Ξυλοκόπησε άγρια και βίασε τη σύζυγό του στην Κω

106

Σε βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή βία.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει αύριο Τρίτη αλλοδαπός από το Ιράκ, ο οποίος κατηγορείται, ότι έδεσε τη σύζυγό του, τη χτύπησε άγρια και στη συνέχεια τη βίασε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», σε βάρος του αλλοδαπού έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη κατακράτηση. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε η αλλοδαπή σε βάρος του συζύγου της.

Όπως αναφέρεται στην δικογραφία, ο Ιρακινός κατηγορείται, ότι στις 27 Οκτωβρίου 2017 ευρισκόμενος σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κω μαζί με τη σύζυγό του, τη χτύπησε με τα χέρια και με κλωτσιές, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σωματική βλάβη, ο ίδιος δε αφού της έδεσε τα χέρια, τη χτύπησε με τη γροθιά του στον αριστερό ώμο και τρυπώντας το αριστερό της χέρι με σύριγγα, στη συνέχεια τη βίασε.

Διαβάστε επίσης:  «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος

Μετά την καταγγελία από την αλλοδαπή, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος του συζύγου της σε βαθμό κακουργήματος. Σημειώνεται, πως μέχρι την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος ο αλλοδαπός κατηγορούμενος διέφευγε τη σύλληψη.