«Μήλον της έριδος» η θρησκεία για Καμμένο, Βούτση και Ν.Δ.

13

Η τοποθέτηση του Νίκου Βούτση στην ΕΡΤ ότι “δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών”, δημιούργησε πολιτική αντιπαράθεση με την Ν.Δ. αλλά και ενδοκυβερνητική κόντρα με τον Πάνο Καμμένο.

Ο Καμμένος στο Twitter

«Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων», έγραψε στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.
Αιχμηρή εναντίον του σήμερα η εφημερίδα «Αυγή», που θέτει θέμα κυβερνητικού εταίρου. Στο κύριο άρθρο της με τίτλο «Καλοκαίρι και διαφωτισμός», αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τη διαφωνία του εξέφρασε και ο Πάνος Καμμένος, συνεπής με τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του κόμματός του από την κυβερνητική πολιτική σε θέματα ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων και ανεξιθρησκίας. (…)  Αυτή η συνέπεια του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ. είναι που επιβεβαιώνει το εκκρεμές πολιτικό αίτημα της συγκρότησης ενός προοδευτικού πόλου διακυβέρνησης όταν η χώρα τελειώσει με το καλό με την περιπέτεια του Μνημονίου».

Διαβάστε επίσης:  Η Γεννηματά για το μέρισμα: Με τα λάφυρα της φορολογίας προσπαθούν να δώσουν αντίδωρο (Βίντεο)

Και η Ν.Δ. στο …παιχνίδι

Εν τω μεταξύ, για παραλήρημα ιδεοληψίας του Προέδρου της Βουλής έκανε λόγο η ΝΔ. Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι ο κύριος Βούτσης αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του ελληνικού λαού, παρόλο που ρητά αναγνωρίζεται από το Σύνταγμά μας.

«Η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό», ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Ο πανικός της δεν κρύβεται. Τα επικοινωνιακά της πυροτεχνήματα θα πέσουν ξανά στο κενό», αναφέρει για την αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ.