Βαρουφάκης – ειρωνικός! Ευχόμαστε στους ανησυχούντες καλή επιτυχία στο πραγματικά Αριστερό τους Μέτωπο με τα Μνημόνια μέχρι το 2060

17
Με ποιους θα συνεργαστεί ο Βαρουφάκης για το Ελληνικό κοινοβούλιο;

«Αν αναρωτιόσασταν τι κάνει ο κ. Παπαδημούλης σαν ευρωβουλευτής, η απάντηση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι “τα χώνει στον Βαρουφάκη για το ότι θα κατέβει στη Γερμανία, επειδή στην Ελλάδα τον ξέρουμε καλύτερα”.

Αν αναρωτιόσασταν αν αξίζει ο μισθός του ευρωβουλευτή για να τρέχει ένα τρολοτουήτερ, θα λατρέψετε το ότι απλώς σουμάριζε “ρεπορτάζ” του TVXS, του έτερου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

«Κι αν αναρωτιόσασταν γιατί τους τσίμπησε σήμερα η μύγα, είναι γιατί την “προοδευτική του Διεθνή” ο κ. Παπαδημούλης την ανακύρηξε χθές σε Αθηναϊκό ξενοδοχείο έχοντας στο πλάι του στελέχη και κομματικούς δημοσιογράφους του κόμματός του, ενώ ο κ. Βαρουφάκης τον Νοέμβριο στο Βερμόντ, έχοντας στο πλάι του το Μπέρνι Σάντερς. Ευχόμαστε στους ανησυχούντες καλή επιτυχία στο πραγματικά Αριστερό τους Μέτωπο με τα Μνημόνια μέχρι το2060 ως το αδιάψευστο track record τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:  Διαψεύδουν Θεοδωρικάκος και Υπ. Υγείας ότι περνούν στους Δήμους κέντρα υγείας και σχολεία