Η ΝΔ βρίσκεται εν αναμονή των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

0
97

Συνάντηση με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

«Όλοι περιμένουμε τι θα πει ο πρωθυπουργός, και ιδιαίτερα η ΝΔ», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και ανακοίνωσε ότι μετά τις προγραμματικές δηλώσεις θα πραγματοποιηθεί ευρύτερη σύσκεψη του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου θα κινηθεί με την ίδια διαδικασία, δομή και πρόσωπα, με την προηγούμενη θητεία.

Σχετικά με τα εσωτερικά της ΝΔ, σημείωσε ότι οργανωτικά την ευθύνη έχει αυτόνομα η ΚΕΦΕ και πρόσθεσε ότι σε επικοινωνία που είχε με όλους τους συνυποψήφιους του αποφάσισαν να μετέχουν και οι τέσσερις ως σύνεδροι στο συνέδριο του ΕΛΚ στα μέσα Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:  Τσίπρας: Τώρα είναι η ώρα για οριστικές αποφάσεις για το χρέος

Επίσης, ανέφερε ότι με τη σύμφωνη γνώμη των συνυποψήφιων του ζήτησε από τον Απόστολο Τζιτζικώστα να προσέλθει στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και να εκφράσει ως υποψήφιος πρόεδρος τις απόψεις του για τη στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία στις προγραμματικές και για τους εφαρμοστικούς νόμους. «Πιστεύω ότι θα απαντήσει θετικά», απάντησε μετά από σχετική ερώτηση.