Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Μια σειρά από λάθη και παραλείψεις της αστυνομίας έχει αναγάγει τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου σε πρωτοφανές θρίλερ.

Οι Αρχές υποστηρίζουν πως βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του δράστη. Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή του Alpha «Φως στο Τούνελ» λένε πως η αναπαράσταση στο υπόγειο του τρόμου οδηγεί τους αστυνομικούς στον «Δράκο του Αμαρουσίου».

Ο ίδιος φέρεται να φάσκει και να αντιφάσκει και βρέθηκε αποτύπωμα της άτυχης Ελευθερίας στον τοίχο του πρώτου γκαράζ, αλλά πουθενά δεν βρίσκονται μέχρι τώρα τα δικά του.

Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να δώσουν τις απαντήσεις από τον εξονυχιστικό έλεγχο που πραγματοποιούν.

Αποκαλυπτικές ήταν οι μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Μάρτυρας αποκάλυψε πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός. Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.

Άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε πως δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση, το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου, το αμάξι του θύματος είχε μετακινηθεί και δεν βρισκόταν στο γκαράζ. Όταν ο ίδιος επέστρεψε από την πασχαλινή του άδεια την Τετάρτη 11 Μαΐου, το είδε στη θέση αναπήρων. Από τότε το αμάξι δεν μετακινήθηκε ξανά.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν το «Φως στο Τούνελ» βρήκε το αμάξι της αγνοούμενης, ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος είχε πει στους αστυνομικούς που του ζητούσαν το υλικό από τις κάμερες, να ψάξουν στο τρίτο υπόγειο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Κοιτάξτε τη δουλειά σας κι εμείς θα κάνουμε τη δική μας».

Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα

Αρνητικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξέταση μεγάλου μέρους των ευρημάτων και στοιχείων από τον τόπο της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Προς το παρόν δεν προκύπτει ταυτοποίηση με τα αποτυπώματα και το DNA του «δράκου» του Αμαρουσίου.

Ο 30χρονος άνδρας, τον οποίον αναγνώρισαν έξι από τα θύματά του, θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία της συνταξιούχου, η οποία όπως όλα δείχνουν είχε πέσει θύμα και σεξουαλικού εγκλήματος, αφού ήταν κατεβασμένα τα ρούχα της και η τσάντα της βρέθηκε δίπλα της, με το κινητό, το πορτοφόλι της και όλα της τα υπάρχοντά της μέσα σε αυτήν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν και με τη συμβολή άλλων στοιχείων, αν ταυτίζονται οι δύο υποθέσεις.

Για το λόγο αυτόν, εξετάσεις θα γίνουν στα ίχνη των υποδημάτων που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος της 69χρονης και του 30χρονου.θα διενεργηθούν συμπληρωματικές εξετάσεις DNA. Επιπλέον εξετάσεις θα γίνουν στα ίχνη των υποδημάτων που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος της 69χρονης και του 30χρονου.

 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

“Τουρισμός για Όλους 2024”: Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» και ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους. Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις) Προσωρινός Πίνακας...

Πύργος: Επίθεση σε 17χρονο από άλλα νεαρά άτομα

Πατέρας 17χρονου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο γιός του δέχθηκε επίθεση από τρείς νεαρούς χθες το μεσημέρι (25/4) στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου Αγίας...

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν χειρόφρενο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Μεγάλη Τετάρτη

Την αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ για απεργία την Τετάρτη 1 Μαΐου με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2024,...

Η φωτογραφία της ημέρας

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα για το Παρίσι 2024 26 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε ισχύ ο πρώτος φορολογικός νόμος των επαναστατημένων Ελλήνων, με την...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Γλαφυρός, Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα.

Ελευσίνα: Μόλις 31 ετών ο νεκρός του τροχαίου – Πώς συνέβη το δυστύχημα

Μόλις 31 ετών ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ελευσίνα. Ο 25χρονος συνοδηγός νοσηλεύεται στο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ρέντη: Πώς οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών

Την συμμορία χούλιγκαν που εμπλέκεται μεταξύ άλλων στην δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών στου...

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του...

Μπαράζ προσαγωγών οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία Λυγγερίδη!

Σε δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη...

Πλατεία Αμερικής: Άγρια δολοφονία

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το μεσημέρι εντός διαμερίσματος στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής. Θύμα ένας...