ΣΟΚ από την αποκάλυψη του σωματοφύλακα της Γουίτνεϊ Χιούστον: Ήθελα να την προστατεύσω, αλλά… (Φώτο)

58
αποκάλυψη, σωματοφύλακας, Γουίτνεϊ Χιούστον,

Ο άνθρωπος που ενέπνευσε την ταινία «The Bodyguard», στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Κέβιν Κόστνερ και η αδικοχαμένη Γουίτνεϊ Χιούστον, ο επί μακρόν σωματοφύλακάς της, Ντέιβιντ Ρόμπερτς, αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε αγωνιστεί για να σώσει την διάσημη τραγουδίστρια, αλλά ο περίγυρός της τον πέταξε έξω.

αποκάλυψη, σωματοφύλακας, Γουίτνεϊ Χιούστον,

Ο 64χρονος σήμερα Ρόμπερτς, που ήταν σωματοφύλακας της Χιούστον επί επτά χρόνια, αποκάλυψε στο Radio Times ότι ο ίδιος, μετά από συμβουλή των γιατρών της τραγουδίστριας, συνέταξε μία έκθεση για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και στις καταχρήσεις και την παρέδωσε στους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για την εξέλιξη της καριέρας της.

αποκάλυψη, σωματοφύλακας, Γουίτνεϊ Χιούστον,

Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος, αντί να θορυβηθούν, οι δικηγόροι της τον κάλεσαν και του ανακοίνωσαν την απόλυσή του. «Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που είχαν επίγνωση του αναπόφευκτου αποτελέσματος του τι θα συμβεί, αν δεν αναλάβουν δράση και, όπως γνωρίζουμε, δεν έκαναν καμία ενέργεια. Και το αποτέλεσμα ήταν θανατηφόρο».

Διαβάστε επίσης:  TΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ: Άφησε τους άνδρες με το στόμα ανοικτό! (Βίντεο)

αποκάλυψη, σωματοφύλακας, Γουίτνεϊ Χιούστον,

Υπενθυμίζεται ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε το 2012 και ο θάνατός της αποδόθηκε σε χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως κοκαΐνη, βαρβιτουρικά και αγχολυτικά. Ο χαμός της διάσημης τραγουδίστριας είχε καταχωρηθεί ως «ατύχημα».