Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
14.2 C
Athens

Ζωδια:Σε παράκρουση Δίδυμοι, Αιγόκεροι και…

Θα περάσουν από αρκετή… σύγχυση
τονίζοντας πως πρέπει να λείψουν οι όποιες παρορμητικές κινήσεις εκ μέρους τους, οδηγώντας σε δύσκολα μονοπάτια.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Άρη σε θέτει σε εγρήγορση και η μέρα είναι αρκετά επικοινωνιακή, με στήριξη από φιλικά πρόσωπα αλλά και με δυναμικές κινήσεις από την πλευρά σου για να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις ή και που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή! Με την Σελήνη από τους Διδύμους ανοίγεις το μυαλό σου, είσαι οξυδερκής και ιδιαίτερα επικοινωνιακός και καταφέρνεις μέσα από επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, να πετύχεις σημαντικούς στόχους για εσένα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη, προσφέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου! Ενεργοποιείσαι για να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο και προχωρούν τα σχέδιά σου! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων οι συγκυρίες και γεγονότα, θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, την ζωή σου και τις αξίες σου! Απόλαυσε ένα ωραίο γεύμα με αυτούς που αγαπάς, ασχολήσου με την εμφάνιση σου, πήγαινε για ψώνια, ξεκουράσου και κακόμαθε τον εαυτό σου! Το αξίζει!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Άρη, σε γεμίζει με θάρρος, δυναμισμό, αισιοδοξία και σου δίνει την δύναμη για να πάρεις πρωτοβουλίες και να κυνηγήσεις μεγάλα όνειρα και σχέδια για την ζωή σου! Επιπλέον, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και εσύ ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και θες! Οποιαδήποτε συζήτηση γίνει τώρα, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει συναισθηματικά, αλλά και ψυχικά! Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά και ψέματα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς! Πετυχαίνεις καλές σχέσεις με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς και γείτονες!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 30 Ιανουαρίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Δευτέρα το τρίγωνο Ήλιου Άρη προσφέρει για σένα μία άκρως θετική και ανακουφιστική εξέλιξη σε εργασιακά και οικονομικά! Ξαλαφρώνεις από έννοιες και νιώθεις πιο ήρεμα ψυχικά! Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Μπορεί η ημέρα να μην είναι ιδανική για δραστηριότητες, αλλά είναι σίγουρα ευνοϊκή, όσον αφορά συνειδητοποιημένες προσωπικές αποφάσεις και συναισθηματική ανασυγκρότηση! Επίσης, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις συγνώμη!

Λέων

Σήμερα Δευτέρα αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο Ήλιου – Άρη προσφέρει ευκαιρίες για την εξέλιξη μίας νέας συνεργασίας ή μίας νέας σχέσης που θα εκπληρώσει τις βαθύτερες προσδοκίες σου! Ικανοποιείσαι μέσα από την επαφή σου με τους άλλους, ενώ και η Σελήνη από τους Διδύμους τονώνει την κοινωνικότητά σου! Η τύχη είναι αναμφίβολα με το μέρος σου, αλλά και πρόσωπα, όπως οι φίλοι σου! Φρόντισε λοιπόν, να ακολουθήσεις τις συμβουλές ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και εμπιστεύεσαι εδώ και χρόνια και είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε για σήμερα Δευτέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε βοηθά να προχωρήσεις επιτυχώς τα επαγγελματικά σου σχέδια και να έχεις θετικές εξελίξεις για την εύρεση εργασίας, για την προαγωγή είτε και για την τυχερή έκβαση ενός επαγγελματικού σχεδίου!Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων οι συγκυρίες, οι καταστάσεις και τα γεγονότα του παρόντος, θα σε αναγκάσουν να περιορίσεις ψυχαγωγικές και ανέμελες δραστηριότητες και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ώστε θεμελιώσεις την σωστή κοινωνική σου θέση, υπόσταση και εικόνα!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ για σήμερα Δευτέρα, το τρίγωνο Ήλιου – Άρη σε προδιαθέτει για κέφι, διασκέδαση, ανεμελιά και για … έρωτα! Κάποιες νέες εξελίξεις που θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις από χαρά και ικανοποίηση! Επιπλέον, με την Σελήνη από τους Διδύμους πες ναι σήμερα, σε μία πρόταση για ένα μελλοντικό ταξίδι, σε αθλητικές δραστηριότητες ή σε ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με σπουδές ή σεμινάρια! Φιλοσοφείς διαφορετικά την ζωή και σίγουρα νιώθεις πιο ανανεωμένος και χαρούμενος, από ποτέ! Πέρασε όμορφα!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 30 Ιανουαρίου

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα το θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε παρακινεί να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου με απόλυτη επιτυχία λύνοντας και οικογενειακές έννοιες! Επιπλέον με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων καταφέρνεις σήμερα να απαλλαχτείς από τοξικές διαπροσωπικές σχέσεις, να βάλεις ένα τέλος ανακουφιστικό για σένα και να ξαναρχίσεις από την αρχή!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα το τρίγωνο Ήλιου – Άρη σε παρακινεί για επικοινωνία και συνεργασίες. Ένα νέο ξεκίνημα που γίνεται τώρα σε γεμίζει με ενθουσιασμό και αδημονία για όλα όσα θα ακολουθήσουν αργότερα! Η μέρα είναι κατάλληλη και για θέματα σχέσεων και έρωτα! Επιπλέον με την Σελήνη από τους Διδύμους καταφέρνεις σήμερα να διορθώσεις διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι και είχατε κάποια προβλήματα στο παρελθόν! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να πάρεις την πρωτοβουλία αποκατάστασης μίας σχέσης, χωρίς εγωισμούς!

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, η σημερινή μέρα, είναι ιδανική για να προχωρήσουν ζητήματα εργασιακά και οικονομικά με απόλυτη επιτυχία, σε αυτό άλλωστε σε βοηθά και το τρίγωνο Ήλιου – Άρη! Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, βελτιώνεις την ρουτίνα της καθημερινότητας σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή, να ασχοληθείς με την καλή κατάσταση του σώματος σου και της ψυχικής σου ευεξίας και να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να ξεκουραστείς, να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστική, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα γενικά στην ζωή σου, ακόμα και να κόψεις μία και καλή, μία κακή σου συνήθεια!

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ μου Υδροχόε, είναι γεμάτη πάθος, ερωτισμό και ικανοποίηση αφού ο Ήλιος από το ζώδιο σου δέχεται ευεργετικό τρίγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους και οι εξελίξεις είναι γρήγορες και ικανοποιητικές τόσο στον έρωτα όσο και στις σχέσεις σου! Η Σελήνη από τους Διδύμους κάνει την τύχη να είναι απόλυτα με το μέρος σου και εσύ οφείλεις να την εκμεταλλευτείς! Καταφέρνεις να κατακτήσεις στόχους και φιλοδοξίες και απολαμβάνεις την διεκδίκηση τους!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη παίρνεις πρωτοβουλίες για ζητήματα εργασιακά και οικογενειακά και ξεφεύγεις από την στασιμότητα! Λύνονται παρεξηγήσεις και προχωρούν τα προσωπικά σου σχέδια! Επιπλέον με την Σελήνη από τους Διδύμους θα περάσεις αρκετό ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα σε χρειάζονται. Αν μάλιστα, πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έρθει τώρα η μεγάλη ευκαιρία για εξομάλυνση της σχέσης!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

«Παγίδα» αντιφάσεων: Χαρμόσυνα και άσχημα νέα για 3 ζώδια

Χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή! Ολοκληρώνεται η όψη συνόδου Σελήνης-Ουρανού τα ξημερώματα του Σαββάτου, έτσι και η σημερινή μέρα διατηρεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα επωφελείσαι συναισθηματικά και νιώθεις την πληρότητα να κατακλύζει την ψυχή σου. Με τις ασφαλείς σου επιλογές...

Θα γεμίσουν λεφτά οι τσέπες τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 ζώδια –...

Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν τα παρακάτω 4ζώδια  μέχρι και τις 11 Απριλίου όσον αφορά τα οικονομικά τους. Μήπως ανήκετε σε ένα από τα ζώδια...

«Είμαι καταθλιπτικός πια»- Άλλος άνθρωπος ο «Παύλος από τα Εγκλήματα» 25 χρόνια μετά

Μετά από αρκετά χρόνια που δεν απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας, ο Βασίλης Ευταξόπουλος, που έγινε παντού γνωστός από τον ρόλο του ως ο...

Όλοι «στην πρίζα» Μετά την 25η Μαρτίου αλλάζουν τα δεδομένα για Κριούς, Ζυγούς και...

Νέα δεδομένα για τα ζώδια, τονίζοντας πως για αρκετά από αυτά το σκηνικό αλλάζει ειδικά μετά την 25η Μαρτίου, η οποία σηματοδοτεί ένα...

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει: Αυτή είναι η ηλικία της συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού-Τόσα...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος, με γνωστή Ελληνίδα καλλονή. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και...

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, όχι μόνο της...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,244ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη στους Διδύμους «κατακεραυνώνει» Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ναυάγιο» θα έρθει σήμερα καθώς η Σελήνη στους Διδύμους «κατακεραυνώνει» Ταύρους και άλλα 3...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα επωφελείσαι συναισθηματικά και νιώθεις την πληρότητα...

Όλοι «στην πρίζα» Μετά την 25η Μαρτίου αλλάζουν τα δεδομένα για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

Νέα δεδομένα για τα ζώδια, τονίζοντας πως για αρκετά από αυτά το σκηνικό...

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και...