Τώρα ο Καρανίκας και …γιατρός – Γίνεται επικίνδυνος!

173
Απόψεις, Καρανίκας,

Για άλλη μια φορά προκαλεί με την πολυπραγμοσύνη του ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Καρανίκας, με αναρτήσεις του στο Facebook.

Έχει άποψη για όλους και για όλα για να μην νομίζεται ότι τυχαία είναι σύμβουλος (!) του πρωθυπουργού. Αυτή τη φορά, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τους χρήστες καθώς προτείνει την χρήση κάνναβης αντί για χημειοθεραπεία. Συγκεκριμένα ο κ. Νκαρανίκας χθες ανέβασε στο λογαριασμό του ένα αμφιβόλου προελεύσεως κείμενο που περιέγραφε την ιατρική περιπέτεια ενός υποτιθέμενου καρκινοπαθή και παροτρύνει να μη γίνονται χημειοθεραπείες γιατί το έλαιο κάνναβης εξαφανίζει την ασθένεια!

Είναι αυτό που λέμε: τώρα ο Καρανίκας και γιατρός!..

Όποιος διάβαζε το κείμενο, εκτός από κάποιες περιπτώσεις που έδιναν συγχαρητήρια στον κ. Καρανίκα κάνοντας λόγο για παγκόσμιες συνωμοσίες των φαρμακοβιομηχανιών, έμενε ενεός με την ελαφρότητα που κάποιος αποθαρρύνει μέσω τέτοιων κειμένων τους καρκινοπαθείς από το να ακολουθούν τις θεραπείες τους. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου και φυσικά δεν έχει καμιά σχέση την ιατρική.

Διαβάστε επίσης:  Στα χνάρια του ΓΑΠ ο αλέκσις...

Βασικό!

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να συνδέσουν τα όσα ποστάρει ο επικίνδυνος -πλέον- κ. Καρανίκας με τη δραματική κατάσταση που υπάρχει στα ελληνικά νοσοκομεία στα οποία οι καρκινοπαθείς περιμένουν μήνες για να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία-ακτινοθεραπεία. Τα σχόλια πέφτουν βροχή από απλούς πολίτες, μέχρι ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο και ήταν άκρως επικριτικά για αυτό που έκανε ο κ. Καρανίκας. Μάλιστα οι χρήστες τον έκαναν μέχρι και report στο Facebook για την ανάρτησή του.

Όχι θα τον άφηναν έτσι.

Κύριε Τσίπρα μήπως ήρθε ο καιρός να τον μάζεψετε; Δεν κρίνετε ότι γίνεται επικίνδυνος;

Στο κάτω κάτω ας περιοριστεί στα καθήκοντα της ορντινάντσας, που του ταιριάζει και καλύτερα!