Κρήτη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 35χρονης μητέρας

15
Κρήτη, εξαφάνιση, 35χρονης, Μητέρας,

Συνεχίζεται η αγωνία της οικογένειας της 35χρονης Γαρυφαλιάς Σαμιωτάκη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 31 Αυγούστου στο Ηράκλειο, καθώς δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα καμία επικοινωνία της νεαρής γυναίκας με άτομο του οικογενειακού ή φιλικού της περιβάλλοντος.

Την εξαφάνιση της δήλωσε στην Ασφάλεια Ηρακλείου η μητέρα της μετά από ενημέρωση που είχε από το σύζυγο της για την εξαφάνιση της, με τις αρχές να πραγματοποιούν έρευνες, προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος της νεαρής μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαρυφαλιά είχε φύγει ξανά στο παρελθόν από το σπίτι της, αλλά μετά από λίγες ημέρες επέστρεψε στην οικογένεια της.

Διαβάστε επίσης:  Βόλος: Ξενοδοχείο ακολασίας - Σκηνές απείρου κάλλους σε δωμάτιο

Μάλιστα στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον εντοπισμό της εκδόθηκε ανακοίνωση εξαφάνισης από τη Γραμμή Ζωής “Silver Alert” προκειμένου να γνωστοποιηθεί το γεγονός στην επικράτεια.

Όπως έγραψε πρώτο το cretapost, η Γαρυφαλιά στις 31 Αυγούστου έφυγε από το σπίτι όπου ζει με τον σύζυγό της στο Ηράκλειο, παίρνοντας μαζί ρούχα και κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Silver Alert, η 35χρονη είναι αδύνατη, με ανάστημα 1,55 μέτρα και έχει καστανά μάτια.

Πηγή: cretapost.gr