Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα 26/09/2016

Είναι μέρες αλλαγών, για αυτό θα σας πω, να διώξετε ότι δε σας κάνει, να βάλετε νέους στόχους και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Μια κουβέντα είναι αυτή, αφού στη πράξη ζοριζόμαστε, αλλά οι επιθυμίες και τα όνειρα, θέλουν ρίσκο!

Καλή εβδομάδα!
Κριός
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε όλη μέρα. Επιδιώκετε αλλαγές που θα σας κάνουν να φανείτε στο χώρο σας και να εντυπωσιάσετε. Μπορεί να αλλάξετε και δουλειά!

Ταύρος
Πολλά έχετε κατά νου, θέλετε τόσα πράγματα να κάνετε, φτιάξτε ένα πλάνο και προχωρήστε άφοβα. Μόνο να βάλετε προτεραιότητες για να μη χαθείτε στη πορεία. Ένα-ένα και σιγά-σιγά.

Δίδυμος
Θετική ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Σηκώστε το τηλέφωνο, ζητήστε νέες συνεργασίες, θέστε τους όρους σας και ο στόχος είναι τα λεφτά. Ζητήστε για να λάβετε!

Καρκίνος
Ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό. Δώστε του την ευκαιρία και μη διστάσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο. Όλα θέλουν το ρίσκο τους!

Λέων
Το μικρόβιο να αλλάξετε δουλειά θα το έχετε όλη μέρα. Αν έχετε βρει κάτι καλύτερο μη το σκέφτεστε, αλλά όχι επειδή κουραστήκατε να μείνετε και άνεργοι και άφραγκοι. Προσοχή στις επιθυμίες σας!

Παρθένος
Σήμερα θα φτιάξετε κάτι πολύ όμορφο. Φαντάζομαι πως θα είναι ένα γλυκό διαίτης, ή ένα φαγητό πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η κουζίνα δε σας ταιριάζει και τόσο, να όμως που θα το κάνετε το θαύμα σας.

Ζυγός
Αποφύγετε να τσακωθείτε με το αφεντικό, ή με άτομα που έχουν το πρώτο λόγο στα επαγγελματικά σας. Οι εντάσεις δε κάνουν καλό, ούτε τα πικρόχολα τα σχόλια. Υπομονή και ψυχραιμία μέχρι τις 28!

Σκορπιός
Να ντυθείτε όμορφα, να φορέσετε τα αρώματά σας, γιατί σήμερα έχει συναντήσεις με γνωστούς και αγνώστους. Ερωτικά παιχνίδια, επαγγελματικά επίσης, κάποια ψυχή γοητεύετε και γίνεται το δικό σας!

Τοξότης
Λεφτά γυρεύετε και το μυαλό σας θα κάνει απίστευτες σκέψεις. Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και σε καμία περίπτωση μη χαλάσετε κάτι έτοιμο, για ένα ρίσκο. Δουλέψτε παραπάνω και με τιμιότητα!

Αιγόκερως
Αλλαγές έρχονται που θα σας ξαφνιάσουν, θα σας αναστατώσουν και θα σας βάλουν σε μια εντελώς διαφορετική διαδικασία. Στο χέρι σας είναι όλα να πάνε καλά. Αποφύγετε τη στασιμότητα και τα πείσματα.

Υδροχόος
Το ρίχνετε πάλι στην υγιεινή ζωή. Τέρμα οι λιχουδίτσες, τα ποτά και τα ξενύχτα. Φρουτοθεραπεία, να φύγουν οι τοξίνες. Γυμναστική για να δέσει το σώμα. Είστε αποφασισμένοι για όλα.

Ιχθύς
Βάζετε στο μυαλό σας διάφορα και μπαίνετε σε διαδικασία να τα πετύχετε όλα και να προχωρήσετε σε άλλα μονοπάτια. Μια ευχάριστη αλλαγή, σας ανανεώνει και νιώθετε πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας...