Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
23 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα και βαθιά συναισθήματα, που αφορούν τόσο προσωπικές σου ανησυχίες όσο και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου μεταμόρφωση και την ανανέωση. Είναι μια ημέρα ιδανική για βαθιά ενδοσκόπηση και προσωπική ανάπτυξη, με τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις παλιά θέματα ή φοβίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αυτή η Τρίτη κορυφώνει έντονα συναισθήματα, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η συγκεκριμένη όψη της ημέρας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα εξουσίας και ελέγχου στις σχέσεις ή τη δουλειά σου, καθώς και την ανάγκη για βαθιά μεταμόρφωση στον επαγγελματικό σου τομέα. Πρόκειται για μια καλή στιγμή όπου αναγνωρίζεις τις εσωτερικές σου ανάγκες και αντιμετωπίζεις κατάματα τυχόν ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή φόβους.

Προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η Τρίτη με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού να δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, βιώνεις μία σειρά αναταραχών στη γενικότερη ιδεολογία ζωής που υποστηρίζεις. Αυτή η αστρολογική όψη προκαλεί προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως σχετικά με θέματα εργασίας και προσωπικής ανάπτυξης. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι οι συνήθειες και οι σωματικές αντοχές σου δοκιμάζονται, αναγκάζοντάς σε να αναθεωρήσεις στάσεις ή πεποιθήσεις που δεν σε υπηρετούν πλέον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η Τρίτη για εσένα είναι μία έντονη ημέρα συναισθηματικά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει στην επιφάνεια έντονα πάθη και ίσως κάποιες προκλήσεις που αφορούν την προσωπική έκφραση και την δημιουργικότητα. Πιθανολογείται ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις ή ανακαλύψεις κρυμμένες ερωτικές επιθυμίες που χρειάζονται προσοχή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επαναφέρεις ένα χόμπι που είχες και σε έκανε πραγματικά χαρούμενο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η Τρίτη σε βρίσκει αντιμέτωπο με έντονες συναισθηματικές μεταβολές καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή φέρει στην επιφάνεια εμπόδια σχετικά με το σπίτι και τις σχέσεις, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις βαθύτερα ζητήματα που εδώ και καιρό έχεις αγνοήσει. Είναι μια ημέρα για αναστοχασμό κι ενδοσκόπηση, μέσα από την παρατήρηση των αντιδράσεών σου ή εκείνων από τον περίγυρό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η Τρίτη σε καλεί να αντιμετωπίσεις κάποιες βαθιές συναισθηματικές προκλήσεις που αφορούν την καθημερινή σου ρουτίνα ή τις εργασιακές σου σχέσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε προκαλεί να αναθεωρήσεις ορισμένες από τις προηγούμενες πεποιθήσεις σου και τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μέσα από σκληρές συνειδητοποιήσεις, θα κατορθώσεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος κι επαγγελματίας. Καλό είναι να παραμείνεις τυπικός σε τυχόν γραφειοκρατικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Τρίτη προκαλεί εντάσεις με τα παιδιά και το σύντροφό σου, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη αναδεικνύει ζητήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σου αξίες και την δημιουργικότητά σου, προκαλώντας συναισθηματική ταραχή. Θα αισθανθείς μια εσωτερική αναστάτωση που σε παρακινεί, τελικά, να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές και τις επιθυμίες σου. Είναι μια ημέρα κατάλληλη για βαθιά προσωπική ενδοσκόπηση και μεταμόρφωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο σου δημιουργεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα την Τρίτη, εσύ έρχεσαι αντιμέτωπος με σκληρές αλήθειες. Αυτή η όψη αποκαλύπτει βαθιά θέματα και προκλήσεις αναφορικά με την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις και να επεξεργαστείς βαθύτερα συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις. Πρόκειται για μια ημέρα που φέρει την απόλυτη ευκαιρία για μεταμόρφωση και αναγέννηση, όπου η ψυχανάλυση και η προσωπική ανάπτυξη βρίσκονται στο επίκεντρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η Τρίτη έφτασε και σε βρίσκει να πλέεις σε βαθιά νερά, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη εκτιμάται να σε ωθήσει να εξερευνήσεις βαθύτερα συναισθηματικά θέματα, ίσως και κάποιες κρυμμένες αλήθειες ή ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Σήμερα πρόκειται να αντιμετωπίσεις παρελθοντικά ζητήματα ή φοβίες που έχουν παραμείνει στο ασυνείδητο, προσφέροντας μια ευκαιρία για θεραπεία και μεταμόρφωση. Μέσα από εμπόδια και συνειδητοποιήσεις θα καταφέρεις να γίνεις πιο δυνατός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η Τρίτη γεννά μία σειρά από προκλήσεις και βαθιές μεταμορφώσεις, ιδίως στον τομέα των κοινωνικών σχέσεων και των προσωπικών αξιών. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενδέχεται να αποκαλύψει βαθύτερες ανάγκες για αλλαγή και ανανέωση, οδηγώντας σε σκληρές μα αναγκαίες συνειδητοποιήσεις. Αυτές θα σε προκαλέσουν να απομακρυνθείς από καταστάσεις, επαγγελματικές συνεργασίες ή διαπροσωπικές σχέσεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αυτή η Τρίτη σε βρίσκει αντιμέτωπο με σημαντικές συναισθηματικές και προσωπικές προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προκαλεί μικρά προβλήματα που αφορούν την επαγγελματική σου κατάσταση και την προσωπική σου ταυτότητα. Θα νιώσεις την ανάγκη για μεταμόρφωση και αλλαγή, αναζητώντας να βρεις πιο αυθεντικούς τρόπους για να εκφράσεις τον εαυτό σου και να επιδιώξεις τους στόχους σου. Προτεραιότητά σου είναι να παραμείνεις αυθεντικός στα επαγγελματικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Η Τρίτη με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, Ιχθύ μου, φωτίζει την ανάγκη σου για αυτοεξέταση και πνευματική αναζήτηση. Εμπειρίες φιλοσοφικής φύσεως σε οδηγούν προς βαθιές συναισθηματικές αποκαλύψεις, γεννώντας την ανάγκη για αλλαγή. Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για να αναδυθείς μέσα από την σκιά των φόβων σου, αναζητώντας την αλήθεια σε κάθε τομέα της ζωής σου. Προτεραιότητα για εσένα έχει η προσωπική ανάπτυξη, αφήνοντας τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σε δεύτερη μοίρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο