Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
14.3 C
Athens

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο!

Καλωσορίζουμε τον Ιούλιο και γεμάτοι αγωνία πάμε να δούμε ποια ζώδια θα κάνουν διακοπές με μια νέα αγάπη, ποια καλούνται να επιλύσουν θέματα και διαφορές προκειμένου να εξομαλυνθεί η σχέση τους και ποια θα έχουν απίστευτες και ανατρεπτικές εξελίξεις.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στο συναισθηματικό τομέα αυτό το σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα τέλειο και ήρεμο σαββατοκύριακο, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Είναι μια αστρολογική όψη που σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο, σε περίπτωση που αισθανθείς ότι αδικείσαι. Θα γίνει πολύ αιχμηρός ο λόγος σου, τα λόγια σου (αν δεν προσέξεις) μπορούν να πληγώσουν και να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Είναι ένα απρόβλεπτο σαββατοκύριακο, το «make love, not war» είναι πιο επίκαιρο και σωτήριο από ποτέ, δε χρειάζεται να φωνάξεις για να επιβληθείς, δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις τον τόνο της φωνής σου για να κερδίσεις κάτι. Λέει μια σοφότατη παροιμία «ο καλός λόγος βγάζει το φίδι από την τρύπα», μην την ξεχάσεις ποτέ αυτή την κουβέντα, ακόμη και την πιο τρελή επιθυμία με μαεστρία μόνο μπορείς να την επιτύχεις. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα και καλό σαββατοκύριακο να έχεις, αγαπημένε μου Ταύρε, ο νέος μήνας σε υποδέχεται με την πιο ανάλαφρη και αλέγρα διάθεση, είναι σαν να σε βλέπω: Εσύ να αράζεις σε μια παραλία με το αγαπημένο σου κοκτέιλ, καλή παρέα, φλερτ και γέλια να σου ανεβάζουν τη διάθεση και στην άκρη του μυαλού σου να υπάρχει μια ακατανίκητη επιθυμία να ζήσεις έναν μεγάλο έρwτα. Είναι δικαιωματικά ένα φανταστικό διήμερο, με πολλές και απρόσμενες εξελίξεις, που θα σε κάνουν να νιώθεις απίστευτη αισιοδοξία. Σου αλλάζει εντελώς τη διάθεση αυτό το διήμερο, γίνεται η αφορμή ενδεχομένως να ξεκινήσει κάτι νέο στη ζωή σου, μια γνωριμία ή μια σχέση είναι στα σκαριά και δεν έχεις παρά να δώσεις το πράσινο φως. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καυτό, κοινωνικό και απίστευτα αισιόδοξο διήμερο καταφτάνει, είναι απρόσμενο, γιατί μια σχέση ή πρόσφατη γνωριμία σου θα έχει εξελίξεις. Θα προχωρήσει ένα θέμα σου, είτε με πρόσωπο που γνωρίζεις καλά, είτε με άτομο που γνώρισες πρόσφατα και θες να μάθεις τι αισθάνεται για εσένα. Αν είχες για παράδειγμα ενδοιασμούς για τα αισθήματα ενός ατόμου, αν δεν έβλεπες το ενδιαφέρον του για εσένα, έρχεται τώρα μια χειροπιαστή απόδειξη ενδιαφέροντος και αγάπης. Όχι μόνο θα πάρεις τα πάνω σου και θα κολακευτείς, αλλά έχεις κάτι να πορεύεσαι για ένα κοινό μέλλον. Για εσένα που είσαι μόνος/η αλλά ερωτευμένος/η κρυφά με ένα πρόσωπο, θα υπάρξει ανταπόκριση και αμοιβαιότητα στο χαλαρό φλερτ που θα κάνεις. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, σίγουρα έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή. Από την μια έχεις αυτή την Σελήνη να σου προσφέρει μια αυξημένη ερwτική διάθεση, μια έντονη έλξη για ένα πρόσωπο, όμως αυτή η αντίθεση σε κάνει παραπάνω δυναμικό/ή από όσο πρέπει. Κάνει το λόγο σου αιχμηρό και βγάζεις μια ανυπομονησία, που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση ένα πρόσωπο. Σε περίπτωση που έχεις μια σχέση, αυτή η αστρολογική όψη σε κάνει να επιζητάς την εξουσία στην αισθηματική σου ζωή, καταλαμβάνοντάς την όμως με έναν όχι και τόσο γλυκό τρόπο. Χρειάζεται να προσέχεις όσο μπορείς τα λόγια σου και τη συμπεριφορά σου, καλύτερα να αργείς να απαντήσεις σε ό,τι σε ρωτούν, παρά να συμπεριφερθείς με παρορμητισμό. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΛΕΩΝ

Καλό μήνα να έχεις, Λιοντάρι μου, καυτό διήμερο λένε οι μετεωρολόγοι θα είναι, οι αστρολόγοι το επιβεβαιώνουν αυτό, αλλά από ερwτική σκοπιά. Θα σου μείνει αλησμόνητο αυτό το σαββατοκύριακο για πολλούς λόγους. Αν είσαι μόνος/η εδώ και καιρό και φαντάζει δύσκολο να βρεις ένα άτομο που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον, να ένα σαββατοκύριακο που θα ανατρέψει πολλές θεωρίες σου. Πίστεψε με, χρειάζεται ένα δευτερόλεπτο για να κάνεις την πιο τέλεια γνωριμία που έκανες ποτέ. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι το κατάλληλο διάστημα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να ζήσεις με τον άνθρωπό σου ανεπανάληπτες στιγμές, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς με το ταίρι σου. Τέλος, αν σου αρέσει η εργένικη ζωή και δεν θες πολλά – πολλά, οι φίλοι και οι αποδράσεις θα γίνουν η τέλεια αφορμή να περάσεις ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο διήμερο. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιεστικό θα χαρακτήριζα το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου και δεν το λέω αυτό γιατί θα έχεις πολλές υποχρεώσεις, αλλά γιατί μέσα σου κάτι σε εμποδίζει να προχωρήσεις. Μια σκέψη ή μια στάσιμη κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή, μια συμπεριφορά από το ταίρι σου που δεν σου αρέσει καθόλου, είναι μερικά από αυτά που νιώθεις πως ΠΡΕΠΕΙ να λύσεις. Δεν ξέρεις τι είναι σωστό για εσένα, τι θα σε έκανε πιο ευτυχισμένο/η, το θετικό όμως είναι πως θα βρεις τη λύση που γυρεύεις. Ακόμη και αν χρειαστεί να απομονωθείς από όλους και όλα, προκειμένου να ξεκολλήσεις από ένα αβέβαιο παρόν. Η Δευτέρα σε βρίσκει ήρεμο και κατασταλαγμένο, λυτρωμένο Παρθενάκι. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΖΥΓΟΣ

