« Δια-Δρόμος Ζωής» στον ποδηλατόδρομο των Αγίων Αναργύρων

113

Αθλητικά δρώμενα όπως περπάτημα στον ποδηλατόδρομο,ασκήσεις γυμναστικής, μετρήσεις σακχάρου, ασκήσεις εργονομίας, ενημερώσεις προληπτικής ιατρικής και υγιεινής διατροφής, περιλαμβάνει η δράση «Δια – Δρόμος Ζωής» που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί στον ποδηλατόδρομο των Αγίων Αναργύρων.

Στόχος της  δράσης, είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η αλλαγή συνηθειών των κατοίκων της περιοχής για τον σακχαρώδη διαβήτη.

Διοργανώνεται από τη  Διεύθυνση  Κοινωνικής  Πολιτικής και το Τμήμα ΚΑΠΗ  του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού  σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Ως σημεία εκκίνησης  έχουν ορισθεί   στις 10:30 το πρωί, ο ποδηλατόδρομος που βρίσκεται στο ύψος του  Προαστιακού Σταθμού Αγίων Αναργύρων καθώς και ο ποδηλατόδρομος επί  του Προαστιακού Σταθμού  “Πύργος Βασιλίσσης”.

Διαβάστε επίσης:  Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνει ένας δρομέας εξαιτίας των social media!

Σημείο συνάντησης  των δύο ομάδων, όπου θα υλοποιηθούν και τα δρώμενα, είναι το μέσο περίπου της διαδρομής, στο ύψος του Νέου Δημαρχείου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Δημοτικές Κοινότητες Αγίων Αναργύρων και Καματερού, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ένωση Συλλόγου Γονέων, η Ομάδα εθελοντών  Δ.Ρ.Α.Σ.Η  και   οι Σύμμαχοι Υγείας.