παραστούν όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, τη συμβολή των οποίων, στον αγώνα προς τη νίκη, θα ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης.

Μέσα σε αυτό το πανηγυρικό κλίμα, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, θα γίνουν και τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