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή από μεριάς σου αυτό το διήμερο. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, είναι επιτακτική ανάγκη να προστατέψεις τη σχέση σου. Αυτή η «αντίθεση» σε κάνει πιο δυναμικό από όσο πρέπει, αυτό δεν είναι αρνητικό, αλλά τα λόγια σου είναι κάπως καυστικά, μπορεί να σου ξεφύγουν κουβέντες που θα επηρεάσουν και θα στεναχωρήσουν έναν άνθρωπο. Σε κατανοώ απόλυτα αν θες να βγάλεις από μέσα σου όλα εκείνα τα καταπιεσμένα συναισθήματα, όσα δεν εξέφρασες ποτέ και ένιωθες ότι σε έπνιγαν, όμως ό,τι και αν είναι αυτό που θες να εκφράσεις, να θυμάσαι ότι μπορείς να το πεις με όμορφο τρόπο και σε ήρεμο τόνο. Μην παρεκτραπείς, όση πίεση και αν έχεις αισθανθεί. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το σαββατοκύριακο, περιμένουμε που περιμένουμε καύσωνα, έρχεται και η Σελήνη να ανεβάσει ακόμη πιο πολύ τη θερμοκρασία. Πρόκειται για ένα καυτό και άκρως ερωτικό διήμερο, μπορείς να ξεκινήσεις τώρα μια νέα ερwτική σχέση, μπορείς να επενδύσεις σε μια φλογερή νέα αρχή… Αρκεί μια βραδινή έξοδος για να μπορέσεις να αισθανθείς ακατανίκητη έλξη για ένα πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό από εσένα πρόσωπο. Πάθος, δυναμισμός και πολλά μυστικά θα βγουν στη φόρα μέσα στο σαββατοκύριακο, σε σημείο που το καθιστούν συγκλονιστικό. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ διαφορετικό σαββατοκύριακο αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα που έχεις ζήσει. Αυτό το πρώτο διήμερο του Ιουλίου είναι ικανό να σημαδέψει την αισθηματική σου ζωή και μάλιστα για πάντα. Ένα μεγάλο ερωτικό ξεκαθάρισμα έρχεται να διώξει όλα σου τα άγχη, όλα σου τα εμπόδια και τις δυσκολίες, είτε έχεις μια σχέση είτε όχι. Από Δευτέρα θα αισθάνεσαι τη σιγουριά και τη βεβαιότητα ότι είσαι στο σωστό σημείο, στο σωστό ερwτικό δρόμο. Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό που έχει να συμβεί είναι μια αποκαλυπτική κουβέντα, κυρίως με τον εαυτό σου και έπειτα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Στην ουσία ανακοινώνεις με πάσα υπευθυνότητα και ωριμότητα τι αισθάνεσαι για εκείνο και τι όχι, τι επιθυμείς να γίνει στο μέλλον αλλά και θα πώς θα προκύψει μια ιδανική σχέση και πορεία ανάμεσά σας. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάμε, αγαπημένε μου Αιγόκερε, σε ένα διήμερο που θέλει προσοχή και έλεγχο (όσο είναι εφικτό) των κινήσεών σου, ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί την ανάγκη να υπερισχύσεις στον ερωτικό τομέα. Θες να επιβληθείς, να πεις αυτά που νιώθεις, αλλά ο τρόπος που το κάνεις δεν είναι και τόσο ευγενικός, έτσι είναι επιτακτική ανάγκη να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Με ψυχραιμία και υπομονή θα περιορίσεις την παρόρμησή σου να πεις και μια κουβέντα παραπάνω, είτε γιατί έχεις καταπιεστεί από το ταίρι σου, είτε γιατί πιστεύεις πως θίγεται το «εγώ» σου. Μια πολύ καλή λύση είναι η απόδραση, πάρε τον/τη σύντροφό σου να φύγετε από τα συνηθισμένα. SOS: μην προσπαθήσεις να περάσει το δικό σου στο πού θα πάτε, άσε ο προορισμός να είναι μια απόφαση του/της αγαπημένου/ης σου. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι από εκείνα τα σαββατοκύριακα που βρίσκεις πολυάριθμες λύσεις να απεγκλωβιστείς από την ένταση και την πίεση, είτε αυτή είναι εσωτερική είτε στην ερωτική σου ζωή. Ζητούσες λύσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα ή τις όποιες προστριβές είχες με το ταίρι σου, αλλά δεν περνούσες σε πράξεις. Ο νέος μήνας σε βρίσκει με διάθεση ανανέωσης, ίσως ακόμα και μεταμόρφωσης, και σίγουρα υπόσχεται πολλά, αν όλα αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς να κάνεις, τα εφαρμόσεις σε πρακτικό επίπεδο. Μπορεί να μην είναι από τα πιο ερωτικά σαββατοκύριακα, αλλά σίγουρα μπορείς να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο στην καρδιά σου, να βάλεις σε τάξη τα θέλω και τους στόχους σου. Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΙΧΘΥΣ

Υποδέχεσαι το πρώτο διήμερο του Ιούλη με την Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό και αυτό σημαίνει πως θα διανύσεις ένα σαββατοκύριακο άκρως καυτό και ερωτικό. Σου χαρίζει παθιασμένη διάθεση και μια τάση να αποκαλύψεις όλα σου τα μυστικά σε ένα πρόσωπο. Αν ενδιαφέρεσαι έντονα το τελευταίο διάστημα για ένα άτομο, είναι η κατάλληλη στιγμή να εξομολογηθείς όλα εκείνα που νιώθεις… Ναι, ετοιμάζεσαι να μιλήσεις για της καρδιάς σου τα μυστικά χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες, οπότε θα σου αποκαλύψω κι εγώ με τη σειρά μου πως η ανταπόκριση που θα έχεις, θα είναι ανέλπιστη. Επίσης, είναι ένα τέλειο διήμερο για εσένα που ενδιαφέρεσαι να αναθερμάνεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ακόμη και σε αυτό θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία! Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κακοκαιρία “Oliver” το Σαββατοκύριακο: Επιδείνωση με καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και “βουτιά” της θερμοκρασίας

Χειμώνα θα φέρει στη χώρα -έστω για λίγες ημέρες – το κρύο που έρχεται...

Αισθητή πτώση Θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με το θερμόμετρο να υποχωρεί στους 12 – 13 βαθμούς...

Εκλογές με καλές καιρικές συνθήκες – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Βάσει των τελευταίων προγνωστικών δεδομένων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά το τριήμερο από...

Καιρός Σαββατοκύριακο: Έρχεται θερμό κύμα!

Ο Σάκης Αρναούτογλου, ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του πως έρχεται θερμικό κύμα το Σαββατοκύριακο, ενώ...